Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:35 17.07.25 
Религия и мистика
   >> Вампири
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Кама Сутра - Приказка За Любовтанови  
Автор Prof.McGonagull (Røvsparker)
Публикувано28.01.07 17:26

Един от най-вампирските филми, на които някога съм имала удоволствието да се насладя!

Трудно ми е да опиша какъв е този филм - за да го разберете, трябва да го гледате. (Нек, ето още нещо за черешов ликьор!) Но накрая успях да намеря някои клипчета.

Кама Сутра - Приказка За Любовта ще отвори прозорец за някои от вас, както го направи за мен; ще ви покаже нови измерения; ще ви научи на нови неща за чувствеността и насладите; за философията, която се крие в най-малките моменти; за изтънчеността и красотата; но най-вече, за верността и саможертвата. История, филмирана и издържана в духа на класиката и естетическите идеали, сама по себе си - не просто кино, а истинско произведение на изкуството!

С цялата ми обич към вас, скъпи мои твари, поднасям ви нещо скъпоценно:

Тема Re: Кама Сутра - Приказка За Любовтанови [re: Prof.McGonagull]  
Автор Coorhagen*Willendorf (Annitsurushi)
Публикувано28.01.07 17:58

Дам, гледал съм го преди години, по нашата си телевизия.

Но честно казано, бях малко разочарован че не бяха споменали нищо философско от кама сутра.

Автор Darth_Vader™ (power)
Публикувано28.01.07 17:59

Ах каква символика е тази тема!

Точно в деня на повторното ми завръщане и преоткриване на клуба!
Да уцелиш музика, която така ми допада! Жалко, че няма ликьор наблизо, но в интерес на истината и с кафе и шоколад е разтапяща! Явно и филмът ще е размазващ...

Good is a point of view.And the Jedi point of view is not the only valid one.

Автор BloodyDewfall (MindFucker*V*)
Публикувано29.01.07 10:41

Ой, пък аз още не съм го гледала, лоша работа. Трябва да пробвам да погледна през прозореца.
А ти гледа ли Престиж, хм? Хахах егати якия филм - направо се изпулваш на моменти

и даже не ти се и спойлва удоволствието ако си усетил по-рано каква е работата.

Тема Re: Кама Сутра - Приказка За Любовтанови [re: Coorhagen*Willendorf]  
Публикувано29.01.07 12:51

Защото си проявил неблагоразумието да го разглеждаш от интелектуално философска гледна точка. А философията в него трябва да бъде почувствана.

Тема Re: Кама Сутра - Приказка За Любовтанови [re: Darth_Vader™]  
Публикувано29.01.07 12:53

Не знам за саундратака ли говориш, но се опитвам да го намеря от години... добрала съм се само до две парчета, които ми изпратиха от Гърция.

Тема Re: Кама Сутра - Приказка За Любовтанови [re: BloodyDewfall]  
Публикувано29.01.07 12:54

Уви, аз знам каква е работата, защото нашият добре познат фантаст ми разказа романа.

Но въпреки това, ще го гледам!

Автор БoянlYl (магесник)
Публикувано29.01.07 15:34

Хъм защо да е вампирски, вярно че е много хубав и много драматичен ама не забелязах да си пият кръвта в него

В същност този филм много ме подсеща за един тантра ритуал дори на места споменха нещо от философията му

Автор Coorhagen*Willendorf (Annitsurushi)
Публикувано29.01.07 16:13

.........но той си беше обикновена любовна история

Виж имаше един друг, който беше по-особен, но трябва да го потърся щот не помня името му.

Тема Re: Кама Сутра - Приказка За Любовтанови [re: БoянlYl]  
Публикувано29.01.07 17:47

Още ли не си проумял, че не става дума за кръв, а за чувственост, съзнание и сетива?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.