|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Препоръчайте ми вегетариански ресторант.
|
|
Автор |
papyy (стара коткарка) |
Публикувано | 01.11.08 10:42 |
|
Моля ви препоръчайте ми вегетариански ресторант. Както за ежедневно хранене, така и за празник на душата и шкембето. Пристигат ми гости, които са вегетарианци, не вегани и нямам възможност да предоставя храна, ще се хранят навън и спят в наш апартамент. Моля и за впечатления, ако някой има.
| |
Тема
|
Re: Препоръчайте ми вегетариански ресторант.
[re: papyy]
|
|
Автор |
Kaлoмaин (асобу) |
Публикувано | 01.11.08 12:30 |
|
Лесна е вашата. В София вегетариански ресторанти много. Във всеки случай про йогите имаше веднъж тема, която може да ти свърши работа:
| |
Тема
|
[re: Kaлoмaин]
|
|
Автор |
papyy (стара коткарка) |
Публикувано | 01.11.08 12:50 |
|
Откъде вземаш тези красиви картинки? Тази ме изкефи, вчера бях на язовир Искър с внуците. Каква красота, каква прелест, пътят към Самоков е спокоен около обед, слънцето припичаше, взехме си бански и на Щъркелово гнездо и водно колело. Една шарена красота, едно спокойствие. Есента е величествена и топла тази година. Ако можеше да отида на море сега в Гърция... Но у нас пенсиите са подигравка и трябва да се работи.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kaлoмaин (асобу) |
Публикувано | 01.11.08 16:07 |
|
Ами от гугъла. Всъщност повечето са от един сайт с картинки за gsm. Не е добре да се пускат много големи и затова се ориентирах към него. Не помня кой беше, но и тези не са зле:
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ka_17 (Space shuttle) |
Публикувано | 03.11.08 15:20 |
|
Аз ти препоръчвам (с 2 ръце) ресторанта "Back home" на ул. Врабча 24.....сещаш ли се, под паметника на В.Левски съвсем наблизо е....
Много ми допада там - и обстановката и храната и обслужването, ще останете доволни!
Живеем истински, само когато умираме от Любов...!
| |
Тема
|
[re: ka_17]
|
|
Автор |
papyy (стара коткарка) |
Публикувано | 03.11.08 23:42 |
|
Вече бяхме там и се натъпкахме като попови прасета на Задушница. То и беше Задушница .Вкусничко е и приятничко. Днес ядохме пържени тиквички в Панчарево и сърмички с лозов лист. Утре ще ходим в Дриим Хауз.
Благодаря за вниманието и отзивчивостта.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 04.11.08 07:40 |
|
На Врабча, половината неща не стават за ядене, ама айде...
Като се замисля, света е пълен с мазохисти.
| |
Тема
|
[re: huanji]
|
|
Автор |
ka_17 (Space shuttle) |
Публикувано | 04.11.08 15:37 |
|
Ами щото ти си месоядно...хищник....какво искаш в един вегетариански ресторант..? Досега незнам някой да се е оплакал от тяхната куня...
Живеем истински, само когато умираме от Любов...!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Moд (вere) (непознат
) |
Публикувано | 04.11.08 20:13 |
|
Веге е е колегата, объркала си се
| |
Тема
|
|
|
Автор |
huanji () |
Публикувано | 04.11.08 20:13 |
|
Напротив, аз съм доста толерантен спрямо някои кулинарни недоразумения и исках да кажа, че дояждам чужди манджи.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|