|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема
|
любимата вампирска храна е...
|
|
Автор |
Vampire_rebirth (ChildOfDarkness) |
Публикувано | 13.11.06 17:45 |
|
какво най-много обичат да ядат вампирите, когато се правят на хора? например когато отидат на ресторант с потенциалната си жертва ии трябва все да си поръчат нещо да замаскират нещата и да ги предразположат към краткото им бъдеще какво предпочитате вие?
ПС: в една друга тема разбрахме за любовта към шоколада...кои са ви наистина любимите храни?
ППС: девизът ви е "Ям колкото да живея" или "Живея за да ям"?
Редактирано от Vampire_rebirth на 13.11.06 17:46.
| |
|
Сигурно roast beef или пък кървавица? Зависи от прозападната или пробалканската ориентация на вампира...
Мен ми е интересно като задължително питие "Блъди Мери" ли преобладава /за да знам с какво да черпя някоя вампирка, ако ми се падне/.
Facta, non verba!
| |
|
ако ще е водка, да е Absolut или поне в никакъв случай Flirt (отвратителна е... ) а кръвта да е прясна, по възможност източена директно от любезната жертвичка стояща близко до мен (като дар когато смяташ да каниш на среща вампирка е много препоръчително да си доведеш и някое крехко създание, което при малко късмет може даже да си поделите по-късно вечерта)
иначе аз лично обожавам ром с шоколад (може да е в рома, може и отделно) и доста се дразня на водка с обикновени сокчета
а относно бирата...мии тя си е класика, мисля че никой няма да откаже ако го почерпят 1-2-3....ъъ...няколко бирички
естествено не е подходяща за по-изискана среща, но в приятелски кръг си е обичайно забавление
| |
|
Съгласен, макар че истинската водка за мен е "Руски стандарт".
Иначе и виното също е добре дошло, предполагам... Все пак - "In vino veritas".
За вампирите предполагам, че е в сила - "In vivo veritas"...
Facta, non verba!
| |
|
Виждаш ли колко ми е умна щерката... това с рома го нацели мнооо яко!
От мен още две питиета, с риск да ме сметнете за превзето изтънчен - пина колада и шери- вишна! (това последното ми стана любимо питие преди два, три дена.... като го пиех умирах от кеф, млясках, мучах, скимтях, пъшках и охках от наслада... и така почти цялта бутилка отиде в моят ненаситен вампирски корем, за останалите вампири, много малко остана..... shame...)
YES!
| |
|
Така е, римските легионери са били от край време любимци на жените от цялото Средиземноморие.
Facta, non verba!
| |
|
самохвалко
YES!
| |
|
Европейска салата и Кашкавал пане!
If your Daddy is Rich, take her out for a meal. If your Daddy is poor, just do what you feel!
| |
|
пица с ананас и череши
"You thought I would die from that? How cute."
| |
|
братко, стискам ти ръка и се изнасям до магазина за европейска салата
"You thought I would die from that? How cute."
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|