Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:53 16.11.24 
Религия и мистика
   >> Вампири
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Re: вампири и секснови [re: Kняз Лyцифep]  
Автор blood.drop (SenseOfender*V*)
Публикувано21.10.05 15:13

Оу каква великолепна тема!
Предвиждам две неща още от сега: 1/ доста време ще стои на първа страница и 2/ ще има големи разногласия.

Накратко - ще се намерят пропоненти на всички форми на сексуалност при вампирите: а - , би - , хомо- и хетеросексуалност, некрофилия, едипови комплекси, платонизъм ииии за каквото можеш да се сетиш.
Аз засега няма да си излагам тезата, макар доколкото знам на повечето им е горе-долу известна.

А сега да видим....

Тема За вампири и секс...нови [re: blood.drop]  
Автор lSTORlK (GuardianOfTime)
Публикувано21.10.05 20:15

За вампирите и секса или за секса при вампирите, техните любими пози, техните похвати и така нататък, би трябвало да има цяла тема, пълна с мнения - някъде назад. Ако не е изтрита от някой модератор, препил с кръв.
Не разбирам, защо новите потребители не търсят дали има вече такава тема, каквато смятат да пуснат, а бързат да се изявят, пускайки теми, по които тук вече се дискутира от хилядолетия или поне от столетие.

Тема Re: За вампири и секс...нови [re: lSTORlK]  
Автор blood.drop (SenseOfender*V*)
Публикувано21.10.05 20:55

Не мога да разбера защо реагираш така остро!

Първо дори и да има такава тема кои знае на трисет и коя страница е , а не всеки е длъжен да стои по цял ден в интернет и да рови измежду вече над 1000-та теми.
Второ ако не си забелязал Княза е съвсем нов в клуба и не виждам как това може да му е известно. Може би всеки освен най -"древните" с влизането си в клуба е пускал тема подобна на друга. Какво от това?
И трето, тъй като така или иначе тук има много нови юзъри, е съвсем възможно и те да не са се изказвали по тази тема,а други да са ъпгрейднали/ променили мненията си.

Та , уотс дъ проблъм ениуей?

Автор Klodia (egoist)
Публикувано21.10.05 22:05

На мен не ми е много ясно какво се разбира точно под "проблеми с кръвообръщението" в този случай(по-скоро става ми ясно,но не съм съгласна с тезата,която предполагам ще ми се изложи,за да ми се изясни)
Та.....не знам какво би трябвало да бъде по-различното при секса с/между вампири.По-чувствен,може би...но не задължително.Може да е кървав.Не е задължително да преобладават хапанета и дранета,не и ако един от двамата не държи на това.
Абе въобще-поради какви причини трябва да е по-различен?
Аз съм на мнение,че не е задължително сексът да е между вампири,за да се достигнат някакви върхове на духовна наслада.

Автор Wasserbundlei Ustenheim (Abyss o'Bliss)
Публикувано21.10.05 22:18

един истински мъртвец не може да прави такива работи... те са привилегия само на живите.....

какъв късмет, че ний сме нов тип вампири

Love me to Death

Тема Платонизмът...нови [re: blood.drop]  
Автор Prof.McGonagol (устремена *V*)
Публикувано23.10.05 18:22

Това за платонизма е особено важно, понеже някои си мислят, че вампирите само за секс мислят... и то донякъде си е така, но кой ли не мисли за секс все пак - забележи, че пропуснах думата *само*.

Та платонизмът е особено важен за засилване на сетивата... а оттам и на удоволствието.

Аз например обичам да се наслаждавам на допира до кожата на желаната жертва... просто така, да докосвам ръката й примерно. Или пък да вдъхвам аромата на кожата и парфюма й. Това са дребни неща, които имат голямо значение, защото отключват една определена чувствителност... или пък може би са породени от нея. Усещането е твърде сексуално или хедонистично, без на практика да има нещо общо със секса...

Тема Re: вампири и секснови [re: Wasserbundlei Ustenh]  
Публикувано23.10.05 18:23

А, не можеш ли? Аз добре те нацелувах в петък, спомням си...

Тема Re: вампири и секснови [re: Prof.McGonagol]  
Автор Wasserbundlei Ustenheim (Abyss o'Bliss)
Публикувано23.10.05 18:27

yes!

имено затуй добре е че сме нови видове

Love me to Death

Тема Re: За вампири и секс...нови [re: lSTORlK]  
Публикувано23.10.05 18:27

О, Хисторишъне, коя жертва ти се е изплъзнала днес, че си така агресивен? В интерес на истината за точно такава тема не си спомням, а ми се вижда невероятно интересна. Разбира се, че сме засягали тези въпроси, но доколкото си спомням, е ставало в процес на разговор за най-различни неща...

Лично аз приветствам идеята на Княза да я пусне, защото сексът и еротиката са важна част от живота на вампирите, а досега не сме ги обсъждали съвсем открито.

Тема Re: вампири и секснови [re: Wasserbundlei Ustenh]  
Публикувано23.10.05 18:29

Нови видове ли?!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.