|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
vidqh neshto!
|
|
Автор |
joro () |
Публикувано | 07.07.00 18:06 |
|
onazi ve4er s priatelite mi kibi4ehme na peikata pred bloka i gledahme nebeto.minaha nqkolko sputnici i samoleti.stanahme svideteli na poleta na obekt koito as li4no ne moga da si obqsnq.
vidqhme go za okolo 10.1vo se dvijeshe i se vijdashe kato 4e li e
obiknoven sputnik,posle sqkash zapo4na da se priblijava zashtoto
obektut stana mnogo svetal dori ne mojeshe da se gleda s prosto oko.sled sekundi sqkash zapo4na da se otdale4ava, mislq taka zashtoto sletlinata ve4e ne beshe tolkova qrka i obektut stana tolkova malak 4e sled sekundi dori ne se vijdashe!pitam vi kakvo
moje da e tova.vuzmojno li e da e UFO ili experiment na nqkoq ot velikite strani?a moje bi e prosto izlitashta suvalka?
blagodarq za vnimanieto:joro
| |
Тема
|
vidqh neshto!
[re: joro]
|
|
Автор |
Знаещ () |
Публикувано | 08.07.00 13:39 |
|
Това най-вероятно е метеор който е падал в посока към вас затова толкова бързо е станал ярък, а после е изгорял във въздуха и е изчезнал.
| |
Тема
|
vidqh neshto!
[re: Знаещ]
|
|
Автор |
mxd () |
Публикувано | 10.07.00 19:37 |
|
xu xu xu.super.mersi 4e mi otgovori.a as si misleh ve4e kvo li ne!
Знаещ написа:
-------------------------------
Това най-вероятно е метеор който е падал в посока към вас затова толкова бързо е станал ярък, а после е изгорял във въздуха и е изчезнал.
| |
|
ne znam.
| |
|
Ti kak si s nervnata sistema?
| |
|
Mislia 4e tova moza naistina da e bilo UFO. Az viarvam vneveroiatnoto.Chesto puti sa mi kazvali- "ti kak si?",no az ne se zasiagam.Az ti viarvam!Moiat deviz e -
poviarvai v neveroiatnoto
| |
|
Popitah dali ima6 nervna sistema?
| |
|
ami i as vidiah neshto sushtata vecher
pripiram se ama mnogo mnogo pian i go vidiah
znachi ne sum poludial , veche sha moga da govoria za tva bez problemi
| |
Тема
|
vidqh neshto!
[re: joro]
|
|
Автор |
Bili () |
Публикувано | 22.07.00 16:06 |
|
Здравей, Жоро. Доколкото аз знам, ние спътниците не може да ги видим, но това е отделен въпрос.
Може би това което си видял, наистина е било НЛО. Сега, ще ти разкажа една случка, която се случи на мен и леля ми (не си мислете, че е измислена). Този случай е подобен на твоят.
Една вечер, когато бях на около 5-6 годинки (сега съм на 14), с леля ми бяхме излязли на терасата, на апартамента ни в
ж.к. "Полигона". Тогава, с нея точно като теб отвърнахме глави, към небето, когато видяхме някяква ярка светлина. На мен ми беше интересно и я гледах докато се скри. От тогава насам (откакто сум започнал да мисля с разума на голям човек), сум си мислел: НЛО ли беше това, или не. Ето, че слу- чаят се повтаря и с теб. Може би наистина е било НЛО.......!?
| |
|
Малко знаеш. Спътниците МОЖЕМ да ги видим в някои случаи. Жоро, може и да е бил спътник - да си проследил пресата на другия ден. Има и една комета дето сега е близо до земята, може и да е наминала покрай тебе. Съвет: ВЯРВАЙ на очите си, а не на чуждите твърдения.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|