Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:05 19.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ЗА ОНОВА ПРАВИТЕЛСТВО......  
Автор LEO (новак)
Публикувано02.01.01 14:06

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, ВЕК И ХИЛОДЯЛЕТИЕ!
ЗДРАВЕ, РАЗУМ И ЛЮБОВ!

Отдавна-отдавна, в миналото хилодолетие, в един постинг преди Коледа, ви обещах нещо и като отговорен земен човек реших да си изпълня обещанието. Ето какво съдържа главата Правителство в моята favoritе енциклопедия! Някой да не знае адреса??? И умната, не се обърквайте от многото информация – open your mind! И духът си също!!!!!!!! А, адреса ли...zetatalk.com

GOVERNMENT / ПРАВИТЕЛСТВО
Zeta разказват за инцидента в РОЗУЕЛ и за това дали историята на полк. Корсо за Розуел отговаря на истината; за това дали ЕВЕ (Extraterrestrial Biological Entity) – извънземното същество е оцеляло след инцидента, за да разговаря с правителството; за реакцията на правителството чрез тотално ПОКРИВАНЕ на станалото; за това как правителството е отказало да предостави доказателствата за ПРИСЪСТВИЕТО НА ИЗВЪНЗЕМНИ; за това как движението ПРАВО ДА ЗНАМ може да промени нещата; какво означава политиката на ОТКРИТОСТ; за това съществува ли СДЕЛКА между военните и извънземните и коя е причината за многото КАТАСТРОФИ ПРИ ВОЕННИТЕ; за това дали технологията на извънземните е била възстановена по обратен път, чрез РЕВЕРСИВЕН ИНЖЕНЕРИНГ, и каква е ролята на AMERICAN COMPUTER CO.; за това какво се случи при КЕКСБУРГ и дали военните притежават КАТАСТРОФИРАЛИ ИЗВЪНЗЕМНИ КОРАБИ.
Zeta разказват как в резултат на Розуел се е формирало MJ12 - тайното правителство; как военните са се срещнали след това с извънземният, наричащ себе си ВСЕМОГЪЩИЯТ KRLLL; как Zeta са стигнали до СПОРАЗУМЕНИЕ с MJ12, след като са им демонстрирали възможностите си чрез ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЙНАТА СИСТЕМА; и за това как по отношеине на тях “ПЕСЕНТА” НА ПРАВИТЕЛСТВОТО е вярна; защо на правителството е била предоставена ЖЪЛТАТА КНИГА; каква е ПРОГРАМАТА и ПРОЕКТИТЕ на MJ12 (MJ12Agenda и MJ12 Projects), и съществуват ли съвместни задачи между ZETA И MJ12; и за това, че ZetaTalk може да се счита като един вид ГОВОРИТЕЛ НА MJ12. След президентските избори в САЩ през 2000, Zeta разказват защо е бил пренебрегнат НАРОДНИЯТ ВОТ; защо ще има скандал за измама със СОЦИАЛНИТЕ ОСИГУРОВКИ; и как това ще доведе до КРАЯ НА MJ12 и НАРАСТВАЩАТА НЕУМЕСТНОСТ на новата администрация.
Zeta разказват за това какво става в PINE GAP, AREA 51 и DULCE, NEW MEXICO; и дали ИЗВЪНЗЕМНИЯТ КОРАБ НА БОБ ЛАЗАР, описан и начертан от него, е там; за това дали са реални ДОКУМЕНТИТЕ НА MJ12 или дали беше искрен проектът BLUE BOOK; за многото MJ12 GROUPS; как се постъпва на СЛУЖБА В MJ12 Service; дали съществуват MJ12 PERKS и групи като AVIARY; и дали MJ12 поддържа ЧЕРВЕНА КНИГА - каталог с информация за извънземни. Zeta говорят за това защо САМО USА има споразумение с извънземните, но че съществува РУСКО MJ12; за това, че ИЗБРАНИТЕ ЧИНОВНИЦИ (включително и най-висшите) са държани на тъмно, но някои СВЕТОВНИ ЛИДЕРИ знаят, че съществува възможност за обръщане на земните магнитни полюси; какво означава логото на APOLLO и защо APOLLO 13 беше изоставена; какво е участието на NASA и защо съществуват АСТРОНАВТИ, КОИТО НЕ ГОВОРЯТ и какви са войните на NASA; какъв е ПЛАНЪТ ЗА БЯГСТВО на NASA и защо операциите за ИЗСЛЕДВАНИЯТА НА МАРС търпят толкова злополуки; защо NASA непрекъснато има неприятности с Hubble; защо приближаването на 12-та планета е НЕВЪЗМОЖНО СЪОБЩЕНИЕ, но нараства