|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Здравейте ,нова съм в този клуб ,не ви познавам все още ,затова питам ,кои от вас са веган?
Te mogat da poletqt ,zashtoto sa uvereni che mogat...
| |
|
Аз знам за Жени, която наскоро стана и майка...
М/у другото в този клуб възникна идеята за сайт, и се събраха хора, които участват в сайта
| |
|
А "анкетката" къдей?
| |
|
по-скоро е запитване. Момичето търси сродна растителна душа в този жесток месояден свят.
Queen's only
| |
|
Няма лошо да се събират хората по кулинарни признаци. То и без това, проблемите ще започнат след това...
| |
|
И на мен това ми е първият пост тук, макар че чета от доста време без да се обаждам.
Да питам, накъде биеш с въпроса... Веганите (любим вариант на думата: веганците) по-грозни ли са или по-красиви ?
Та за преброяването, аз съм веган.
| |
|
По-красиви естествено
Питам ,защото аз съм вегетарянка от доста време ,та реших да еволюирам към веган :)
Ти отколко време си веган?Някакви затруднения срещал ли си ?
Te mogat da poletqt ,zashtoto sa uvereni che mogat...
| |
|
Знам за Жени...чудя се само бебто с тревна хумана ли го храни и пюрета от цвекло и моркови...?
Аз съм вегетарианка цял живот, но веганството някакси не горазбирам и одобрявам, особено за децата...след 18 год. става...
Но знам и за 1 случай, в който майката била строга веганка и детето си държала на същата диета...докато горкото дете не влязло в болница заради някакво нарушение в растежа и недостиг на някакви вещества, болно...направо и отнеха детето.... това се случило с роднина на моя приятелка....
Живеем истински, само когато умираме от Любов...!
| |
|
Не, храни го и с млечни продукти, което мисля е нормално за всяко едно бебе. Не знам повече, тя да пише. Jenii
| |
|
Това е добре, естествено е детето да си яде мляко докато порасне...иначе ще стане насилие.
Живеем истински, само когато умираме от Любов...!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|