|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Искам! (1)
|
|
Автор |
Prof.McGonagull (Røvsparker) |
Публикувано | 18.06.09 19:14 |
|
Искам Джон Армитааааааааааааааааааж!!!
Искам, искам, искам! Пък!
| |
|
Кой е тоя, бре?
| |
|
Нек ще ти го разясни много по-добре от мен, но да кажем, че е човек, който има на какво да ни научи и даже шестте инициации на когото няма да го спасят от лапичките ми, ако имам възможност да пътувам до София по това време.
Редактирано от Prof.McGonagull на 18.06.09 19:24.
| |
|
Да не е оня фотосинтезиращия, дето всички вегета са се разпискали за него?
Я прочети по-добре това:
| |
|
Твърде жестоко бе от твоя страна да ми пуснеш нещо на руски точно когато съм пила вермут... отпусната съм... и знаеш КАК обичам руския...
| |
|
Божеее, кви линкове пускаш из форума и то в таз свещена тема!!!!
Ама наистина си нямаш хабер за що иде реч
един за всички, всички за един
| |
|
С риск да ти заприличам на пълен невежа, ще ти кажа че имам нещо такова. Прилича ми на мантра на фона на чилаут.
| |
|
Зависи, дали не е Махатма?
един за всички, всички за един
| |
|
Трябва да си намеря диска и да го погледна. Не беше оригинален и нямам идея дали върху него е отбелязано нещо.
| |
|
Ако наистина е Махатма, то този диск е в топ 10 на любимите ми за 2008-2009 година. Трябва обаче да знаеш за какво става въпрос. Музиката не е лоша, но основното е Джон... и онова, което казва. Какъв глас!
П.С. А слушал ли си... грегориански чилаут?
Редактирано от Prof.McGonagull на 20.06.09 18:20.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|