|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Зов за помощ
|
|
Автор |
midnight_vampire (The creator) |
Публикувано | 08.07.06 23:44 |
|
Братлета, оплетох конците. Журналист съм (по-точно уча Журналистика и съм стажант във в. "24 часа". Една колежка,с която караме заедно стажа си, разбрала, че в Шумен (аз там уча) има клон на Church of Satan. Започнахме малко разследване и се оказа, че приятелят й, който й бил казал, че някак си се е оттървал от тях, всъщност е един от адептите им и членува в "Черната ложа". Разказал й е за техните обреди и магии. Доколкото разбрах, те са едни от най-вещите в черната магия, като я владеят на ниво енергия. От него не очакваме нищо лошо, когато останалите адепти го прочетат не се знае какво ще ни се случи. Вярвайте ми, знам, че не си измисля, а и не съм луд, казал и е нещо което веднага се е сбъднало. А на всичко отгоре вкъщи си живурка най-спокойно полтъргайст. Какво да правя? Имате ли идеи за енергийна защита, защото не смятам, че ланеца ми с вампирска глава е някаква защита.
"Смърта е по-лека от перце, дълга - по-тежък от планина"
| |
|
Хммм?Пишеш статия за сатанинската църква?
Ами извинявай ама така като ти чете темата човек остава с впечетление, че отношението ти към гореспомената църква в общи линии се изчерпва с параноя. Мислиш ли че при това положение можеш да пишеш обективно?
Вземи поне прочети сатанинската библия(има я навсякъде в нета), мисля че ще видиш, че не са толкова страшни колкото изглежда си мислиш.
Редактирано от BrandofAmber на 09.07.06 00:45.
| |
|
Ето ти план за действие:
1. Спри да пискаш, като малко момиченце
2. Лошо е за душевната красота да се използват изрази от сорта на "братлета" и "копелета"
3. Нали си вампир? Щом си вампир трябва да можеш да се защитаваш и атакуваш следователно (зъби и нокти например също така много други качества)
4. Избери най-добрият начин да се отървеш от тази неправдоподобна ситуация.
5. Пази самообладание...
Готово, прост и груб план за действие. Повече не ти трябва...
А да, щях да забравя.
Аз съм Вампир наемник. Ще Ви помогна, за съотвената цена разбира се;)
Редактирано от Benjamin_Andre на 09.07.06 00:02.
| |
|
първо опитай да не се плашиш, после си създай мощна аурична защита и се дръж на високо вибрационно ниво, тоест не позволявай на негативни емоции да те засягат, дръж се на вълните на безусловната любов и единството, по принцип това е най-мощната защита... ако не можеш обърни се към книгата на Друнвало Мелхиседек Тайната на цветето на живота и направи Меркаба медитацията от вторият том и си я прави, като си програмираш меркабата да те предпазва от всякакви външни негативни намеси.
на този линк също ще намериш Меркаба активиране, но все пак прочети книгата.
направи някои медитации от там и най-важното помни че си едно с източника си,- с Бог или с Висшето си Аз със абсолютна сигурност и че си абсолютно неуязвим от магически или каквито и да е психически домогвания отвън.
Това е което аз бих те посъветвал... и още нещо, ако това са хора на ЛаВей, според мен нищо няма да могат да ти направят... но ако са истински вещери.... след такива защити пак няма да могат да ти направят. Успех и нека съзнателността ти расте.
Gordon Freeman
Редактирано от Wasserbundlei*Ustenheim на 09.07.06 00:49.
| |
|
Поспри се и ти. И аз едва се сдържах от подобна реакция(моята щеше да е с архангелите обаче), но ако се замислиш в момента проблема е отново добрия стар вроден страх към непознатото(както знаем в библията за сатана не пише що годе нищо).
Преди да подкрепиш поредния кръстоносен поход този път срещу сатанистите не ти ли се струва, че в дадената ситуация жертвите са нещастните сатанисти, които за момента на никой нищо не са направили, но пак ще излязат "лошите" от цялата история?
| |
|
може би си прав......
