|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Според вас...
|
|
Автор |
Jina_ (selfdestructor) |
Публикувано | 28.07.08 01:24 |
|
...къде в София има най-много вмпири? В един от мноооогото митове за вампири се твърди, че те могат да се превръщат в прилепи... По тази логика на Съдебната палата би трябвало има най-много вампири Но... в самото сърце на града?! Къде мислите вие че би трябвало да се разхождат вампирите из нашата тъй "любима" столица?
'Cover her face, my eyes dazzle, she died young'
| |
|
те хлебарките на съдебната скоро ще изядат прилепите.
| |
|
Ако са летящи хлебарки, въпреки че досега не бях чувала за такава мутация
| |
Тема
|
Re: Според вас...
[re: Jina_]
|
|
Автор |
Last Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 29.07.08 23:48 |
|
американски летящи хлебарки не си ли виждала?
| |
|
Американски хлебарки на Съдебната палата ли?
| |
Тема
|
Re: Според вас...
[re: Jina_]
|
|
Автор |
Roxy (blissful sinner) |
Публикувано | 30.07.08 11:52 |
|
не, в Природонаучния музей. някой даже излизат като малки през мрежите на стъклените клетки, щъкат на свобода и пеят волни песни (всъщност те са и пеещи, по-точно свирещи)...
| |
|
Хлебарките ли?
Аз, лично, смятам, че повечко вампири би трябвало да се навъртат по центъра, където животът е по-буен. Макар че, доколкото съм осведомена, и в *Банишора* не липсват. Особено тези дни...
| |
|
Познавам някой, който е виждал израелски хлебарки. Покривали стените на банята в един хотел и трябвало да се внимава с водата, иначе се стичали и се разбягвали по пода...
| |
|
в щата Банишора едва ли има вампири - много зъби избиват местните там.
| |
|
Вчера имаше. Аз бях там.
Какво за местните?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|