Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:20 19.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Oтново на извънзенмна вълнанови  
Автор Pushachat1 (новак)
Публикувано30.12.00 10:25

Здравейте, НЛО-вци!
Наскоро се четох разни размисли, че клубът трябва да се занимава повече с НЛО. Затова днес ще им обърнем повечко внимание. Най-напред ще ви предупредя: В тази тема ще се занимавам какво знаем за НЛО! И така:
В миналото НЛО бяха познати под най-различни варианти. - зелени малки човечета, сиви малки човечета, човечета нордически тип и какво ли още не като единственото общо бе ръста - от метър до метър и педесет. В началото се предполагаше, че тези различия се дължат на човешката фантазия - но днес е доказано, че НЛО са около 6-7 вида. При това те си разпределят земята по сектори - едни се срещат в една зона, други - в друга и т.н. Оказва се също че пришълците не винаги избират уединени места но изглежда влияят на мислите на хората защото рядко са забелязвани от повече от един човек, а когато това става обикновено те свързани по роднинска, приятелска или съседска линия. Изключенията са редки. Хорат четат мислите им чрез телепатия налагана от самите извънземни. Време е да бъде изоставен митът за дружелюбните извънземни. в много случаи пришълците са проявявали доста грубо отношение. Т.нап. не един човек е получавал ЗАПОВЕД от пришълци да даде животното си (примерно куче) да му бъде направен обстоен преглед, а на някои добавяно, че след като и стопаните им са тук те също могат да се подложат на преглед. Освен това неведнъж са ни съобщавали, че земляните усвояват знанието си с много бързи темпове, което било опасно и те нямало да го допуснат. Ако трябвало щели да ни унижожат. А когато,някой който е влизал в контакт с тях предложел да ни предадат знания или вземе нещо , чрез което да докаже съществуването им (като Бети Хил) те отказвали. Често извънземните ни налагат състояние на транс. И все пак... до днес те са единственото доказателство, че не сме сами във Вселената, че има и друг разум, различен от нашия.

P.S. И все пак ЦРУ продължава да укрива информация за НЛО, защото се безпокои че става въпрос за заговор на друга страна, целящ да хвърли в паника всичко живо и да дезинформира медиите. Боже мой, ами ако всички иституци по света разсъждаваха така?

Тема Отг: Oтново на извънзенмна вълнанови [re: Pushachat1]  
Автор LEO (новак)
Публикувано30.12.00 12:30

Здравей и ти, Пушач! Здравейте и всички останали!

О.К., да си дойдем на думата! Ако питаш мене, НЛО е страшно неактуално определение....Говорим си за представители на други цивилизации, нали? За извънземни, за други измерения (плътности), за отвличания... Ами тогава, не е зле да се отбележи, че понастоящем Земята се посещава от 17 вида различни извънземни форми на разумен живот, които по време на престоя си живеят или във водата или под океанското дъно. Всичките тези 17 вида същества не са в 3-та плътност (измерение), а в 4-та плътност, така че, що се отнася до нас, хората от 3-та плътност, те не съществуват за нас. Затова и не ги виждаме. Просто е твърде наивно да смятаме, че те ще се появят пред нас и ще се бият по гърдите (ако имат такива) – ето ни, вижте ни! Е, понякога преминават в 3-т плътност и стават видими, като това се прави със строго определена цел. С каква цел и какво прави цялата тази паплач на нашата мила планета?
Ами можем да ги попитаме. За беда, вероятно ще ни отговорят на подсъзнателно ниво и след това нищо няма да помним. Но може и да ни разрешат да си спомним нещо. Между впрочем, някога да сте се замисляли откъде на писателите-фантасти и на сценаристите на фантастични филми им хрумват такива страхотни идеи за извънземни същества, чужди светове, технологии? Вдъхновени ли са били от нещо? Без съмнение. Определени творчески личности, които имат достатъчно отворено съзнание, които са достатъчно мотивирани и талантливи, са били “отвличани” - по-скоро взимани на пътешествия из Вселената, запознавани с формите и условията на живот на другите планети. След това не им остава нищо друго, освен да преразкажат видяното чрез човешкия език.

Пушач, не мога да се съглася с това да бъде "изоставен митът за дружелюбните извънземни". Дори и да са 6-7 вида, както казваш, явно, че те са различни, включително и по доброжелателност. Някои са, други не са. Защо мислиш, че недоброжелателните могат да си разиграват коня, както си искат? Не мислиш ли, че както на Земята има правила, така има правила и във Вселената? Или Вселените?

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА, НОВИЯ ВЕК, НОВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ!!!!!!1

Be good.....

Автор Moon (непознат )
Публикувано30.12.00 22:48

Пушач нямах намерение да отговарям на темата,която си
задал,но след като я разгледах по обстойно реших,че имам какво да добавя.