ИНФОРМИРАНОСТТА НА ОБЩЕСТВОТО; защо правителството се бори срещу BALANCING ACT и разпространението на глупави СЛУХОВЕ; защо тези, които знаят, се оказват със ЗАПУШЕНИ УСТИ и как се разрешава СЪЗНАТЕЛНО И УМЕРЕНО ИЗТИЧАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ; защо NATO извърши интервенцията в КОСОВО и защо SOHO разказва приказки; как MJ12 получава МЕЖДУНАРОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО и дали съществува ГЛОБАЛНА КОНСПИРАЦИЯ; съществуват ли ГРУПАТА НА БИЛДЕРБЕРГИТЕ и ТРИСТРАННАТА КОМИСИЯ; каква е ролята на COUNCIL OF FOREIGN RELATIONS (Съвета за външни отношения); каква е истинската цел на ILLUMINATI; и каква роля играят МАСОНИТЕ.
Zeta говорят за това каква е била ролята на MJ12 в убийството на ПРЕЗИДЕНТА КЕНЕДИ, неговият син ДЖОН JR., МЕРИЛИН МОНРО и АДМИРАЛ ФОРЕСТАЛ; какви са МЕТОДИТЕ ЗА МЪЛЧАНИЕ, които MJ12 използва и как получава СЪДЕЙСТВИЕ; дали MJ12 ШПИОНИРА ЗА КОНТАКТЬОРИ или ръководи РАЗУЗНАВАТЕЛНА ШКОЛА; как MJ12 действа като своебразна МИТНИЦА за трафика на извънземни; за това дали правителството извършва експерименти за КОНТРОЛ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО или ДИСТАНЦИОННО НАБЛЮДЕНИЕ; защо върху някои малки градове се изсипва ЖЕЛАТИНОВ ДЪЖД; и какво се опитват да правят ЧЕРНИТЕ ХЕЛИКОПТЕРИ.
Zeta говорят за това дали алчността за извънземни технологии на секретното правителство е довела до ЕКСПЕРИМЕНТА ВЪВ ФИЛАДЕЛФИЯ, ПРОЕКТЪТ МОНТАУК и АЛТЕРНАТИВА 3; за това дали има нещо подозрително около ИМУНИЗАЦИИТЕ (например при войната в Залива); какви са истинските цели на ПРОЕКТА PROMETHEUS; за това дали НИКОЛА ТЕСЛА е открил нещо много важно; за това дали има ПОДЗЕМНИ ИНСТАЛАЦИИ или извънземни, копаещи ПОДЗЕМНИ ТУНЕЛИ и каква е връзката на ПРОЕКТА HAARP с всичко това; и дали АДМИРАЛ БЪРД е посетил Антарктика.
Zetas говорят за истинската цел на проектите STAR WARS и RUSSIAN STAR WARS; за това дали САЩ имат ЛУННИ ИНСТАЛАЦИИ; за това дали има нещо зловещо в ИЗЧЕЗВАНЕТО НА САТЕЛИТИ и каква е опасността от ТЕЛА, ПРЕЛИТАЩИ БЛИЗО ДО ЗЕМЯТА; защо се твърди, че около ЯДРЕНИТЕ ИНСТАЛАЦИИ често прелитат ивънземни кораби.
Zeta разказват дали лентите със запис от АУТОПСИЯТА В РОЗУЕЛ са истински; как правителствто използва ПСЕВДО-ФАНТАСТИКА като например X-FILES за да може постепенно и безболезнено да информира населението; как предишните АГЕНТИ ПО ДЕИЗФОРМАЦИЯТА сега стават АГЕНТИ ПО ИНФОРМАЦИЯТА и защо има OVERT AGENTS (агенти НЕ под прикритие), защо THE FALCON беше инкогнито; за това дали източниците, информиращи БИЛ КУПЪР и ДЖОН ЛИЪР казват истината; защо ФИЛ ШНАЙДЪР беше убит; защо БОБ ЛАЗАР се появи в публичното пространство; защо често се срещат СМЕСЕНИ СЪОБЩЕНИЯ от правителствени източници; защо ПОЛУИСТИНИТЕ са толкова вредни; как се отнася SETI към отричането и защо сигналът EQ PEGASI SIGNAL беше измама; истинската причина, поради която извънземните се ползват с ЛОША МЕДИЙНА СЛАВА; и дали последните открития за ПЛАНЕТИ С ПОДХОДЯЩИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ наистина са новина.
Zeta говорят за домогванията на ЕЛИТА В ЧОВЕШКОТО ОБЩЕСТВО; как ще бъдат изпълнени плановете на КРИЗИСНОТО ПРАВИТЕЛСТВО; как ще бягат БЮРОКРАТИТЕ; за това дали не сме самодоволни, че живеем в ДЕМОКРАТИЧНО ОБЩЕСТВО; за това дали убийството на Кинг имаше връзка с ПРАВАТА НА ЧОВЕКА; дали ОКЛАХОМА СИТИ беше тайна операция; как ЦРУ се отправи на LSD пътешествие; защо АТОМНОТО ЗАМЪРСЯВАНЕ е най-малкото зло; как се появи КОМУНИЗМА; какви са ЗАДКУЛИСНИТЕ МОТИВИ на правителствата по света; и каква е двойната функция на МОНУМЕНТА НА ВАШИНГТОН.

