|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Сокчета, фрешчета и други вкуснотии
|
|
Автор |
Cтoилoв (стар нов) |
Публикувано | 11.06.08 17:01 |
|
Успях да запаля колегите на работа да си правим фрешчета, ама общо взето циклим само на стандартните неща от типа -> два портокала и един грейпфрут или пък три лимона с мед :)
Ще ми се да пийвам сокчета тип Зимата (dream house), или пък от по-особените комбинации, които се предлагат в Апартамента на малките пет или пък в fixmix. Обичам свежи фрешове със подправки (джинджър и други зелени) и по-горчив вкус :о)
Айде на рецептите :)
Doubt is our product, since it is the best means of creating controversy in peoples’ minds
| |
Тема
|
Re: Сокчета, фрешчета и други вкуснотии
[re: Cтoилoв]
|
|
Автор |
Last Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 11.06.08 17:12 |
|
аз съм фен на Innocent drink:
| |
Тема
|
[re: Last Roman]
|
|
Автор |
jeni4ka (otnesena) |
Публикувано | 12.06.08 06:46 |
|
В Англия сме ги пили , ама продават ли ги някъде в БГ?
Иначе и аз предпочитам повече smoothiеs(шейкове) пред фрешове
| |
Тема
|
[re: jeni4ka]
|
|
Автор |
insightflow (ентусиаст) |
Публикувано | 12.06.08 08:13 |
|
Купих си машинка за фрешове и също ще се радвам на рецепти. Като автора на темата, съм фен на зеленчукови с джинджифил (не "джинджър", както го пишат тук нашите).
| |
|
Не знам каква е тази машинка за фрешове - аз имам обикновена сокоизтисквачка, но с нея могат да станат доста приятни неща.
Преди години се бях "пристрастила" към една комбинация от ябълка, морков, лимон и мед. После открих, че моркови и портокали или грепфурти също е много освежаващ.
Зеленчукови сокове не правя - само понякога от червено цвекло със съответните му екстри, но рядко. Винаги съм се чудила защо суровото цвекло няма дъх на земя, а когато мине топлинна обработка става ужасно.
| |
Тема
|
[re: Kaлoмaин]
|
|
Автор |
Публикувано | 12.06.08 09:21 |
|
Не знам как се вика на машината - може да накълца на ситно цвекло, морков и т.н. Малко трудно с обикновена сокоизстисквачка :)
Иначе не смесвам плодове и зеленчуци.
| |
|
Кухненски робот
| |
Тема
|
[re: Cтoилoв]
|
|
Автор |
kambam () |
Публикувано | 12.06.08 19:16 |
|
Да, вземете си един шейкър - и аз съм фен на шейковете. Пъпеш, малко ягода и какао. Сега като си помисля ги почвам пак, че може да ти заместят ядене и е доста удобно за пред компютъра :))
Моркови и малко целина ми е другия фаворит.
Много полезно е мляко от сусам или от бадеми, но много трудно се прави.
Млякото от ръж има интересен вкус
Редактирано от kambam на 12.06.08 19:18.
| |
Тема
|
[re: kambam]
|
|
Автор |
Публикувано | 12.06.08 19:39 |
|
Моят фаворит май е морков, цвекло и джинджифил. Редбул ряпа да яде.:)
| |
|
Верно ли не правиш разлика между цитрус преса, преса за фреш, блендерна(пасаторна) кана или сокоизстисквачка.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|