От темата разбрах,че не познаваш някои основни
понятия и определения и как иначе,като живеем всвят на
пълна дезинформация.
В сучая правилното определение не е НЛО (Неиндентифицирани Летящи Обекти),а"Инопланетяни"или
още по точно НФО (Неиндентифицирани Физически Обекти).
Видовете не могат да се определят по пигментацията на кожата или по височината на тялото,това е всеедно да кажем,че китайците и аборигените не са хора,а някакви други същества.
Не може и да става дума за 6,7,17 или повече вида,тук може да се приложи единствено обединената система за определяне на видовете,която е създадена през 80-те години
от САЩ и бившия СССР,според тази система,постоянно присъствие на земята имат предимно три групи същества
с пряк неземен произход.
Доминираща позиция заема групата на хуманоидите:
те са основоположниците на нашата цивилизация,те контролират еволюцията ни,те си правят експерименти с
нас,те са създателите на мутагена"Противогрипна ваксина",
те управляват света ни и се позуват с пълната и безрезервна
правителствена подкрепа на всички страни членки на ООН.

P.S.
По последни данни експериментите с "Противогрипна
ваксина"подчти са се ограничили само на африканския
континент,това поне за нас европейците трябва да е някакво
успокоение,че няма да станем негови жертви"В името на
съвършенството".

Moon 30.12.2000 г.

Тема Отг: Oтново на извънзенмна вълнанови [re: Moon]  
Автор Pushachat1 (новак)
Публикувано31.12.00 11:21

Moon,
благодаря за инфото. Казваш, че не познавам някои основни понятия и определения. Позволи ми да да отбележа - голяма част от тях се използват масово от редица уфолози, медии и световни агенции. Така че - кой каквото ще да разправя но лично според мен може да се говори за информационно затъмнение. Затова ще съм ти благодарен ако дадеш малко повече информация по случая.

P.S. И моля те, поне ти не ми казвай че страдам от параноя, че всички се опитвата да да ми пуснат дезинформация. Това въобще не е вярно. С уважение : --------- -

Автор Moon (непознат )
Публикувано02.01.01 02:31

Пушач не останах очарован от изказванетоти по мой
адрес,в темата"До всички",но не ме интересува кой,какво
си мисли за мен,не нося отговорност за писанията на
някой друг.
Да си минем на въпроса,всичко което съм писал е общодостъпно и всеки,който знае как да отсява фишеците от истината,може да го открие.
От обединената система,споменавам само хуманоидната
група,предполагам знаеш,че който си цени живота коментира останалите две само с последните версии на ILC.
Какво да кажа за хуманоидите,което да не го знае всеки?
Хуманоидната гупа се състои от няколко подгрупи,но само
две от тях имат генетична връзка със земните организми.
От едната е произлязъл живота на нашата планета,а другата
е събирателна за всички видове,които са пряко следсдтвие от
нашето развитие(това са видоизменени хора,които идват от
бъдещето,там където земята вече не съществува),те имат пълен контрол върху всички аспекти на живота ни,най-често
срещани са така наречените"жълти човечета".
Но защо са тук?-това е зоната на предположенията:
дали са дошли да предотвратят войните ни с други светове
и гибелта на малкия ни свят или им трябва сходна генна
структура за провеждане на експерименти,това го знаят малцина избранници.
Безспорен факт е съществуването на мутагена"Противогрипна ваксина"(ако нямате информация за него едва ли ще намерите,това е нещо за което не се говори много).
Да си представим,че еволюцията ни е подложена на някакъв
контрол,който до последния стадий(до преди 3000 години)се е извършвал чрез обгазяване,но сега е невъзможно да остане незабелязан,затова е нужна пълната подкрепа на
правителствата.
Цялата история започва през 60-те в САЩ,когато внезапно
изчезва малко племе индиянци,живеещо в един резерват.
Съобщава се,че всички били болни от много опасна и заразна болест,след седмица всички починали и телата им
били кремирани.
Близки на починалите,живеещи в други населени места си
спомняли,как преди шест месеца жителите на резервата им
разказали за две медицински сестри и един лекар,които
поставили на всички някакви жълти ваксини против грип,
от там и името на мутагена.
Най-странното било,че с тях дошли два военни джипа и един
камион с войници,които уж имали учение наблизо и решили да придружат медицинския екип.
Очевидци на кремацията описали телата като неземни и по
нищо неприличащи на хора.
По онова време нарастват расови конфликти,на никой не му
пука за шепа индиянци и изторията се потулва.
Ощевидно им е бил инжектиран силно концентриран мутатор.
Замисляли ли сте се какво има във всичките задължителни
ваксини които ни слагат от както сме се родили?

P.S.
Според някои спорни данни този мутаген се е доразработвал
до ниво на съвместимост с водата,това е ставало в зона 51 близо до Рейчъл щата Невада САЩ,преди да я закрият.

Moon 02.01.2001 г.

