|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема
|
Кама Сутра - Приказка За Любовта
|
|
Автор |
Prof.McGonagull (Røvsparker) |
Публикувано | 28.01.07 17:26 |
|
Един от най-вампирските филми, на които някога съм имала удоволствието да се насладя!
Трудно ми е да опиша какъв е този филм - за да го разберете, трябва да го гледате. (Нек, ето още нещо за черешов ликьор!) Но накрая успях да намеря някои клипчета.
Кама Сутра - Приказка За Любовта ще отвори прозорец за някои от вас, както го направи за мен; ще ви покаже нови измерения; ще ви научи на нови неща за чувствеността и насладите; за философията, която се крие в най-малките моменти; за изтънчеността и красотата; но най-вече, за верността и саможертвата. История, филмирана и издържана в духа на класиката и естетическите идеали, сама по себе си - не просто кино, а истинско произведение на изкуството!
С цялата ми обич към вас, скъпи мои твари, поднасям ви нещо скъпоценно:
| |
|
Дам, гледал съм го преди години, по нашата си телевизия.
Но честно казано, бях малко разочарован че не бяха споменали нищо философско от кама сутра.
| |
|
Ах каква символика е тази тема! Точно в деня на повторното ми завръщане и преоткриване на клуба!
Да уцелиш музика, която така ми допада! Жалко, че няма ликьор наблизо, но в интерес на истината и с кафе и шоколад е разтапяща! Явно и филмът ще е размазващ...
Good is a point of view.And the Jedi point of view is not the only valid one.
| |
|
Ой, пък аз още не съм го гледала, лоша работа. Трябва да пробвам да погледна през прозореца.
А ти гледа ли Престиж, хм? Хахах егати якия филм - направо се изпулваш на моменти и даже не ти се и спойлва удоволствието ако си усетил по-рано каква е работата.
| |
|
Защото си проявил неблагоразумието да го разглеждаш от интелектуално философска гледна точка. А философията в него трябва да бъде почувствана.
| |
|
Не знам за саундратака ли говориш, но се опитвам да го намеря от години... добрала съм се само до две парчета, които ми изпратиха от Гърция.
| |
|
Уви, аз знам каква е работата, защото нашият добре познат фантаст ми разказа романа. Но въпреки това, ще го гледам!
| |
|
Хъм защо да е вампирски, вярно че е много хубав и много драматичен ама не забелязах да си пият кръвта в него
В същност този филм много ме подсеща за един тантра ритуал дори на места споменха нещо от философията му
| |
|
.........но той си беше обикновена любовна история
Виж имаше един друг, който беше по-особен, но трябва да го потърся щот не помня името му.
| |
|
Още ли не си проумял, че не става дума за кръв, а за чувственост, съзнание и сетива?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|