|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Какво мислите за вампирския секс?
|
|
Автор |
CEФИPOT (ИГДРАСИЛ) |
Публикувано | 25.01.07 23:15 |
|
Изпитвали ли сте желание докато правите секс, точно в момента на най-голямата кулминация, да забиете дълги кучешки зъби във шията на партньора си ?
| |
Тема
|
Re: Какво мислите за вампирския секс?
[re: CEФИPOT]
|
|
Автор |
kozaa (рогата) |
Публикувано | 25.01.07 23:40 |
|
май всеки новодошъл минава през подобни въпроси
така беше и с мен преди около година
тогава се оказа, че темата е вече разисквана, и то доста
ето го , стига да ти се чете
| |
Тема
|
[re: kozaa]
|
|
Автор |
Last_Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 26.01.07 10:04 |
|
Абе готино е да си те хапят... Въпросът обаче опира до размера на кучешките зъби...
Facta, non verba!
| |
Тема
|
[re: CEФИPOT]
|
|
Автор |
бeзпътeн (обективен) |
Публикувано | 26.01.07 14:06 |
|
Зависи от силата на захапване. Ако е леко гризване (така като закачка), е добре и нормално, проява на сексуална закачка. Ако обаче е силна захапка - това е проява на психопатия.
Да си призная съвсем чистосърдечно - по едно време се бях превърнал в доста зловещ сексуален психопат, разбира се единствено чрез себе-осъзнаването успях да преодолея тия чудовищни страсти, които ме бяха обзели. Да си призная и какви бяха - разхождам се лятно време и зяпям хубавите момичета да вървят с летните си облекла, така съблазнителни. И си представям как се превръщам в огромно чудовище-годзила, което ги изяжда на една хапка. Дотам ме бяха обсебили сексуалните страсти, че си мечтаех да се превърна в гадно митологично чудовище, което да се храни с хубави девочки.
Сега разбира се, тия мои страсти са минало, хахахахаха, някой да не си помисли нещо.
| |
Тема
|
[re: бeзпътeн]
|
|
Автор |
Last_Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 26.01.07 14:11 |
|
Ти си ебахти дракона!
Аз пък имах една бивша: как силно хапеше - не беше истина...
Facta, non verba!
| |
|
Определено ми е минавало през ума (но не казвай на никого!)
| |
|
Ласт Романе, все повече ми харесваш... Не знам дали трябва да е повод за радост за теб обаче.
| |
|
Козет, мила, темите за секса са приятно нещо, стига да не се излиза извън рамките на благоприличието, т.е. хубаво ще е, ако им слагаме по едно 18+, както правеше Блъди, поне от куртоазия и педагогика. Да пита човекът! Аз лично съм доволна. Все пак, както казахи в твоята тема, вампирите са пряко свързани с чувствеността или по-точно - с изострянето на сетивата.
| |
|
Интересно, какво ли би казал Фройд по този въпрос? Нещо за нуждата да погълнеш и да бъдеш погълнат и асоциация за жената като дълбока вода, която те обгръща? Това последното е по Пиер Дако.
| |
|
Тя затова е бивша. Ако умееше да хапе с финес, нямаше да се оплакваш сега. Явно не е била от нашите.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|