Тема Отг: Абсолютно ти вярвам, Moonнови [re: Moon]  
Автор Pushachat1 (новак)
Публикувано02.01.01 23:07

Мoon,
прочетох много твои теми и трябва да призная че знаеш доста. Ако съм те засегнал в "До всички" - моля да ме извиниш. Каквото съм казал там съм го казал с професионална цел (т.е. с добри намерения), а не от лоши чувства. По личните въпроси - толкова. Да минем на професионална основа.
Казано честно благодарен съм ти за инфото, още повече, че независимо дали го сънаваш или не ти сам потвърждаваш че правителствата постоянно крият от обществеността големи проблеми и открития и ги държат в иформационно затъмнение (ЦРУ умишлено скрива инфо за пришълци, СССР скрива инфо за гръмналата Чернобилска АЕЦ, а сега поразбирам от думите ти - коригай ме ако греша - че пак правителство крие за мутагена "Противогрипна ваксина") Случаите са безброй. И въпреки това тук ме убеждават че няма такова нещо, че правителствата правят всичко за наше добро. В общи лини хората тук се делят на два типа. Първият тип бих приичислил към лудите - или най-малко към хората, които не осъзнават истински ситуацията. Вторият тип са моите истински врагове които ми казват директно, че такова нещо има, но аз да не се занимавам с него (някога такъв човек бе Скорпионът, но отдавна не съм го чувал). Едва една много малка част от хората ми вярват. Не знам от кои си, но за бога виж колко много доказателства имаме че не сме сами и знай, че поне два пъти по толкова са укрити.

P.S. Ако си атеист нека обръщението "за бога" да не е решаващо за теб.

Redaktirano ot Pushachat1 na 02.01.01 23:08.

Тема Отг: Oтново на извънзенмна... - До Пушач и Мууннови [re: Pushachat1]  
Автор LEO (минаващ)
Публикувано02.01.01 23:32

Следя вашия диалог, Пушач и Moon. Не че искам да се намесвам, но нека допълня нещо: Има няколко основателни причини правителството на САЩ (а също така и някои други правителства) да крият информацията за извънземните. И те са:
1.НЕ могат да признаят, че са лъгали обществото 50 и повече години
2.НЕ могат да признаят присъствието на извънземни, след като са го отричали толкова ТВЪРДО
3.НЕ могат да дават обяснение на никакви въпроси относно свидетели (военни и цивилни), загинали при съмнителни инциденти или умрели внезапно от болести

Има, разбира се, и други причини. Имам молба към двамата - хвърлете едно око на постинга ми от днес, за онова правителство.... и си кажете мнението, а? 10X in advance!

Be good.....

Тема Отг: Mersi za infotoнови [re: LEO]  
Автор smyrfa (непознат )
Публикувано03.01.01 01:53

Za mnogo godini na vsichki i dano novoto hilqdoletie da no donese mnogo pove4e info ot kolkoto minaloto:)
Informaciqta koiato ste napisali do sega ne bqh ia 4uwal i sym vi priznatelen che ia spodelihte.
V edna ot pogornite temi spomenavate za avtorite i rejisiorite koito syotvetno pi6at knigi i praviat filmi. Naistina e dsota u4udvashto kak si "fantazirat" twa. Poneje ne cheta mnogo knigi, ama gledam dosta filmi iskam da vika kakvo mislq za filma "Matricata"( Mislq che ste go gledali).
Spored mene twa ne moje da byde izmisleno prosto eitaka. Prosto na na rejisiora ili scenarista(malo byrkam profesiite:) ) tazi informaciq im e bila dadena ot niakoi ili prosto te sa ia izkop4ili. Za mene filma moje bi e 75% istina.
Znam 4e nemoga da priveda nikavi dokazaelstva. Prosto mi se struva mnogo gnialno naprven.
Neznam.....

Тема Отг: Mersi za infotoнови [re: smyrfa]  
Автор LEO (минаващ)
Публикувано03.01.01 11:40

За "Матрицата" - наистина е гениален филм!!!! И трябва да проникнеш вътре в него.... Не знам дали въобще е възможно да си го измислят просто така, няма логика... но ми се иска да вярвам, че някои неща са изкривени и далеч от реалностите и паралелността...
Хей, защо не поразгледаш постингите ми - има един за измеренията и плътността... Мисля, че е интересно! После пак гледай филма.

Be good.....

Тема Отг: Oтново на темата - До Леонови [re: LEO]  
Автор Pushachat1 (новак)
Публикувано03.01.01 12:42

Лео,
прочетох какво си писал и трябва да изявя едновременно съгласие и несъгласие с теб по някои въпроси. Съгласен съм че правителствата няма как да признаят своите грешки - т.е. как са крили инфо от широката общестеност и то умишлено. Но ако мислиш че това е моята идея - очевидно не си ме разбрал (виж какво мисли Муун не мого да ти кажа - гарантирам само за себе си). Защото аз бих желал за в бъдеще нещата да се променят към по-добро и постоянно апелирам за това както и за повече информация (дори за най-страшното и загадъчното). Дано в новото хилядолетие нещата се оправят. Хиляда години трябва да стигнат...

P.S. Нещата за които си писал в темата си за "онова правителство" са представляват интерес за мен, ще се радвам ако ги доразработиш. С уважение и най - искрени пожелания за успех.

Redaktirano ot Pushachat1 na 03.01.01 12:57.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.