|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Среща на 26-ти
|
|
Автор |
kambam () |
Публикувано | 23.01.08 07:00 |
|
Здравейте!
Да синтезирам от другата тема
Срещата ще е в събота от 19 часа до ранни зори
Ресторант Дриим Хаус ул. Алабин 50А
Влизате в безистена и после в първата врата вляво, на втория етаж гледате най-голямата маса - това сме ние.
huanji освен това организира и няколко йоги, така че ще е много интересно! Всички са добре дошли, невегетарианците обаче ще трябва да могат да издържат една вечеря във вегетариански ресторант :)
Оставете по един отговор, кой ще идва да знаем колко места да запазя.
Ако някой се обърка, моят гсм е 087 8877275Редактирано от kambam на 23.01.08 07:03.
| |
Тема
|
Re: Среща на 26-ти
[re: kambam]
|
|
Автор |
Фeйщицa (ДаНеТиЕнаПътя) |
Публикувано | 23.01.08 08:46 |
|
Обаче изпускаме шведската маса и ако не ми стигне храната ще ви илапам двамата с Хуанджи, задушени с броколи.
We are such stuff as dreams are made on and our little lives are rounded with a sleep...
| |
|
Хехе, аз съм кокали и кости обаче
Виж huanji е друго нещо ... Редактирано от kambam на 23.01.08 09:01.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 23.01.08 09:03 |
|
:)))) "Кокали и кости" ще да е някаква нова композиция. :) Къде са ти кокалите и къде костите?
We are such stuff as dreams are made on and our little lives are rounded with a sleep...
| |
Тема
|
|
|
Автор | B. (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.01.08 10:30 |
|
Кога ще запазваш местата? Или с други думи кога е последният срок за записване? Защото аз съм силно разколебана и предполагам ще реша в последния момент.
| |
Тема
|
[re: B.]
|
|
Автор |
kambam () |
Публикувано | 23.01.08 10:58 |
|
Записах те вече, няма отказване
Ще запазя в четвъртък вечерта, винаги има няколко човека в повече или по-малко :)
Хората са много доброжелателни и весели, няма да съжеляваш
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 23.01.08 11:08 |
|
А и колкото повече сме, толкова по-голям купон става. :)
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 23.01.08 12:20 |
|
И как си ме записал, като не знаеш кой или коя съм? Трябва да си по-мнителен към анонимните, защото лесно може да те изпързалят.
| |
Тема
|
|
|
Автор | изпoвeд (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.01.08 12:30 |
|
Мен лично ще ме комплексират йогите, защото какво сме ние "простите вегетарианци" пред тях - едни тревопасни животни?!
Трябва ми време, поне да си свия корема, ако не нещо друго. Не искам да се излагам.
| |
Тема
|
Изповед
[re: изпoвeд]
|
|
Публикувано | 23.01.08 12:32 |
|
Не го написах като хората, сори! Ето я беловата:
Мен лично ще ме комплексират йогите, защото какво сме ние "простите вегетарианци" пред тях - едни тревопасни животни?!
Трябва ми време, поне да си свия корема, ако не нещо друго. Не искам да се излагам.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|