|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Коя кръвна група сте?
|
|
Автор |
jennifer_ (zagada4na) |
Публикувано | 23.05.08 23:19 |
|
чудя се, защото наскоро разглеждах разни диети според кръвната група и за А група пишеше че е естествено с времето да станат вегетарианци и се замислих че може би заради това така отвътре си се мръщя на месото...
Та А група ли сте повечето?
| |
Тема
|
Re: Коя кръвна група сте?
[re: jennifer_]
|
|
Автор |
Люб () |
Публикувано | 24.05.08 00:50 |
|
Аз съм АБ...
Но теорията за кръвните групи и храненнето не е доказана научно :) а е произлязла от един нaтуропат - д-р Д`Адамо.
Според "Немското общество по хранене" напр., няма в науката напр. данни че лектините (уж "опасни" вещества) преминават чревната стена в човешкия организъм.
Редактирано от Люб на 24.05.08 00:54.
| |
Тема
|
[re: jennifer_]
|
|
Автор |
Beчep (звезди в косите) |
Публикувано | 24.05.08 03:53 |
|
Аз съм нулева...
-------
| |
|
"А".
Но това е лична информация - надявам се, че няма да я публикуваш в държавен вестник. Освен това съм скръндза и давам кръв за кръвопреливане само когато ми поискат по сериозен повод. Така че не разчитайте да извлечете лични ползи от информацията.
| |
Тема
|
[re: Kaлoмaин]
|
|
Автор |
Beчep (звезди в косите) |
Публикувано | 24.05.08 10:26 |
|
Аз не давам кръв.. Един мой познат го заразиха чрез прелята кръв и ме е страх... да давам кръв.. трябва да дебна лекарите какви инжекции използват и прочее...
Дрехи и пари ако ще давам- да,.. .. но ме е страх да не се разболея..
-------
| |
|
хаха, споко няма! Аз само си питам, за да видя дали има корелация между кръвна група и вегетарианство. Но до момента май няма... И аз не давам кръв, ама щото съм анемична малко...
| |
Тема
|
[re: Beчep]
|
|
Автор |
jennifer_ (zagada4na) |
Публикувано | 24.05.08 13:46 |
|
До колкото знам, не можеш да се заразиш от даване на кръв, няма как. Иглите са стерилни и в теб нищо не вкарват а само изкарват. А от преливане на кръв може, макар и рядко. Затова хора на които е преливана кръв не могат да дарят кръв, има някакъв шанс да са заразени. Аз много се бях навила да давам кръв, предполагам че бих дала, ама с таз амения не мога.
| |
|
Както се казва, си от моята кръвна група.
| |
|
0 - чиста римска.
| |
Тема
|
[re: huanji]
|
|
Автор |
Kaлoмaин (търсеща) |
Публикувано | 25.05.08 17:54 |
|
Хм, щом е така - айде да не прекалявам със скръндзенето. Ако ти потрябва бъбрек може и да се замисля.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|