Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:31 13.11.25 
Непрофесионални
   >> Вегетарианство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Имах приятел канибал.нови  
Автор Trendi ()
Публикувано22.01.07 13:12

Тази тема няма да е от познавателен характер, но все пак е атрактивно. Аз наистина имах приятел, който беше канибал.

Преди години бях в една африканска държава. Там имах приятел - много черен за когото не знаех нищичко конкретно, освен че беше много по-образован от средното ниво за черни в тази държава. Знаех само от кое племе е произхода му. Имах и една приятелка в тази държава - бяла, от немски произход. Веднъж тя ми каза, че въпросното племе, от което произлизаше моя приятел са известни като непоправими канибали. Така се случи, че вечерта излязнох на разходка с моя черен приятел (той беше толков ачерен, че само зъбите му проблясваха на светлината на лампите по алеите). Не зная какво ми стана, но точно тогава го попитах дали е вярно това което бях научил за неговото племе. Той потвърди. Директно го попитах дали той е опитвал човешко. Можете да си представите една широка усмивка от бели зъби в тъмницата. Той смени темата веднага, но в края на разходката ни без никаква причина ми каза само - "ДА, зная вкусът му".

Така се стекоха нещата при мене, че този мой приятел се оказа прекалено верен за нашите разбирания. Ще го помня винаги не защото е от канибалско племе, а защото той наистина ми помогна да напусна тази държава, като пое съответните рискове.

Както знаете аз съм вегетарианец, но ... канибал ми помогна.
Живот - толкова невероятни странности има в преплитането на пътищата...!

Тема Re: Имах приятел канибал. [re: Trendi]  
Автор ***AГAPTA*** (оммммммммм.....)
Публикувано22.01.07 18:41

Така става понякога.....

.............................

Тема Re: Имах приятел канибал.нови [re: Trendi]  
Автор Джинджифил (in D minor)
Публикувано23.01.07 00:04

"Приятел", който си представя какви са на вкус глутеусите ми

Ти сигурно изобщо не си вкусен по канибалските разбирания, затова те е пуснал да избягаш. Интересно дали е практикувал ритуален канибализъм или просто си е хапвал хора за мезе. И в двата случая обаче, трудно мога да възприема такъв човек като човек.

Автор нoчнoй_дoзop (потаен)
Публикувано23.01.07 01:53

мен канибалите някак не ме шашкат, но месоядните, т.е. тези които ядат животни не ги харесвам.

Тема Re: Имах приятел канибал.нови [re: нoчнoй_дoзop]  
АвторMilena (Нерегистриран)
Публикувано23.01.07 03:11

Аз пък знам за един американец, който е бил вампир, пиел е човешка кръв, с това се е хранел. Той казва, че пиенето на кръв пристрастява много повече от наркотиците.

АвторLub (Нерегистриран)
Публикувано23.01.07 16:29

Едър ли беше ? А любезно ли се държеше?
Много приключенски звучи :) Може да направиш филм или книга за това, уау

Автор Цap Изpoд (Велики)
Публикувано23.01.07 17:27

В отговор на:

..., а защото той наистина ми помогна да напусна тази държава, като пое съответните рискове.

Разкажи малко по-подробно де!

Тема Re: Имах приятел канибал.нови [re: Lub]  
Автор Trendi ()
Публикувано23.01.07 17:39

Историята е такава, че не бих си позволил да я правя на някакъв сценарий или да я описвам в книга.

Не беше едър. По-скоро слаб, но не мършав, средно висок. Но затова пък по-черен не съм срещал никога. Беше студент в техния университет и в същото време работеше. Усмивката никога не слизаше от лицето му. Нямам никаква престава какво е станало с него. Никога не сме се хранили заедно и нямам представа какво ядеше. Относно поведението му - имаше обноски, на които много българи могат да завидят. Умееше да изчезва незабелязано, ако сметнеше че е необходимо. Беше облечен на долната граница на допустимото за положението му, но винаги беше чист. По груби сметки моят черен приятел сега би трябвало да бъде на около 40 год.

Но за твоя консумация ще ти разкажа още нещо. Тогава веднъж се наложи да отида ненадейно в жилището му една вечер. Той ме покани и аз видях една черна жена да преминава посред стаята. Това беше най-красивата жена която съм виждал някога през живота си. Щом тази жена ме видя седна на един стол подобен на нашите най-обикновени (дървени), постави двете си ръце върху бедрата си, и не трепна нито за миг в продължение на около час с вдигната гордо глава - времето което бях там. Ако не бях видял тази жена да се движи щях да я докосна за да проверя дали не е статуя. Моят приятел не ме запозна с нея и се държеше сякаш бяхме сами. Това имаше обяснение поради факта, че аз съм бял, а не съм сигурен дали беше позволено външни лица да влизат.

Черните не са това, което си мислиме тука.

/Думата "негър" е обидна за тях. Специално те са ми казвали, че е уместно да ги наричаме "черни"./

Тема Re: Имах приятел канибал.нови [re: Milena]  
Автор Фeйщицa (ДаНеТиЕнаПътя)
Публикувано23.01.07 21:11

Чувала съм за някакво заболяване, което пораждало нужда да пиеш кръв. Брррр...

We are such stuff as dreams are made on and our little lives are rounded with a sleep...

Автор Фeйщицa (ДаНеТиЕнаПътя)
Публикувано23.01.07 21:16

И аз не възприемам думата "черен" за обидна. Много по-обидно ми звучи "афро-американец", като става дума за американските черни. Някак събира специално черните американци в друга категория американци. По същата логика би трябвало да се казва "англо-американци", "холандо-американци", "германо-американци", "итало-американци", "латино-американци" (да де, разбирате), "кино (или сино?) американци и т.н.
А думата "черен" за мен е напълно условна, нито те са черни, нито ние сме бели.

We are such stuff as dreams are made on and our little lives are rounded with a sleep...

Редактирано от Фeйщицa на 23.01.07 21:18.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.