Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:23 04.07.25 
Компютри и Интернет
   >> UNIX
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема book - system programming?  
Авторged (Нерегистриран)
Публикувано22.08.02 00:31

Kude moga da nameria "Advanced programming in the Unix environment" ili neshta sravnimo po temata? Online edition ili niakude kudeto moga da kupia kniga ot Bulgaria(niamam credit card -tka che - checks ili drug alternativen nachin..)

Тема Re: book - system programming?нови [re: ged]  
Авторkoda_e (Нерегистриран)
Публикувано22.08.02 11:24

Niakoi tuk razpraviashe 4e shte skanira UNP-to ama ne se e obadil :)
a za kupuvane - vij

Тема Re: book - system programming?нови [re: koda_e]  
Автор CLT_SEQ_O (непознат )
Публикувано22.08.02 14:24

Hora sho se trepate za forgeins b00ks deto sa kato bible za unix phreakZzZ. Ima dostata4no nesho na BG, koito tyrsi namira.
Predi nekolko meseca izlezna edno hubava knijka "Sistemno programirane f UNIX"

Тема Re: book - system programming?нови [re: CLT_SEQ_O]  
Публикувано22.08.02 20:01

mladej si prav 4e e pyrvo triabva da se potyrsi nashenskoto, knijkata za koiato govorish pyrvo ne e izlizal predi meseci a predi godini - tva deto go gledash e preizdadena gore dolu dopylneno i za na4alo e SUPER (oshte pove4e 4e e na BG :) )
no sravnenie mejdu neia i UNP-to vyobshte ne moje da stava - VERVAI MI

Публикувано22.08.02 20:09

Malko dopylnenie kato kazvam UNP imam prredvid "Unix Network Programming", zasiagashta mrejite - tam prosto niama druga kniga po vyprosa (ne Bulgarska ami i Kitaiska ako shtesh ) - kato izkliu4im oshte edna v 4ieto napisvane otnovo deino se e zanimaval W.R. Stevens

ne sym imal 4esta da pregledam "Advanced programming in the Unix environment", no ako stava duma za navlizane v materiata knigata na Lilian Nikolov e super - kato shto se otnasia za systemno "kakvoto i da e" ne e za izpuskane i drugata mu "knijka" - Operacionni Systemi

Авторged (Нерегистриран)
Публикувано01.09.02 13:35

Znam "Systemno programirane" na L. Nikolov naizust ..
Govoria za neshto po zadulbocheno idetailno.

Авторged (Нерегистриран)
Публикувано01.09.02 14:05

e-shop section na Tlogika ne raboti..
ili imash vpredvid lichen contact po email s horata tam?

Автор DarkStar (.)(.)
Публикувано02.09.02 21:35

ami .......... da vzemesh da vrutnesh edni kursove li ;)))
spored men zasegnatite temi v tova knizle (ne znam koe ot dvete izdania imash v predvid) niamat nauchavane .... prekaleno obshirni sa. ako sum te razbral pravilno ti tursish knigite na Richard Stivens - neshto po-zadulbocheno. e ako gi otkriesh - svirkaj ;))) az taka i nemozah da gi nameria.

FreeBSD will root jOOr phat anus.

Тема Re: book - system programming?нови [re: DarkStar]  
Автор The_Boogieman (Feldmarshal)
Публикувано06.09.02 07:53

Iawno nikade iz neta gi niama tezi knigi, i az sam gi tarsil dosta wreme, no bez uspeh.Inache knizhkata na L.Nikolow sashto e dobra, no na men mi se shteshe da pogledna zapadnite knizhki, wse pak ima razlika m/u Nikolow i Stevens:)

zoooot

Публикувано16.09.02 17:10

biah v otpuska i ne sym se dokoslval do inet - znaesh kak e - za tui ti otgovariam sega - shtom ne im raboti e-shopa - idi v ofisa im i govori s tiah

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.