|
Тема
|
Vajno.....
|
|
Автор | Skorpion (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.10.00 19:12 |
|
Shte citiram doslovno:"Na 18.10.2000 v severna Indija e zaloven Belousov Oleg Stepanov izvesten kato "Ermak",na 19.10.2000 e ekzikoriran v baza 8876 pustinja Nevada" Taka az zakrih dosieto na tozi bokluk,8 godini go gonja i toi vse se izmakva,a sam s svrah setivni vazmojnosti,a toi obeknoven beltachen bokluk!Taka shte svarshat vsichki koito se opavat!!!!Sled vseki ima edin kato men!
| |
Тема
|
Отг: Непозна
[re: Skorpion]
|
|
Автор | C.S.I.R. (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.10.00 00:53 |
|
Които и да си, хич не позна!
Ермак е на линия и в безопасност. И хич няма "Sled vseki ima edin kato men!" Твоите тъй наречени свръх сетивни възможности не са на ниво! Като си пекан кажи какво е 1328? Какво е това число и с какво е свързано?
ДО ВСИЧКИ: Не се подвеждайте по акъла на хора като Scorpion, които излизат пред нас с голи факти!
C.S.I.R.
p.s. Добавка - даже и да се борите, не можете да се борите срещу всички!
| |
Тема
|
Отг: Непозна
[re: C.S.I.R.]
|
|
Автор | Ermak (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.10.00 14:34 |
|
Bravo,toja sinkovec se natakna na dubal,e az sam si jiv i na sigurno,a toi ja e zagazil za pred shefovete si!
| |
Тема
|
Отг:))))
[re: Ermak]
|
|
Автор | C.S.I.R. (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.10.00 14:51 |
|
Здравей, Ермак,
Радвам се да те чуя отново. Какво знаеш за двата свалени хеликоптера в родопите вчера?
Все още не сме намерили обяснение!
| |
Тема
|
Отг:))))
|
|
Автор | ermak400 (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.10.00 23:04 |
|
Ние сме много!
| |
Тема
|
Ami...
|
|
Автор | Ermak (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.10.00 16:59 |
|
Njamam svedenija!!!
| |
Тема
|
Отг: Vajno.....
|
|
Автор | Pushachat (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.10.00 20:21 |
|
Ей Скорп, шефовете ти хич няма да са доволни! Първо се разкриваш (което не е много във ваш стил), после ни предупреждаваш, а накрая не само че не си претрепал истинския Ермак,а и ни съобщаваш, че е убит невинен човек. Направо си го сгафил отвсякъде. Подозирам, че сега след като Ермак се покри ще те пратят по моите следи, но аз вече знам кой си и ще имам едно наум.
| |
Тема
|
Отг: Vajno.....
|
|
Автор | MooI (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.11.00 21:35 |
|
Ti vqrvash li si...
| |