|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Оооо Мустациии!
|
|
Автор |
Benjamin_Andre (ДЖА Солдат *V*) |
Публикувано | 31.07.05 00:39 |
|
С Барона сме се зарекли във Светъл Пакт, че ще да пускаме мустаци и заедно после евентуално ще да ги махаме...Въпросът е, че сме тотални дебили с тези бозаджийски мустаци и номерът е да видим до колко ще да ги задържим и кога ще срамът ни надвие. До тогава ще да сме мустакати Аристократи Лъвът Граф Бенджи Дю Ганджа И Баронът Христощайнер с Телефонът Тухлофонзиц Вакарехаузен.
О йес не съм се бръснал от 1 седмица и 3 дни...ще видим дали ще ги направим 2
Your Rebel Lion Benjahmin.
JAH Warriors
| |
|
Че какво им беше на мустаците ви освен че ги нямаше нещо или аз не съм внимавала Само да не ми станеш някой мустакат чичка врабец че ще да се отрека от тебе!Малко ще си интересен ако се замислиш с дред лок(или както се пише там) и мустаци...Ще видим...
| |
|
..и за целта се оставих да обрасна с брада като някой поп. За пореден път, обаче, както от години насам, катинарчето не се свърза. Няма да мога да се правя на Russel Crowe 
| |
|
Първо дред, а сега и мустаци Аве мое и да ти отива, но да не заприличаш на плашило Спокойно! Стеб съм к'вото и да прайш
| |
Тема
|
Re: Аз исках катинарче..
[re: Vampyre]
|
|
Автор |
Armand (fuckin' twisted) |
Публикувано | 01.08.05 11:43 |
|
Моля недей да се правиш на Ръсел.Май и твоето лицево окосмяване не го харесва.Да знаеш че не е случайно, ей!
| |
|
Няма да съм Врабец ще съм Хайдутин
ДЖА Кашимерия Напред!;)
| |
|
Ще да видим какво ще стане
ДЖА Кашимерия Напред!;)
| |
|
Знам че това ти е мечтата от малък! Аз вече съм си хайдутин Армандо войводя!
| |
|
Да така е:) 
ДЖА Кашимерия Напред!;)
| |
|
Ще видим, ще видим, но гледай да не се загрозиш много Аз попринцип харесвам всеки, който има дред таак, че за прическата не протестирам
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|