Be good.....

Тема Отг: ЗА ОНОВА ПРАВИТЕЛСТВО......нови [re: LEO]  
Автор Moon (непознат )
Публикувано03.01.01 03:45

Доста си пописал LEO,този мини сайт за съжаление е само
защитна плочка,посещавал съм го няколко пъти и мисля,че
си струва да се разгледа(поне фишеците му са малко).
Информацията е непълна но коректна,редактира се от W.P.A.(Агенция за световна защита),сайта е с големина
около 5 МБ и е разположен на един сървър с още няколко
подобни сайта,които образуват плочкова защитна с/ма за
файлова банка,поместена на същия сървър,която е предназначена за сътрудници на агенцията.
Относно правителствения раздел,прекалено оскъден е (поне
от моя гледна точка).
Ще коментирам само няколко от темите обхванати в този
раздел:
1/ За клуб МейДжестик12,мога да кажа само,че е прикритие на по влиятелна организация.
2/ За убийството на Кенеди можем да предполагаме това и онова, положението ще се изясни сомо когато Ф.Б.Р. разсекрети досиетата по случая през 2026г.
3/За разказа на Боб Лазар-пълна измислица.
По времето,за което Лазар твърди,че е работил в базата,
там са се намирали само няколко стари жирогравитатора и
купчина отломки от една от първите доработки по проекта
Аврора.
Истината е съвсем друга-след като вдовицата на служител в базата завежда дело с/у правителството,президента Клинтън
е принуден през 1995г.официално да признае съществуването на секретна база с кодово название "AREA51",но шест месеца преди това базата тихомълком е опразнена и служителите и са разпределени по други подобни бази,из цялата страна.
Остава въпросът,как да бъдат заблудени НЛО маниаците,че
зона51 продължава да е най-секретното място на света,
за това е необходим някой достатъчно убедителен ?
Като бивш разработчик на секретни проекти вЛокхийт,
Лазар е идеалният човек ,дават му втора самоличност,
през 97 г.му превеждат два милиона в една карибска банка и му казват какво да говори.
В последствие му предоставят допълнителни материали,за да
обеди медиите.
До ден днешен базата има някаква привидна охрана,колкото
да прилича на функционираща.

