|
Тема
|
Мед
|
|
Автор |
Mъppp (прекрасна) |
Публикувано | 03.03.06 15:15 |
|
Задавам ? тук, защото сте специалисти по здравословно хранене. Ако разтопя захаросан мед в микровълновата, ще му утрепя ли полезните качества?
Ако смятате, че не трябва да се яде мед, защото е животински продукт, извинете ме.
| |
|
edin priqtel fizik mi obqsnqvashe che edinstveno nqma problem voda da toplish shtoto te sa si dve neshta H2 i 0 i dori i da se razpadnat pak stavat na voda.
nqmash li kotlon?
Алцхаймер — край на лошите спомени. Е, на хубавите — също.
| |
|
Имам. И точно затова питам. Не готвя нищо в МВ, но я използвам за притопляне. И за пуканки, естествено.
| |
|
mi te radiovulnite se ebavat s hranata i pri pretoplqne:)
izhvurli q
mani gi tiq kapitalisticvheski bokluci
Алцхаймер — край на лошите спомени. Е, на хубавите — също.
| |
|
Сещам се 1 филм, дето мъжът стоеше с тиган върху мъжкото си достойнство, или семейното богатство, както искаш го наречи. А свекърва ми каза, че трябва да сме на мин.8 м., когато работи. То значи, че трябва да ида у съседите. Пусто, удобно е.
| |
|
Водата се разпада на двете си съставки при температура около 1000 градуса целзий-а микровърновата май не ги достига.
| |
|
Не са радиовълни, а микровълни-с друга дължина от радиовълните-и съответно имат различни свойства и т.н. Освен това една микровълнова печка например в София, е милиони пъти по-слаб излъчвател от всеки радар за самолети, т.е. дори самата печка се облъчва в повече от микровълни от радарите по върховете на Витоша например, отколкото тя самата може да ти навреди. А да не говорим за туристите, дето ходят към Черни връх каква доза облъчване получават в непосредствена близост до оня големичкия радар в близост до самия връх. И ако наистина е толкова голяма вредата от микровълните-хората, дето поддържат летищата и други в близост до радари отдавна да са си отишли от този свят.
Редактирано от kaви на 03.03.06 18:52.
| |
Тема
|
Re: Мед
[re: Mъppp]
|
|
Автор |
kaви (търсещият) |
Публикувано | 03.03.06 18:50 |
|
Просто меда не бива да се разтопява на печка, защото губи част от полезността си при нагряване над 40-45 градуса-това е. Може би най-удачно е да се остави на слънце и всичко ще си дойде от самосебе си.
| |
Тема
|
Re: Мед
[re: kaви]
|
|
Автор |
A3_ () |
Публикувано | 03.03.06 21:30 |
|
на парното също е добре, а може и на водна баня както казваш до 40-45 градуса по Целзий.
| |
|
|
|
|