Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:34 15.07.25 
Непрофесионални
   >> Вегетарианство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Полезни и интересни линкове и информациянови  
Автор бeзпътeн (обективен)
Публикувано12.02.08 11:34

Предлагам в тази тема да пускаме линкове или информация с интересни и полезни неща, свързани с вегетарианството. Могат да са вегетариански рецепти, научни изследвания, свързани с вегетарианството и въобще с начина на хранене и др.

Редактирано от бeзпътeн на 12.02.08 11:37.

Тема Позицията на Американската Диетоложка Асоциациянови [re: бeзпътeн]  
Публикувано12.02.08 11:35

Тема The Comparative Anatomy of Eatingнови [re: бeзпътeн]  
Публикувано12.02.08 11:36

Тема White liesнови [re: бeзпътeн]  
Автор jeni4ka (otnesena)
Публикувано12.02.08 18:49

Отстрани има линк за изтегляне.

Тема Re: Полезни и интересни линкове и информациянови [re: бeзпътeн]  
Авторминaвaщ (Нерегистриран)
Публикувано12.02.08 23:36

Авторsunny_fruit (Нерегистриран)
Публикувано13.02.08 00:33

....за плодовете:

за живата(суровата) храна:

Тема Ихааанови [re: бeзпътeн]  
АвторAyur (Нерегистриран)
Публикувано13.02.08 09:32

Като са толкова курназ Хамериканците и дават акъли за диети... само като начало да земат да махнат захарта от хляба, месото, маслото, млякото и содата, кетчупа барбекю соса.... абе от всичко, па тогава да земат да дават акъл...Гледам една колежка... минимум 100-120кг... И ме гледа как муам телешки ребра на барбекю в стола и ми вика "Как може да ядеш месо и изобщо толкова много и да си толкова слаб"... Седи горката и се дави в слюнките си... А аз и казвам.. "А ти забеляза ли че съм взел това дето никой от вас (американците) не си взима (щото имаше и доста европейци), а именно, "солен" хляб (щото не винаги слагат, понеже никой не го яде) или само варен ориз , месо , десерт морковен кейк или някакъв плод" поне половината колеги там бяха вегетариянци, а не тежаха под 100кг...а за другата половина да не говорим... да ти се наплаши окото, планини от плът...и после диабети и затлъстяване....Все едно крадеца да вика дръжте крадеца

Авторлyпyc (Нерегистриран)
Публикувано13.02.08 09:53

айде, от мен да мине, да пусна и аз два родни линка, които по безмозъчност могат да се сравняват с хамариканските и са чудесен начин за разсмиване след сериозния работен ден:

Тема Re: Ихааанови [re: Ayur]  
АвторФ. (Нерегистриран)
Публикувано13.02.08 10:05

От собствен опит знам, че вегетарианството няма нищо общо със слабеенето или трупането на килограми. Поне при мен е така. Имат общо само поетите калории. Прекарах десет "месоядни" години от живота си на 100кг., после отслабнах 30кг. В първата година на вегетарианство успях да запазя човекоподобната си форма, а сега отново гоня стотачката, щото нещо пак съм превъртяла и се тъпча със сладко и с масло като обезумяла. Но знам, че ако (дай Боже), успея да се мобилизирам, ще придобия пак човешки вид и като вегетарианка.

Тема Re: Полезни и интересни линкове и информациянови [re: лyпyc]  
Авторyog_ (Нерегистриран)
Публикувано13.02.08 16:05

Йога упражнения за вегетарианци:

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.