Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:33 15.07.25 
Градове
   >> Варна
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Как да познаем софиянец във Варнанови  
Автор вapнeнчe (непознат )
Публикувано20.02.04 14:30

If war is what they want, war is what they get

- тайно спестяваш цяла година от "високата софийска заплата", за да идеш за 3 дни до Варна, а през това време, скрит зад анонимен ник,
убеждаваш всички в интернет какво село е там

- любимият ти сайт е www.e-bane.net (и в живота си така - ебане нйет), особено обичаш графата "по какво ще познаеш провинциалиста в софия" - напомня ти на разказите на майка ти за първите й дни в софия

- идва заветното лято, ти умираш от скука в празната софия (всички са на село - или по-скоро по родните места), хващаш БдЖ (евтинко значи хубаво) и си във Варна

- звъниш на всички номера в телефона си, за да се похвалиш, че виждаш морето през прозореца си. това, че си на квартира на 16 етаж в краен варненски квартал, не го споменаваш

- едва си пристигнал, а чувството за пропиляна ваканция вече те преследва, бързай към плажа

- използваш градски транспорт, пари за такси няма

- страх те е да се качиш на такси

- страх те е да влезеш в заведение

- страх те е да си купиш нещо

- постоянно се чувстваш се ограбен, без да си купил каквото и да е

- музеи, галерии... егати скуката...а, кръчма - идвам довечера!

- показваш Колумбов ентусиазъм към нови и неподозирани за теб открития:
> я, тук имали асфалт по пътищата
> потресен си, имал си и свои радиостанции...
> и тия гледат Канал 1... ще разкажа на момчетата в квартала
> странно... аз си мислех, че тук всички се познават, а Пешо от казармата никой не го знае...

- говориш си сам - така, че всички да чуят аристократичния ти акцент, но вместо да те понесат на ръце, минувачите те гледат лошо

- прекаляваш с израза "аз съм от софия, копеле" и коментарите за селския произход на варненци, след което те пребиват "без причина"

- реваншираш се с едно "че ви откинем главите, кога дойдете у софия" и отиваш на плаж

- 3 дни по десет часа не мърдаш от мястото си. печеш се, цвърчиш. боли, но доблестно търпиш... ярко червената кожа е гордост за софиянци. после ще показваш изгарянията с достойнство, като ветеран наранявания от Балканската война

- за първи път виждаш лебеди и, за разлика от панчаревските, никой не ги яде

- най-доброто място да се отървеш от забравен в джоба ти билет от софийски градски транспорт е централната алея в Морската градина

- снимаш се с напълно непознати момичета на плажа, след което ще разказваш на аверите как си ги свалил

- пържена пресолена цаца с бира в някое забито капанче ти се струва първокласна вечеря. и за нея ще разкажеш на приятелите.

- дискотеките ти изглеждат твърде снобарски, тъй де - ти в софия пари за вход не даваш, че тук ли... отиваш на кръчма

- догодина отиваш на бунгало по южното черноморие, оправдавайки се, че тук е "твърде обикновено" за теб. истината обаче е, че просто Варна не ти е по джоба

- превръщаш се в поредният софиянец, чиято неосъществена мечта в живота ще е да си купи гарсониера във Варна

Тема Хе хе х ехе хе хеххе еех хее хехнови [re: вapнeнчe]  
Автор Skywalker (The Seventh One)
Публикувано20.02.04 15:46

Тема Re: Как да познаем софиянец във Варнанови [re: вapнeнчe]  
Автор strange_lover (always in love)
Публикувано20.02.04 18:05

Pich, sofianec sum i OBOJAVAM VARNA!!! Gledam vsiaka svobodna minyta da hodia do tam!
Hvurliam se v kolata i sum pri vas!
I v zavedenia vlizam, i taxita polzvam, i vuobshte mnogo vi haresvam! I vi yvajavam, zashtoto gradut vi e chist, horata sa lubezni i sveji!
Ne moga da razbera zashto imash takova losho otnoshenie !!!
:((((((

Тема "Съчинения" на пъпчасъл пубернови [re: вapнeнчe]  
Автор Wild cock (непознат )
Публикувано20.02.04 18:43

Тема Re: Как да познаем софиянец във Варнанови [re: strange_lover]  
Автор marine (непознат )
Публикувано20.02.04 19:00

Priqtelju, takiva kato teb sa tolkova redki slu4ai.....Edin vid izklju4enie ot praviloto. No vse pak blagodarq ti 4e te ima

Тема Re: "Съчинения" на пъпчасъл пубернови [re: Wild cock]  
Автор marine (непознат )
Публикувано20.02.04 19:07

Леле, ама се изказа и ти..........

Не ти ли е неудобно да правиш такива повърхностни заключения на базата на..............нищо!!! Дали да не се замислиш другия път преди да се изцепиш?

Varna rocks!!!

Тема Re: "Съчинения" на пъпчасъл пубернови [re: Wild cock]  
Автор marine (непознат )
Публикувано20.02.04 19:29

....................и между другото - пъпчасЪл се пише с "А" - позната ли ти е - първата буква от азбуката? Малко правопис никому не е излишен.......

Varna rocks!!!

Тема Re: Как да познаем софиянец във Варнанови [re: вapнeнчe]  
Публикувано20.02.04 20:57

всичко написано тук е по действителен случай, видял съм го с очите си. иначе аз съм за диалог, питаш какво ме е ядосало - ами иди в клуб софия и прочети аристократичната тема за "провинциалистите" в софия. А колкото до пъпчивия пубер - никога не съм бил пъпчив и пубертета остана някъде назад...но мерси за комплимента

Тема Re: Как да познаем софиянец във Варна [re: вapнeнчe]  
Автор blu (непознат )
Публикувано21.02.04 17:02

- лятото в софия е скучно и горещо
- пътувам с бдж - то
- да пътуваш с такси във варна е по-евтино, от колкото в софия
- да си купя нещо във варна - цените са високи, а и предлагането не може да се сравни с това в софия
- разговарям с варненци, за да чуят "аристократичния" ми акцент
- досега не са ме пребивали
- лятото се познавало, че съм софиянка по тена ми. варненци не ходели често на плаж, а аз всяка свободна минута съм там
- цаца и бира на брега на морето - много е яко
- вход за дискотеките - безобразие, но си го плащам
- мечтая да си купя гарсониера в гръцката махала
- имам прекрасни приятели - варненци
- обичам морето
- обичам варна

Тема Re: Как да познаем софиянец във Варна [re: blu]  
Публикувано21.02.04 17:20

- зимата в софия е скучно и студено
- и аз пътувам с бдж - то
- да пътуваш с такси във варна изобщо не е по-евтино, от колкото в софия
- да си купя нещо във варна - цените са високи, а и предлагането не може да се сравни с това в софия - ако предлагането е Витошка - не знам кой пазарува там, а ако е Илиянци - и нашите магазини зареждат оттам
- разговарям със софиянци, не могат да познаят, че съм от Варна
- и мен досега не са ме пребивали
- варненци във варна се познават по липсата на тен, не ходим на плаж, така си е...ама вие пък щото много ходите на Витоша
- цаца и бира на брега на морето - много е яко, стига да не завършиш в токсикологията... у дома цацата е най-сладка
- вход за дискотеките - в София всички дискотеки не падат под 3 лева - макар че много от тях не струват - във Варна такива цени си позволяват само най-добрите
- и аз мечтая да си купя гарсониера в гръцката махала
- имам прекрасни приятели -софиянци
- обичам морето
- обичам варна (със София свиквам)
- ти си готин човек

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.