Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:27 02.11.25 
Религия и мистика
   >> Вампири
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Дейвид Уилкок за Полето на Източниканови  
Автор CoorhagenWillendorf (indulge&repent)
Публикувано30.09.12 23:29

Eat this!:

Abyss o\'Gold

Тема Re: Дейвид Уилкок за Полето на Източниканови [re: CoorhagenWillendorf]  
Автор latschistein ()
Публикувано11.10.12 22:19

Обичам те. Липсват ми старите дни. Имаш ли фейсбук?
Викни и другите лайнца.

Автор HA-KOЙ-MУ-ПУKA™ (Жега)
Публикувано23.10.12 16:51

Izwinqwajte, от вампири в ЕМО-та ли ще ми се превърнете бе!?

Автор Роко (FUCK EVIL)
Публикувано23.10.12 17:26

Я немам Аз. Върви по пътя със сърце но бъди безсърдечен

Тема Re: Дейвид Уилкок за Полето на Източниканови [re: HA-KOЙ-MУ-ПУKA™]  
Автор щтykaтa (тракиец)
Публикувано21.07.13 11:11

що не кът стане дума за дупе и бузи не е ли едно дори е казано,
ако некой те спатне по бузатаа да му обърнеш и другата....

Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы.

Автор Owlbear (Lion Path)
Публикувано15.05.15 14:39

Еми те доста добър ню ейдж троллинг стъкмиха... Стигнаха до там, че маите(странстващия вълк и хората около него), трябваше филм да изкарват за да обяснят, че 2012 нищо не очакват физически самите маи(пуснаха го в нета безплатно няколко месеца преди 21 декември)... Между другото тук е весело да се спомене, че от гледна точка на маите новото слънце ще е с друга светлина, като идеята е че четвъртото е единственото с жълта светлина. Съответно е много явно че новото слънце не е дошло както те го дават, ако човек погледне навън.

А сега Уилкок за хипноза дудне, има техники за бързо влизане в транс, ама това с дима е от реклама за цигари и не знам Милтън, Бандлър или който и да било от основните хипнотисти да е давал каквато и да било подобна техника, да не говорим че не си представям как ще сработи.

Вечен е само мигът. – Месечка, Приказка без Край

Тема Re: Дейвид Уилкок за Полето на Източника [re: Owlbear]  
Автор CoorhagenWillendorf (indulge&repent)
Публикувано17.11.16 09:38

Ако само четвъртото е жълто, то другите какви са по цвят? И кога ще дойде следващото, което ще бъде какво по цвят? Казват ли майсторите маи?

Abyss o\'Gold

Публикувано27.11.16 21:41

Ами май едно от предишните е било червено?
Не знам, не си спомням, чисто логично по светлиният спектър, ако предишното е било червено, сега е жълто, може би следващото ще има зелен отенък?

Бях зяпал някое от филмчетата със странстващият вълк, тогава, те в големият филм орязаха всичкото такова инфо, но в частите от материала които не е влязъл вътре, които още има някои от тях в ютуба имаше интересни неща. Май беше от там... Ама не си спомням как очакват следващото...

Иначе аз като стане въпрос за тях си линквам това видео, щото повтаря много "събудете се" пък това е универсално готина идея:

В случай, че не е било там е било в някое от нещата на Хунбатц Мен предполагам... Не знам...

Тема Re: Дейвид Уилкок за Полето на Източниканови [re: Owlbear]  
Автор necrossumus (ex mortem *E*)
Публикувано13.12.16 01:48

Ако не казват ясно и отчетливо, то това може да са пишман пророчества.
То и аз мога да кажа, че великата Ваза ще дойде от север и ще помете големия котел, а от юг петела ще избие всички начело на администрацията на Буш след Тръмп и да се чака второто пришествие на Христос, който ще бъде не последния папа, а последния тибетски Лама тулку!

Ама, аз ще знам, че това са глупости, а всички други могат да се чудят колкото си искат, дали съм изказал пророчество....

.... ами, ако и аз си повярвам! тогава какво правим!?

Тема Re: Дейвид Уилкок за Полето на Източниканови [re: necrossumus]  
Публикувано13.12.16 13:49

В дневниците на Кортес пише как, когато са слизали от кораба, на брега са ги чакали племената с подаръци. защото техен шаман от преди много векове им е дал точният ден на който "белите богове" ще се върнат.

Това което в дневниците не пише, защото Кортес едва ли е знаел, е че със стъпването си на брега е донесъл края на божествените цикли и началото на Адските(ад е до голяма степен християнска концепция, но при този тип неща, понякога е най-близката дума).

Е, може би ако не беше ползвал "богове" доста неща за ацетеките щяха да са по-лесни, но пък от друга страна и това е странна тема...

Ако погледнем времето в което живеем, всичко от техните предсказания се изпълнява до момента. Повечето от храната и водата вече са отровни, както казват предсказанията им, и да не изглеждат така за нас, помисли как биха изглеждали от погледа на човек живял преди векове из природата.

На следващата стъпка се очаква от повишената радиация след фукушима и другите щуротии, да започне да се появяват големи проблеми с децата които се раждат. Структурата да стане съвсем хаотична и да се появят нови заболявания от замърсяването, което продължава и напред.

Ще поживеем, ще видим. Ама тук говорим за неща дадени, често, преди повече от хиляда години и били точни век след век... Та не е точно същото като просто изплъоскване на каквото ти хрумне...

Разбира се, има и предсказания от там които не оцелват, аз лично затова зяпам маи/хопи. Сиуксите са се излагали много яко, но маите и хопите не съм виждал грешно предсказание до момента. От друга страна няма гаранция, че няма да има хаха...

Редактирано от Owlbear на 13.12.16 13:53.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.