|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА!!!
|
|
| Автор |
HateU (*V*) |
| Публикувано | 28.03.09 10:02 |
|
|
та днес от 20:30 се пада да е часът на Земята в България!
айде твари,нищо няма да ви стане ако изгасите лампите и постоите за час на свещи като доброто старо време
мероприятието е глобално и моля без коментари от типа "и кво толкова ще помогнем"
| |
|
Тема
|
Re: ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА!!!
[re: HateU]
|
|
| Автор |
starfucker (red,white,crue) |
| Публикувано | 28.03.09 10:43 |
|
|
seriously, и кво толко ще помогнем?
| |
|
Тема
|
Re: ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА!!!
[re: HateU]
|
|
| Автор |
geogrup (Дали?) |
| Публикувано | 28.03.09 10:47 |
|
|
chasat na zemqta, neka sprem globalnoto zatoplqne... ili globalnoto zastudqvane
ili vsashtnost neka sprem globalnata promqna na klimata!
basi maitapa
| |
|
|
|
Хм, днес т. нар. природозащитници или еколози направиха свежо шоу пред театъра "Иван Вазов". Запалиха свещи, домъкнаха орда типове с тарамбуки, които одумтяха ритмично площада. Наоколо народ, веселба, бира се лее. Всичко чудесно, само че да се бяха организирали по-добре да почистят градинката пред НДК, така или иначе центърът на София е заринат от боклуци.
| |
|
|
|
| |
|
|
|
Не съм се включила. Поради две причини. Първата е, че трябваше да работя. А втората, че ВИНАГИ пестя ресурси от екологична гледна точка - и ток, и вода, и хартия, и стъкло предавам на вторични суровини, и прочие. Т.е. при мен това е изграден навик. Но идеята е хубава, съгласна съм.
Един за всички, всички за един!
| |
|
|
|
Аз също съм много пестелива в това отношение..., раделям боклука, не давам поне на хората около мен да замърсяват околната среда, ползвам парфюми само, когато се налага..... :)
Когато мъдрецът сочи с ръка звездите, глупака му гледа пръста!!!
| |
|
|
|
това е страхотна идея часът на Земята
| |
|
|
|
Браво! Гордея се с теб!
Един за всички, всички за един!
| |
|
|
|
Много ми е интересно как болшинството хора не се замисят, че ако Земята се унищожи, какво става с тях????
Когато мъдрецът сочи с ръка звездите, глупака му гледа пръста!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|