|
Тема
|
Нов вегетариански ресторант
|
|
Автор |
Baridhi (непознат
) |
Публикувано | 08.09.08 17:34 |
|
Здравейте,
Преди около месец в София се откри нов вегетариански здравословен ресторант - Кринг. Обстановката е доста приятна, чиста и светла.
Ресторанта е наистина здравословен, защото в него не се пуши и не се сервира алкохол - не е за всеки . Имат няколоко нови интересни продукта, които не съм срещал в България.
Бариди
| |
Тема
|
Re: Нов вегетариански ресторант
[re: Baridhi]
|
|
Автор |
amrta (skorpion) |
Публикувано | 08.09.08 19:20 |
|
Благодаря ти много! Сега остава и една веге-среща да си спретнем.
Аз непременно ще отида някой ден, та дори и само с брат ми да сме. Много ми е интересно това индонезийско ястие, което правят.
| |
Тема
|
[re: amrta]
|
|
Автор | Lub (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.09.08 21:04 |
|
И аз съм фен за среща, ама чак около Коледа...
| |
Тема
|
[re: Baridhi]
|
|
Автор |
Last Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 09.09.08 09:43 |
|
Hamachi – новото попълнение в София
Наскоро в София отвори врати първият японски рибен ресторант, в който освен познатото суши гостите могат да избират между традиционната мисо супа, екзотични салати, различно приготвени скариди, краб, щипки от раци, миди Сен Жак, прочутата японска темпура и няколко вида прясна риба.
Тук не се предлагат стандартните газирани безалкохолни напитки, а само такива, които са приготвени в самия ресторант: малинада (прясно изцеден сок от малини с мента), лимонада (прясно изцеден сок от лаймове и мед), студен чай.
Входът на ресторанта е покрит с пергола, изработена в типичен за японската градина стил. Декорацията е с клони от бреза и много цветя. С влизането гостът попада в зала с високи маси, в дъното на която суши майстор приготвя японски специалитети и суши. Залата е с изчистен интериор, акцент в който са осветителните тела. Зимната градина на ресторанта привлича с атмосферата си и източния дух. Покрита е със светъл прозрачен покрив, а в центъра е оставено живо дърво, около което е разположена японска градина.
Hamachi, кв. Лозенец, ул. "Орфей" № 3, +35989/67 7766
| |
Тема
|
[re: Lub]
|
|
Автор |
amrta (skorpion) |
Публикувано | 09.09.08 10:05 |
|
Ами то сигурно така ще стане. Колкото сме организирани, май ще чакаме да дойде Коледа, за да ни сбереш.
| |
Тема
|
[re: amrta]
|
|
Автор | Lub (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.09.08 12:19 |
|
shte se sberem
| |
|
Хубав е.
Благодаря за инфото :)
-------
| |
|
Хапнахме там, беше много хубаво. За първи път ядохме в БГ подобно нещо. Моят дядка много обича соя и соеви продукти. Обаче ако той не беше инвалид, трудно щях да паркирам.
| |
|
|
|
|