|
Тема
|
Pak za carichane :-)
|
|
Автор |
AZure (-/\-) |
Публикувано | 20.03.01 16:15 |
|
mozhebi temata poostarq a i Sred tolkova mneniq , smqtam 4e moeto e nezna4itelno no... vse pak Samo izkam da vmetna, smqtate li che nashite voennite mozhe bi rabotqt po nachina na amerikancite - dezinformaciq. Da se pravqt che kopaqt tam, a vsushnost istinata e drugade???
Blagodarq.
The world is AZure-colored Редактирано от AZure на 20.03.01 16:17.
| |
Тема
|
Re: Pak za carichane :-)
[re: AZure]
|
|
Автор |
KlD (Лапе(нце)то) |
Публикувано | 24.03.01 00:33 |
|
Rosi - iasnovidstwo
Sofia; NADEJDA 5; bl.538; vh."V";et.6;ap.57
tel.: 366 542
"Хора, не се страхувайте. Страхът убива любовта."
| |
Тема
|
KID, СТИГА С ЕВТИНИ ТАРИКАТЛЪЦИ!
[re: KlD]
|
|
Автор |
LEO (sunny) |
Публикувано | 24.03.01 01:02 |
|
ВЪПРОСНАТА ЯСНОВИДКА ЯСНО ЛИ ВИЖДА КАКВО ЩЕ Й СЕ СЛУЧИ, АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПУСКА ТУК РЕКЛАМИ?
"Най-същественото е невидимо за очите"
| |
Тема
|
Re: Pak za carichane :-)
[re: KlD]
|
|
Автор |
AZure (-/\-) |
Публикувано | 24.03.01 16:43 |
|
Rosi
se edno vikash ela mi na gosti ama predi tova mi se obadi!
The world is AZure-colored <P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от AZure на 24.03.01 16:45.</EM></FONT></P>Редактирано от AZure на 24.03.01 16:47.
| |
Тема
|
King&Son
[re: AZure]
|
|
Автор | Zen (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.03.01 00:49 |
|
Otnosno Tcarichina...tam, naistina voennite sa kopali navremeto( 92-ra de). Edin ot polkovnicite kojto lichno e uchastwal w "golqmoto kopane" e napisal kniga za tova i donqkude moje da se vqrva na tova shto e pisal, pone zashtoto zvuchi pravdopodobno. Poslednoto ne e osnovanie, no kakto i da e. Posredstvom mediumi, voennite sa namerili neshto, no kakvo e, samo te si znaqt. Stranno e samo tova, che 2 godini sled nachaloto na razkopkite, ako moje taka da se nareche dupkata im, ot generalniqt shtab izdavat zapoved da se zapechqta proekta, a dupkata da se zalee s beton...kakto i stava de(vijdal sum snimki) Moje bi sa otkrili tova koeto sa tyrsili, makar i v knigata da pishe, che sa bili pred nqkakvo golqmo otkritie kasaeshto ne samo Bulgaria. Istinata e nqkyde tam, no shte bydem li gotovi za neq?
Believe the lie?
| |
|
|
|
|