Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:23 14.07.25 
Непрофесионални
   >> Вегетарианство
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Господари на ефира:За кучетата!!!нови  
Авторkakтo иckaш (Нерегистриран)
Публикувано05.04.05 02:53

Става дума за последните материали на Мавриков за Екоравновесие и УЖАСНАТА ИМ ГАВРА със кучетата.Които е гледал предаванията знае.......на 4 пуснаха и видео да видим за какво става дума.............просто ми доиде да хвана влака до София и да им извадя миризливите черва на тези уроди от Екоравновесие.Естествено след като нямат смелост да го правят с хора го правят с кучета.......без коментар.Целта на тази тема е да помоля всички да пуснат по 1 МЕИл на предаването да им благодарим че се заемат с темата или поне да вземем отношение,така ще сме сигурни че няма да се потули някъде при такъв интерес.Яд ме е че няма какво да направя........законно и единственото нещо е да ги подкрепим и те да го видят.Мерси предварително.

Тема Re: Господари на ефира:За кучетата!!!нови [re: kakтo иckaш]  
Авторkakтo иckaш (Нерегистриран)
Публикувано05.04.05 02:54

Забравих да добавя,които иска повече инфо има в страницата им господари.ком

Тема Re: Добре,че не съм го гледаланови [re: kakтo иckaш]  
Автор sarsaparila (непознат )
Публикувано05.04.05 11:31

Защото щях да откача.Обаче предполагам за какво става въпрос..Нали съм членувала в дружество за защита на животните.Казвам членувала/не членувам/поради простия факт,че тогава имаше избори за прецедател на това дружество и ни викаха за да можем да изберем поредния идиот,който ще има полза от това.Иначе от две години не са се обаждали за събрания.Идиоти!

А на такива уроди,които се гаврят с беззащитните животни и изваждането на карантията им е малко наказание.
За такива лайнарчета,само бавна и мъчителна смърт!!!
Но то е казано:Господ забавя,но не забравя!

Тема Re: Добре,че не съм го гледаланови [re: sarsaparila]  
Автор Диaнa (the dark)
Публикувано05.04.05 11:35

Всичко се връща, убедена съм. Може да се преродят като бездомни кучета (че като хора и без това ще им е доста трудно).

Тема Re: Господари на ефира:За кучетата!!!нови [re: kakтo иckaш]  
Автор jiven ()
Публикувано05.04.05 12:39

Всъщност за какво точно става въпрос? Не съм гледала нищо и не знам.

По въпроса за бездомните кучета, определно имам по-различно отношение за разлика от всчики милозливи вегетарианци. Не желая да има кучета на детските площадки и там където играе детето ми техни екскременти. Не желая да го виждам с оцапани с кучешки лайна ръчички, да посяга към устата си. Не желая през зимата, когато освирепеят и иззлобеят кварталните песове, всеки миг когато минавам край тях да вдигам детето високо над главата си. Бяха нахапали наскоро едно детенце от квартала. Преживявам това, че вият като вълци и през определени нощи не може да се спи, но директната заплаха не смятам, че е нормално да се търпи. Освен това всички собственици на сладки малки и големи домашни кучета и кутрета да бъдат задължени законово да си им събират лайната, а не да играем на дама по улиците, прескачайки мините. А във всяка тревна площ да има повече кучешки маркировки, отколкото цветя:( Криво разбрано кучелюбие е това и чисто безхаберие:(

Моля ви не ми казвайте, че това е поради лошото ни отношение към кучетата и че животините всъщност са прекрасни и добри, а децата ни лоши. Не знам точно какво е нужно да направят с тях, може би да ги кастрират или изолират в някакви заградени площи. Малко ли цигани има безработни, да платят на някого да се грижи за тях. Ще дам пари от джоба си ако е необходимо, но само НЕ на детските площадки и на глутници из квартали, кофи и паркове

Тема Re: Господари на ефира:За кучетата!!!нови [re: jiven]  
Автор Диaнa (the dark)
Публикувано05.04.05 12:47

Ставаше дума за издевателства над кучетата, за варварско отношение. Също и за това, че разпоредбите не се спазват и кучетата се евтаназират не след 14-дневния срок по закон, а веднага. Историята тръгна от убийството на куче порода Българско овчарско, загубено от стопанина му. Още на следващия (или същия) ден след прибирането на кучето стопанинът си го търси, но то вече е убито, а трупът изхвърлен в задния двор, за да не бъде намерен. На медиаторите (студенти - наблюдатели) се предлагат подкупи, за да прикриват вършеното в изолатора.

