Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:57 23.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема vidqh neshto!нови  
Автор joro ()
Публикувано07.07.00 18:06

onazi ve4er s priatelite mi kibi4ehme na peikata pred bloka i gledahme nebeto.minaha nqkolko sputnici i samoleti.stanahme svideteli na poleta na obekt koito as li4no ne moga da si obqsnq. vidqhme go za okolo 10.1vo se dvijeshe i se vijdashe kato 4e li e obiknoven sputnik,posle sqkash zapo4na da se priblijava zashtoto obektut stana mnogo svetal dori ne mojeshe da se gleda s prosto oko.sled sekundi sqkash zapo4na da se otdale4ava, mislq taka zashtoto sletlinata ve4e ne beshe tolkova qrka i obektut stana tolkova malak 4e sled sekundi dori ne se vijdashe!pitam vi kakvo moje da e tova.vuzmojno li e da e UFO ili experiment na nqkoq ot velikite strani?a moje bi e prosto izlitashta suvalka? blagodarq za vnimanieto:joro

Тема vidqh neshto!нови [re: joro]  
Автор Знаещ ()
Публикувано08.07.00 13:39

Това най-вероятно е метеор който е падал в посока към вас затова толкова бързо е станал ярък, а после е изгорял във въздуха и е изчезнал.

Тема vidqh neshto!нови [re: Знаещ]  
Автор mxd ()
Публикувано10.07.00 19:37

xu xu xu.super.mersi 4e mi otgovori.a as si misleh ve4e kvo li ne! Знаещ написа: ------------------------------- Това най-вероятно е метеор който е падал в посока към вас затова толкова бързо е станал ярък, а после е изгорял във въздуха и е изчезнал.

Автор eli simeonowa ()
Публикувано12.07.00 08:36

ne znam.

Тема vidqh neshto!нови [re: mxd]  
Автор eli simeonowa ()
Публикувано14.07.00 12:20

Ti kak si s nervnata sistema?

Тема vidqh neshto!нови [re: eli simeonowa]  
Автор Patrisia^ ()
Публикувано15.07.00 12:33

Mislia 4e tova moza naistina da e bilo UFO. Az viarvam vneveroiatnoto.Chesto puti sa mi kazvali- "ti kak si?",no az ne se zasiagam.Az ti viarvam!Moiat deviz e - poviarvai v neveroiatnoto

Тема vidqh neshto!нови [re: Patrisia^]  
Автор eli simeonowa ()
Публикувано18.07.00 12:35

Popitah dali ima6 nervna sistema?

Тема vidqh neshto!нови [re: eli simeonowa]  
Автор mihailov ()
Публикувано21.07.00 12:18

ami i as vidiah neshto sushtata vecher pripiram se ama mnogo mnogo pian i go vidiah znachi ne sum poludial , veche sha moga da govoria za tva bez problemi

Автор Bili ()
Публикувано22.07.00 16:06

Здравей, Жоро. Доколкото аз знам, ние спътниците не може да ги видим, но това е отделен въпрос. Може би това което си видял, наистина е било НЛО. Сега, ще ти разкажа една случка, която се случи на мен и леля ми (не си мислете, че е измислена). Този случай е подобен на твоят. Една вечер, когато бях на около 5-6 годинки (сега съм на 14), с леля ми бяхме излязли на терасата, на апартамента ни в ж.к. "Полигона". Тогава, с нея точно като теб отвърнахме глави, към небето, когато видяхме някяква ярка светлина. На мен ми беше интересно и я гледах докато се скри. От тогава насам (откакто сум започнал да мисля с разума на голям човек), сум си мислел: НЛО ли беше това, или не. Ето, че слу- чаят се повтаря и с теб. Може би наистина е било НЛО.......!?

Тема Bili,нови [re: joro]  
Автор Изпитана марка ()
Публикувано03.08.00 03:52

Малко знаеш. Спътниците МОЖЕМ да ги видим в някои случаи. Жоро, може и да е бил спътник - да си проследил пресата на другия ден. Има и една комета дето сега е близо до земята, може и да е наминала покрай тебе. Съвет: ВЯРВАЙ на очите си, а не на чуждите твърдения.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.