|
Тема
|
ima liparanormalni iavlenia
|
|
Автор |
Pushachat () |
Публикувано | 17.08.00 15:26 |
|
Trudno e da se otgovori na tosi vapros samo s " da ima" ili s "ne niama", no sashto ne dopusnem, che te sashtestvuvat i tse istinata naistina e niakade tam.
| |
Тема
|
[re: Pushachat]
|
|
Автор |
АЗ () |
Публикувано | 18.08.00 18:08 |
|
Разбира се, че съществуват! Аз съм убедена в две неща.
1. На самата земя има различни измерения на времето и пространството. Ние- човешката раса и останалата флора и фауна живеем само в едно от тези измерения. А какво има в другите? Само Господ знае........
2. Не бива да сравняваме извънземните с познатите ни мерки - нашия външен вид и с това да определяме има ли ги или ги няма. Възможво е да има видове, които се доближават или са напълно индентични с нашия вид. Но има и други видове - например полета, които също могат да бъдат своеобразен и непривичен за нас вид извънземни.
Затова попитах в темата "реалността" някой имал ли е реален контакт!?
| |
Тема
|
[re: АЗ]
|
|
Автор |
Pushachat () |
Публикувано | 19.08.00 10:42 |
|
Скъпа АЗ,
Бих искал да отговоря еднозначно на твоя въпрос някой влизал ли е в контакт с НЛО, но това не е толкова просто. Защото ако гледаш достатъчно филми и четеш достатъчно книги, (а аз вярвам, че го правиш) ще видиш че с НЛО контактуват военните, ГРУ, КГБ,ФБР, ЦРУ... списъкът е безкраен. Забележи обаче, че точно тези, за които подозираме, че знаят нещо повече по въпроса си мълчат или пък отричат. А какво става с тези, които решат да говорят? Е, те изчезват, или умират, или и двете. И ти не можеш да принудиш тези хора да говорят по този въпрос, ако не се изправиш пред тях със силни доказателства в ръка. Но пък тогава си обречен. Защо ли? Идват ми наум думите на истинския пушач (аз самия не пуша), изречени в "Талита Куми":
"Човекът не може да бъде свободен, защото е слаб, корумпиран, безполезен, неспокоен. Народът вярва във властта, изморен е да чака чудеса и да вярва на мистерии. Науката е неговата религия, той не вижда по-добро разрешение на проблемите си. И не бива да се усъмни и за миг в нищо, за да върви проектът ни напред...Резултатът е неизбежен, защото датата вече е фиксирана."
| |
Тема
|
|
|
Автор |
АЗ () |
Публикувано | 21.08.00 10:44 |
|
Благодаря и привет!
Сигурно е така. Вчера, като разчиствах много стари вестници ми попадна един брой на в-к "Нощен труд от средата на !999 година, в който имаше публикувани две снимки на едно извънземно момиченце, което сега е на около 7 годинки. Детенцето е прелестно създание, макар, че малко се различава от нашите земни деца на тази възраст и външно, и по интелект. Така, че явно не сме сами във Вселената!.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
poli () |
Публикувано | 27.08.00 18:52 |
|
naistina na tozi vapros ne moje da se otgovori s "da" ili "ne".Nikoi ne moje da otgovori na nego.Naistina "ISTINATA E NQKADE TAM".No naistina spored men ne sme sami v tazi planeta.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
poli () |
Публикувано | 29.08.00 17:39 |
|
Taka e .Trydno e da se otgovori na tozi vapros s "da" ili "ne".NO dori i da ne iskame te sigorno sa6testvyvat. Ne moje da sme sigorni 4e te ne sa6testvyvat ili 4e sme sami v sveta.
Pushachat написа:
-------------------------------
Trudno e da se otgovori na tosi vapros samo s " da ima" ili s "ne niama", no sashto ne dopusnem, che te sashtestvuvat i tse istinata naistina e niakade tam.
| |
|
Скъпи приятели,
дано не се обидите от това обръщение, но аз наистина започнах да ви имам за много близки,както с тези с които съм в постоянен контакт (като АЗ и Мълдър) та дори тези с които не съм се чувал наскоро (като Ермак, ДУХ-а, и др.) След дълга почивка в Македония се прибрах и прегледах новините. Изключително съм радостен, че поддръжниците на моята теория все повече се увеличават (както в компютърния така и в истинскя живот) и искам да ви благодаря за тази подкрепа. А на тези които ми обърнаха гръб - много им здраве. Аз съвсем не съвсем не съм приключил с тях. Скоро ще говорим отново за НЛО
| |
|
|
|
|