Пожелавам на всички посетители на клуба щастие през новия век.

Moon 03.01.2001 г.

Автор misholena (новак)
Публикувано03.01.01 08:11

LEO, ти член ли си или не?
Защо материалът от името на Z...?
Виждам много въпроси, но отговорите ги няма!
Щетипиша по-подробно вскоро време

Тема Отг: ЗА ОНОВА ПРАВИТЕЛСТВО......нови [re: Moon]  
Автор LEO (минаващ)
Публикувано03.01.01 11:21

Hi, Moon!

10X за твоя отговор и твоето внимание. Нека ти разясня моята позиция. Наистина, попревеждах и пописах малко. Направих го и участвам в този клуб, за да мога да споделям и обсъждам моите идеи с други хора. Наясно съм, че в Инет има океан от информация на тази тема и че можеш да се удавиш. Наясно съм, че всичко, което се пише по темата, няма да ми гарантира истината и няма да ми обясни всичко. За мен по-важна е НЕ чисто информационната част на нещата, не техническата фактология, а тяхната логика и тяхната философия. Мисля, че този сайт си струва не само да бъде разглеждан, а да бъде четен внимателно, да проникваш в духа му. Харесва ми логиката и философията на този сайт. При това, забележи, аз съм прочел само около една десета от него. Убеден съм, че ако вникнеш в някои неща, ще попромениш мненито си. Надявам се, че английсият език ти е почти като матерен?
При това аз се абстрахирам от някои чисто американски похвати при изложението, както и от това, че информацията идва от извънземни, но е предадена от земен човек, през неговата призма.
Малко въпроси:
- Би ли ми отговорил какво означава точно защитна плочка и плочкова защитна система?
- Напълно логично е да има по-голяма база данни, предназначена за сътрудници. Но сътрудници на кого? На Агенцията? Какво и от кого защитава тя?
За твоите коментари - "оскъдна" - да, може би...Та извънземните ясно казват на сто места, че имат устно споразумение с MJ12, а също и че това могат, а онова не могат да кажат..
1) Няма да питам коя по-влиятелна, обясни ми само логиката на тази организация....според тебе...
2) Все ми е в главата, че ФБР никога няма да ги разсекрети...
3) За разказа на Боб Лазар - ти знаеш, че е пълна измислица, аз знам, че не е.....И какво от това? Всеки си има своята истина...и своята логика. А народът казва "Има си крушка опашка".

Have a nice day!

Be good.....

Тема Отг: ЗА ОНОВА ПРАВИТЕЛСТВО......нови [re: misholena]  
Автор LEO (минаващ)
Публикувано03.01.01 11:30

Hi, Misholena!

Член на кое? На клуба на убедените и вярващите? Разбира се! Това е само превод, който направих за онези, които трудно се справят с анлийския.... въпреки, че сайта е и на други езици. Очаквам твоите коментари, идеи, въпроси...
By the way, прочети това което написах до Муун (постинга от днес, 3.01.01, 11:20h)

Looking forawrd to hear from u!

Be good.....

Автор Pushachat1 (новак)
Публикувано03.01.01 12:49

Ще се радвам ако пише по-подробно в-у тези теми изглежда, че си добре информиран,, а подобна информация е винаги интересна за мен.

