|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Гари Юрофски
|
|
| Автор |
mian () |
| Публикувано | 28.12.11 15:38 |
|
|
Чуйте този невероятен човек, който ще разсее митовете, ще представи много интересни факти и ще ви помогне да направите важен избор за вашето физическо и духовно здраве.
Неговата харизматичност и искреност са уникални.
| |
|
Тема
|
Re: Гари Юрофски
[re: mian]
|
|
| Автор |
Изyмeн (Премъдър) |
| Публикувано | 29.12.11 11:26 |
|
|
Поредният психопат, в чието духовно здраве силно се съмнявам
| |
|
|
|
Ако си възприел картините от кланниците като нормални и смяташ, че да поеме човек своята лична отговорност за това, което се случва в кланниците е психопатия, представите ти за нормалност и патология могат само да ме смущават.
Shine on you crazy diamond...
| |
|
|
|
Има всякакви изроди. Аз ако трябва да убия едно животно - едва ли излишно ще го измъчвам. А тъкмо си хапнах няколко пилешки пържолки - много вкусни бяха, макар никакви кръвожадни чувства да не ме обзеха, докато ги ядох.
| |
|
|
|
Аз двукрако не ям! Пилетата и рибата са гадни на вкус! Истинската храна е с четири крака!
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
|
|
Не бива да се мъчат животните и трябва да се убиват бързо и лесно. съвремените промишлени методи за заколване правят точно това.
Не е като описаното от Чарлз Дарвин примерно за коленето на добитък в Аржентина преди 150 год. там голяма борба е падала с всяко говедо.
А че животните трябва да се убиват е мисля ясно на всеки, който е нормален. те ЗА ТОВА СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ.
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
|
|
Ама по тая логика... някой може да каже, че и предназначението на клетките ти примерно е да стават ракови или че предназначение на кръвоносните съдове е да ти се стесняват и това да води до разни не особено войнствени кончини от типа на Алцхаймер, инсулт, инфаркт и т.н.
| |
|
|
|
Мда, по същата логика може да се каже и че хората са предназначени за да бъдат убивани - от канибали.
Да ти имам логиката...
| |
|
|
|
ти па веднага канибалите ги намеси... логически. Понякога вегетата като гушнете една мантра и я развявате доде не се скъса над главите ви.
Иначе светът е оцелял, защото се е ... ял. И това няма да се промени никога.
| |
|
|
|
Мантра или не - на място е. А светът вече е твърде голяма тема...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|