не знам за какво става дума и аз
но ако мислех че ще бъда нападнат от "черна магия" на "черен маг" щях да направя не повече но и не по-малко.... дали има смисъл или не, в случая н е от значение, защото точно тези препорък просто укрепват позитивното в човека и неговата свободна воля без да се занимавт с факта или нефакта дали някой се опитва да прави някому нещо или това остава само необоснован страх... това просто си е полезна защита. ако е всуе за случая, то може да се окаже ужким необоснована база на започването на истински духовен живот:
1. Активирана Меркаба ;-)
2. Старание за повдигане на общата вибрация ;-)
3. Укрепване на връзката с Висшето Аз или поне старание в таз насока:-)
каква по-хубава практика от това, дори и да не е нападнат от каквото и да било инак си прав, няма нужда да набеждаваме сатанисти или каквито и да е било същества преди да знаят дори че някой се е опитал да пише нещо за тях
може би реагирах импулсивно... но все пак едва ли ще му навредим на човека... мисля че това може да му е само от полза ако го вземе под достатъчно внимание
съгласен ли си?
Gordon Freeman
| |
|
А че на него няма да навреди сигурно няма, но така като гледам въобще не ми се струва, че той е застрашения в цялата каша(поне доколкото разбрах).
С меркаба-та няма да помогне много обаче, защото ако никой не ти я е завъртял първия път ти трябват някъде около 6 месеца за да я завъртиш от там нататък се завърта веднага, но преди това след медитацията в общи линии въобще не се върти(това всъщност беше за преди няколко години сега меркаба-та на Земята се върти и ако се свържеш с нея достатъчно стабилно твоята би трябвало да си се завърти веднага).
Без да се върти не отделя, съответно не пази. :)
П.С. Не беше идеята да критикувам, но напоследък ми се струва, че по медиите има достатъчно ненужна параноя за да се добавя и още, и то на базата на хора които на никого не пречат(поне ако си спазват "правилата" в сатанинската библия).
Редактирано от BrandofAmber на 09.07.06 01:11.
| |
|
напълно възможно е да не е въобще застрашен .....и според мен на никой не му дреме дали някой знае за някои тайни ложи или не.... поне това виждам от медиите-шумят шумят и нищо...
що се отнася до меркабата... тя нали се появява след завъртането на тетраедрите... а постояннат меркаба се появява наистина чак след 6ме сеца, но до този момент тя би трябвало да си се завръта поне за малко
между другото.... имало вярянт според райдъра, дори и на спряна меркаба програмите да действат, ако преди това тя е акумулирала достатъчно енергия и е свързала намерението с висшия аз.
аз си я въртя всеки ден та не мога да направя преценка за това,но пък защо да не е вярно
Gordon Freeman
| |
|
Мерси. Аз намерих някоя и друга методика, но ще се възползвам от съвета ти. Колкото за обективното писане не се притеснявайте, всичко ще бъде на ниво. По принцип са от хората на ЛаВей, но дефакто май са решили да не следват дословно завета му. Вече ми олекна. Прави сте, вампир без бой не се предава. Няма да се излагам повече. Чувствам се ОК и всичко ще ми е така
"Смърта е по-лека от перце, дълга - по-тежък от планина"
| |
|
Ти имаш предвит да я програмира да го пази?
Няма как с наличната информация, защото друнвалото не е споменал в цветето нищо за програмиране доколкото си спомням.
Нямам предвит постоянна имам предвит въобще да се завъртят тетраедрите. Няма значение това е друга тема и се съмнявам някога да попаднеш в ситуация да ти потрябва, но ако човек се опитва да я завърти без около него никой да няма активирана процеса е доста по-различен. Различен е и ако е с настройки(естествено) или просто, ако около тебе някой има активирана(това действа като орбитата, ако някой около тебе има твоята може да се подкара и автоматично), сигурно изглежда доста омотано, но покрей това че и родителите и брат ми в един или друг момент са си завъртали(или съм им завъртал) поне имах възможност да наблюдавам зависимостите.
Съответно сега когато земната се върти от няколко години можеш и от там да пуснеш своята, но трябва да си свързан ултрадобре със Земята, а повечето хора в днешно време не са. Аз например още не съм се свързал толкова силно, че да мога изцяло да я завъртя само от там, но мога да я побутна леко. :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|