С уважение:

Тема Отг: ЗА ОНОВА ПРАВИТЕЛСТВО......нови [re: Moon]  
Автор misholena (новак)
Публикувано03.01.01 14:55

Трите документа кореспондиращи със самоличността на Боб Лазар е доказано, че не са мистификация. Искам да ти кажа, че от психологическа гледна точка е невъзможно човек да устои на такъв психически натиск на какъвто е бил подложен Лазар, дори и за толкова пари. Има един термин "конформизъм", който е широко използван за да се отсеят неприемливите мнения, независимо, че може да са правилни. Прочети "Енциклопедия Психология" на Р.Дж. Корсини от 1998г. /бълг.прв./ и ще разбереш, че човешката психика се подчинява на закони, които обществото измисля. Човек живеещ сред други хора неминуемо в един момент се поддава на натиск към конформно поведение, следователно Лазар щеше да се поддаде рано или късно, но това не стана...

Тема Chestita i na vas...Leo...i vsichki..нови [re: LEO]  
Автор Дyx (член)
Публикувано03.01.01 18:14

Bydete shtaslivi i svetli....

ОКЕАН>ВЪЛНИ>МОРЕ>ГОЛЯМО>ВЕЛИКО>КОСМОС>ВСЕЛЕНА>ОБЛАЦИ>СВЕТЛИНИ>ЦВЕТОВЕ>РАДОСТ>МЪКА>ТИШИНА>ВЯТЪР

Тема Отг:За Moonнови [re: Moon]  
АвторXZ-3_anon_anon (Нерегистриран)
Публикувано03.01.01 22:08

Marsman,ако това наистина си ти,кой би предположил,че ще се появиш на подобно място?
Защо баламосваш хората,разкажи им цялата изтината,разкажи за марсиянските досиета,нали заради
тях ти лепнаха този прякор.
За комара разбрах,че германците са го опъндизили, но какво стана с теб и другите от групата?
Имате ли намерение да възстановите сайта си?

Тема Отг: ЗА Лео, Мишолена и XZ-3.....нови [re: LEO]  
Автор Moon (непознат )
Публикувано04.01.01 04:34

С този постинг отговарям едновременно на Лео,Мишолена и XZ-3_anon_anon !

Лео
Защитната плочкова с/ма - това е с/ма ,изградена от няколко сайта поместени в различни дялове на твърдия диск на един сървър,всеки от тях е една защитна плочка,защитните плочки образуват защитен
купол,който предпазва друга информация скрита под саитовете.
Тази с/ма осигурява на сървъра директна връзка с интернет и предпазва подкуполната информация от преки хакерски атаки.

За сега ще се въздържа от коментар за агенцията,но скоро ще го добавя към темата!

1/ На тази организация и е дадено правото да управлява нашия свят както намери за добре.
2/Досиетата ще ги отворят,но много от нас няма да доживеят този ден.
3/Лазар никога не е стъпвал в Зона51,а и от 1985г. там се се разработват предимно химични и биологични оръжия.
Мже и да е виждал това което твърди,но някъде другаде.
Ако по някакъв начин е застрашавал секретна тайна,защо просто не са модулирали паметта му?

Мишолена
Забрави за психо профилите,психическия натиск,комформизма и комформното поведение.
От както съществува кювълновият модулатор,човек не може и в собственото си име да е сигурен,
какво остава за събития и факти.

XZ-3
Първото което ще ти кажа е,че много питаш!
Щом знаеш за проект XZ,значи и ти си добре информиран,защо ти не рискуваш да разкажеш цялата истина?
След като групата ни се разпадна,ни извзеха картите и ни върнаха в Европа.
Комара се свърза с неподходящи хора и знаеш къде е,Зебра и Койот се установиха в Швеция,
Инор се прибра в Испания и стана хакер,а аз се завърнах в България.
Сайта никога няма да го възобновим.
P.S.
Щом знаеш толкова много,защо не ми писа на ILC?

Moon 04.01.2001 г.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.