Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:00 16.07.25 
Религия и мистика
   >> Вампири
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема KAK SE STAVA VAMPIR?нови  
АвторZla_Vampirka (Нерегистриран)
Публикувано16.02.05 02:27

Kajete tezi koito mislqt 4e sa vampiri kak sa stanali takiva i kakvo e nujno za da mojesh da se nare4esh vampir??????????????

Тема Re: KAK SE STAVA VAMPIR?нови [re: Zla_Vampirka]  
Автор demonlover ()
Публикувано16.02.05 02:46

Евалата за този въпрос!Клуба ми строшиха телефона,прилепи-пощальони,зомбита и боядисани черни гълъби ми пращаха за да видя въпроса!Лично от мен,печелиш последния албум на Крис де Бърг.Продава се в комплект с ножче за бръснене!Слушаш,плачеш и си режеш вените!:))))
Сега сериозно....тук има един кисел модератор и един негър! Те са менте и не им вярвай!Виж жените какво ще ти кажат,те са най-в час!
Кумчо Вълчо

Автор necrossumus (ex mortem)
Публикувано16.02.05 12:45

лично според мен ,погребаните живи имат най-много шанс да станат вампири
другият начин е да си дигнеш вампирче ,ама траа си добър некромант,а туй не е лесно...дъъъълга практика и изследване изисква

Тема Re: KAK SE STAVA VAMPIR?нови [re: demonlover]  
Публикувано16.02.05 12:47

модератора е наистина кисел-обича съответните крастевички
благодаря за четката демонолюбецо ,много ме зарадва.....
а негърчето и то си е фен
ай тенк дий

Тема Re: KAK SE STAVA VAMPIR?нови [re: necrossumus]  
АвторZla_Vampirka (Нерегистриран)
Публикувано16.02.05 13:11

Dobre de az 4etqh tuk vuv foruma dosta neshta , dori po nqkoga ne mojeh da razli4a koe e bilo pisano na shega i koe naistina .... No ostanah s vpe4atlenie ,4e tuk ima naistina takiva koito mislqt 4e sa vampiri ....kakvo sa napravili te ? Ili po- to4no kakvo e razli4noto im ot drugite hora ? Izobshto razli4avat li se s neshto pove4e ot tova 4e naprimer znaqt pove4e neshta za vampirite i gi haresvat i t.n ?

Публикувано16.02.05 13:28

ми имаме си енергийни вампири ,които си разбират от работата ,за кръволоци аз не отговарям-те да си признават....
поразгледай темата пусната от скорпиона ,там има доста неща за това какво е да си вампир и така на татък,но като че ли най-важното е да ги харесваш,а каквото харесваш то вече си едно с него....
ще ти обясни някой по-компетентен и по-сериозен ,аз съм повече по естетическата и философската част ,а не по физиологичната и кулинарната...

Тема Re: КАК СЕ СТАВА ВАМПИР?нови [re: Zla_Vampirka]  
Автор Lord Elric (White Wolf)
Публикувано16.02.05 13:46

1. по рождение
2. след ухапване
3. по грешка
4. случайно
5. с много зор
6. след преглед при психиатър, който ти е казал, че нищо ти няма
7. с учене - стани адвокат
8. първо с левия крак, после с десния
9. никой не знае, освен дедо Тери

For I am the Bringer of War
I am The Bearer Of The Black Sword

Автор vampire_girl (вампирка)
Публикувано16.02.05 15:51

Пиши ми на имейл vampire_naima@yahoo.com и ще ти кажа какво аз знам по въпроса. Не е много нито съм сигурна, че е вярно, но е нещо.

Тема Re: KAK SE STAVA VAMPIR?нови [re: demonlover]  
Автор Prof.McGonagol (устремена)
Публикувано16.02.05 16:23

Dvama moderatori, mili4ak.

Тема Re: KAK SE STAVA VAMPIR?нови [re: Prof.McGonagol]  
Публикувано16.02.05 16:59

хахах, кажи му ,кажи му ..... и да не знае много ,че и двамата обичаме кисели крастевички ,нали

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.