Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:24 09.07.25 
Непрофесионални
   >> Вегетарианство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема И аз ставам вегетарианка :)нови  
Автор rave_ (rave)
Публикувано28.11.08 17:00

Здравейте.

Честно казано отдавна се опитвам да спра да ям месо, но все нещо не ми достигаше... воля ли какво ли, не знам.
Успявах само за по няколко дни и после пак...

Сега обаче вече категорично съм решила да успея в това си начинание...
Гледах и филма 'Земляни' и това честно казано окончателно вече ме реши да го направя.
Кюфтетата, които хапнах за вечеря снощи, ще са ми последни.

И така, присъединявам се към клуба ви

.
Сега чета тук във форума, както и сайтове на тази тема... да си призная, все още доста неща не зная и тепърва ще се просвещавам.
Единственото, което знам е, че не искам да съм част от страданието на животните. Мисля, че това ми е достатъчно... Аз обожавам животните, ще ставам и вет. лекар и честно казано сега като се замисля, ме е срам и яд на себе си...

Много съм въодушевена и горда от това си решение и вярвам, че този път ще успея.
Надявам се, вие тук да ми окажете някаква подкрепа като по-знаещи в тази област. Разкажете как сте станали вегетарианци, как се появи това ви решение, какво хапвате, ядете ли млечни продукти и яйца, как се чувствате откакто не ядете месо, усетили ли сте някакви промени /физически/ и каквото друго се сетите...

На мен ще ми е трудно, тъй като досега наистина голяма част от менюто ми се е състояла от месо... а и съм доста злояда.
Но... твърдо съм решена да го направя най-сетне .
Стискайте ми палци...

-------
N/A

Редактирано от rave_ на 28.11.08 17:10.

Тема Re: И аз ставам вегетарианка :)нови [re: rave_]  
Автор Last Roman (PRAEFECTUS URBI)
Публикувано28.11.08 17:11

перфектно, повече месо за нас, всеядните.

Queen's only

Автор huanjiМодератор ()
Публикувано28.11.08 18:33

Не познавам ветеринарен лекар, който да не яде пациентите си, но ти ще си изключение.

Успех в начинанието.

Тема Re: И аз ставам вегетарианка :)нови [re: Last Roman]  
Автор ThunderGoddess (Sacer)
Публикувано28.11.08 20:15

Грух-грух.

Автор ThunderGoddess (Sacer)
Публикувано28.11.08 20:19

Аз просто не обичам месо и затова не го ям. Имала съм периоди, в които съм била насилвана от семейството си, защото като дете все пак се стараеха да ме хранят пълноценно. Винаги след ядене на месо съм се чувствала ужасно, става ми едно тежко и гадно. Като съм си на зеленчуци и плодове ... чувствам се лекичка, нямам проблеми със здравето, привсе, че много обичам сладко и си признавам, че прекалявам.

. Млякото и яйцата ... не ги отказах ... яйца рядко ... самата мисъл за сварен пилешки ембрион е бляяяяя .. А мляко ... много обичам. Особено прясно.

Автор Kaлoмaин (асобу)
Публикувано28.11.08 20:25

Бих искала да ти кажа нещо вдъхновяващо, ама май не мога. Само не заменяй месото с банички - на мен много зле ми се отрази.

А иначе вегетариански рецепти има много хубави. И тук има в някои теми.

Тема Re: И аз ставам вегетарианка :)нови [re: huanji]  
Автор Kaлoмaин (асобу)
Публикувано28.11.08 20:27

Аз познавам една. Но не работи по специалността си, а в магазин.

Тема Re: И аз ставам вегетарианка :)нови [re: Kaлoмaин]  
Автор rave_ (rave)
Публикувано28.11.08 21:16

Мхм, и аз сега рецепти гледам из разни сайтове...
Въпреки че обичам всякакви плодове и ядки /зеленчуци по-малко/, да си призная засега не могат особено да ме впечатлят... предполагам,
че трябва време

.
Пък и въпросните неживотински неща съм ги яла главно в сурово състояние ...

Last Roman, ми ти кво правиш тука - като си месоядно ?
Трупаш постове, или ?

huanji - добро изключение смятам .

-------
N/A

Автор huanjiМодератор ()
Публикувано28.11.08 21:23

И се надявам да си добро.

Тема Re: И аз ставам вегетарианка :)нови [re: ThunderGoddess]  
Автор Last Roman (PRAEFECTUS URBI)
Публикувано29.11.08 01:03

по принцип не правя секс със животни, но теб ще те уважа.

Queen's only

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.