|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Тема
|
ЗАЩО ВАРНЕНКИТЕ...
|
|
| Автор |
snobar (Fuckers League) |
| Публикувано | 09.01.05 10:39 |
|
|
имат мустаци?? Ей тва ми е много чудно. Абе скоро бях командировка, а и друг път като съм ходил ми е правило впечатление, че варненките са доста мустакати. На кво се дължи? Едва ли е от климатичните условия...
...и твойта майка също!
| |
|
|
|
вероятно си видял незаконната си сестра, плод на греховна връзка на майка ти с турски моряк. А, била е повече от една? Че кой е казал, че майка ти не идва всяка година във Варна, за тайни от баща ти срещи с гастролиращи чеченци и грузинци?
A сега песента на Металика "Аnd nothing else matters","Ти повече не си ми майка"- DJ
| |
|
|
|
Явно някоя варненка не ти е пуснала, и веднага всички станаха мустакати. Много си прозрачен.
| |
|
Тема
|
Re: Защо...
[re: snobar]
|
|
| Автор |
*pearl (в короната) |
| Публикувано | 12.01.05 02:41 |
|
|
все се намира някой, който да прави генерални заключения, нямащи нищо общо с действителността.
аз пък съм срещала доста жени от други краища на България с окосмяване по лицето или какво ти казваш ' мустаци '... а сега де, кое е верното ... окосмяването се дължи на завишените мъжки хормони при някой жени и няма нищо общо с това къде са родени ...
а ти сигурен ли си че набедените от теб варненки са родени във Варна . последните години новодошлите в града за да учат и работят са доста голям процент от населението на Варна .
Вчера е история, утре е мистерия, днес е подарък .
| |
|
|
|
явно си видял някоя от твоя регион и си остановил че не само на село ит мостаци жените от Варна, а то някоя от твоето село дошла във Варна.
| |
|
|
|
Много хитро си го казал...Ти си типичния представител на варненските селяндури
...и твойта майка също!
| |
|
|
|
Не е затова...Честно бе, просто гледайки ги, констатирах, че са доста мустакати...
п.п. Тая на снимката има готини крака
...и твойта майка също!
| |
|
Тема
|
Re: Защо...
[re: *pearl]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.01.05 18:41 |
|
|
Може би си права....като че ли и тези от Добрич са мустакати...
...и твойта майка също!
| |
|
Тема
|
Re: ЗАЩО ВАРНЕНКИТЕ...
[re: _Mepakлия_]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 14.01.05 18:41 |
|
|
Не, че в София не съм виждал мустакати, но във Варна просто ври от такива
...и твойта майка също!
| |
|
|
|
И кога си ги гледал тези мустакатите? През лятото ли? Защото точно тогава се изсипват всички селянки от къде ли не!
П.С тая на снимката съм аз.  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|