Авторleni (Нерегистриран)
Публикувано05.04.05 13:13

Az te podrepiam absoliutno za tova.
No v sluchaia stava duma za edna obshtinska firma, koiato vzima pari i ot teb i ot men i si pravi kakvoto si iska, ne spazva zakonite, a pribira suma pari, bez v kraina smetka da ima niakakuv rezultat-tova, koito ti i az iskame.
Da ne govorim, che v tozi izolator bi triabvalo da moje da se vliza svobodno, za da si izbere chovek kuchenste ako iska naprimer da si go gleda... a na ppraktika tam ne moje da se vliza, a malkite kuchentsa gi izbiha purvi.
I v kraia na kraishtata za nad 10 ili ne znam kolko godini ima tova ekoravnovesie ochevidno, che ne sa svurshili nishto polezno, a parite za kakvo sa gi poluchili??????

Автор - TOШE - (непредвидим)
Публикувано05.04.05 13:16

Напълно те подкрепям, ако имах власт нямаше да остане един помяр независимо на каква цена в София. Мен лично са ме нападали два пъти, но мнението ми съвсем не се гради на базата на това. Скорошната случка с жената в НСА е достатъчна. Просто сме длъжни да осигурим на децата абсолютна безопасност поне в това отношение и никое дете не трябва да изпитва страх докато ходи по улицата. Бестопанствени и опасни животни нямат място из улиците.

Тема Re: Господари на ефира:За кучетата!!!нови [re: leni]  
Автор jiven ()
Публикувано05.04.05 13:21

E, то лакомията и простотията все по хората ходят. На таквиз организации- контрол им е майката. Аз какви неща знам за фондациите които набират пари уж за болни дечица Та за едни кучета ли братче, ще се посвенят. Парица е царица

Тема Re: Господари на ефира:За кучетата!!!нови [re: - TOШE -]  
Автордaвaи (Нерегистриран)
Публикувано05.04.05 13:33

Ах да еба...............колко е лесно от страни да седиш и да си блещиш простотиите и да махаш с лека ръка.Първични сме били и първични ще си останем.
1.Никои не е казал че трябва да има бездомни кучета по принцип,но всеки специалист казва че след като се кастрират те са безопасни
2.Дори да ги прибират в приюти няма никакво нормално отношение..........кучетата не се прибират според вината си,а според късмета си.Дърпат се за краката,мятат се от метри височина едно върху друго в една килия,убиват се кученца на месеци.Даите да процедираме така и със хората след като сме много последователни..........един те е ударил(ухапал) даи да пуснем атомната бомба а!?
3.Би трябвало появата на човешкия индивид да е свързана с развитие на съзнание и със това вземане на решения според това съзнание.Всеки път когато един проблем не се осъзнава е наи лесно да се отсече някоя простотия без да се мисли,има 1000 начини за деиствие спрямо бездомните кучета

........И въпреки всичко мене не ме дразни наи-много това какво правят на кучетата,а това какви хора го правят и как го правят.Това са разни,гадни педерастии дето са толкова загубени и безполезни че не могат да си намерят никаква нормална работа да си изкарват пари,толкова са тъпи че не могат и да крадат.Ужасно са страхливи и мизерни защото щом проявяват такава жестокост значи таят много злоба към хората,съдбата и света около себе си,но не могат да си го изразят на човека които ненавиждат(наи вероятно съседа,президента ......)нямат вътрешна сила да променят живота си.............и е наи лесно да се правиш на много страшен като дереш 10 килограмови псета дето цял живот не са били хранения,не са лаели нито един път и въобще не са се доближили до кучешката си природа.Хващаш ги мяташ ги,ръгаш ги с някакви мръсни лопати и какви ли не гадости...........а животното отсреща и един път не ти се е разлаяло........през цялото време вие от ужас.

Знам че е лесно да се правиш на мъж или на коравосърдечен или не знам каква дума да използвам,като става дума за кучета,обаче същият ти си пълен помияр в живота и ако става дума за хора(или за теб......а!?) нещата веднага ще се обърнат и то не защото има голяма разлика м/у хора и кучета(поне в съвременния свят няма)а защото едните са абсолютно беззащитни,а другите имат характер,власт оръжия............

Когато гледах материала не исках да отида в София за да освободя кучетата,а да намеря тези хора и да ги обеся на червата на собствените им деца

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.