Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:25 02.11.25 
Религия и мистика
   >> Вампири
*Кратък преглед

Тема Пропускнови  
Автор Clo (Wicked Ways)
Публикувано19.12.06 07:12

Напоследък забравяме много или просто не знаем-може би повече второто, може би повече първото, който знае, го знае за себе си.
Е още едно рождение пропуснахме и този път не се и сетихме същия ден в 10 вечерта да пуснем тема. Беше вчера.
та по същество:
Черстит Рожден Ден, мило Армандо!/аз ще си повторя пожеланието, което вече си казах/
Ето че търкулна още една годинка, следващата с още повече чар и злоба да търкулнеш.

Редактирано от Clo на 19.12.06 07:13.

Тема Re: Пропускнови [re: Clo]  
Автор Wasserbundlei*Ustenheim (combine coming)
Публикувано19.12.06 11:48

ние забравяме защото вечността се простира пред нас в безвремие, но това не е оправдание, което да извини липсата на любовни обяснения спрямо персоната на прескъпият ни хАрмандо - соу, много целувки от мен Армон, останалото е купон!

evolve if you can

Автор always_obsessed (*V* & *D*)
Публикувано19.12.06 14:39

Честит Рожден Ден! пак Алекс...Може да е минала още една година,но какво е тя за вечността...Така,че купон да има,а другото ще си дойде на мястото

Тема Re: Пропускнови [re: always_obsessed]  
Автор Clo (Wicked Ways)
Публикувано19.12.06 17:56

по-скоро:
"Армандо да го има, пък другото ще си дойде на мястото"

Автор always_obsessed (*V* & *D*)
Публикувано19.12.06 21:27

Е и така може ама понеже не се съмнявам в бъдещото и съществуване и трябваше друго да се измисли

Тема Re: Пропуск [re: Clo]  
Автор Benjamin_Andre (Разиел*V*)
Публикувано24.12.06 01:52

Честито Армандо сестриче!

Жива здрава, чаровна и хубава да си бъдеш и идните години. Как така забравих и аз:( шайзе!

The Monster that I am!

Автор Prof.McGonagull (Røvsparker)
Публикувано28.12.06 19:22

Честито и от мен!
Поредната година от твоя вечен живот!
Нека бъде хубава и благодатна!
Наздраве~!

Colours are magic

Автор armand (4ever twisted)
Публикувано31.12.06 13:20

Благодаря

Нищо че сте закъснели,важното е че някой мисли за мене.А темата и без това я виждам чак днеска тъй че няма значение....Мерси.Злобата ми расте с всяка изминала година, за чара не знам(ако го има все още)

Автор armand (4ever twisted)
Публикувано31.12.06 13:21

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.