|
Тема
|
Има ли извън земен живот на земята?
|
|
Автор |
Koko_Jambo () |
Публикувано | 24.06.00 20:29 |
|
Вярвате ли в това че някаде на земята има извън земни.Знаете ли че във Вирджиния USA има специален отряд по борба с НЛО.Аз лично вярвам че,така нареченият /извън земен интелек/ съществува,не знам дали те са на Земята,затова питам вас?
ТЕ СА НЯКАДЕ ТАМ
Напишете,ако искате имената на филмите за НЛО които сте гледали.
Благодаря Ви.
N_E_O
| |
|
Az smiatam che ima .Kakto i ti.Svarzi se s men da pogovorim imam informachia.
| |
|
Hajde da si goworim.
| |
|
niama kvo da se chudite, te sashtestvuvat,az sam vijdal, ...
biah v kazarmata, chasovi, i nabliudavah visoko v nebeto (beshe okolo 23.00 h)niakolko obekta koito se dvijeha haotichno (pone taca izglejdashe) no bez da se otdalechavat mnogo edin ot drug, vijdal sam samoleti i helikopteri po vreme na polet , no tezi obekti se dvijeha s mnogo po-visoka skorost ot vsicko letiashto sazdadeno ot chovek ,koeto sam vijdal, plius tova promianata na kursa stavashe neveroiatno barzo i bez mnogo golemi zavoi, za da ne me pomisliat za lud izvikah i ostanalite voinitzi koito sashto vidiaha strannite obekti. Ot togava minaha okolo 8 godini.
Ne cazvam che sa bili izvanzemni , no prosto nima kakvo drugo da e bilo.
| |
|
Ima estestweno!
| |
|
Ami dobre da govorim.
Kumbov@yahoo.com
| |
|
sigurna sum,4e ima izvunzemni,koito si giveiat NIKAKADE TAM i takiva(prishulci) koito sa niakade tuk. Tova e-pone taka mislia sus 100% sigurnost:)
A filmi kolkoto shtesh-prishulci kosmosi marsianci iupiterci i t.n.
| |
|
И аз вярвам че на Земята има извънземни.В серияла Досиетата Х дават доста неща за извънземни и НЛО.
| |
Тема
|
Има ли извън земен живот на земята?
[re: Koko_Jambo]
|
|
Автор |
Bili () |
Публикувано | 22.07.00 16:34 |
|
Здравей Koko_Jambo. Дали са някъде тук? Може би. Аз вярвам, че те са тук, но се надявам да не са враждебно настроени. Относно филмите "Проклятието Блеър". Има един друг филм, на който не си спомням името, но в него се разказва за извънземни. Той е истински. Без редактор, сценарист и др. В него се разправя за едно семейство, в близост на къщата му кацат НЛО. Няма да се впуакам в подробностти, защото ако си го вземеш ще ти бъде безинтересен. Най-накрая извънземните залавят семейството, но не взимат камерата с която един от членовете му ги снима. След (мисля, че 1 година), тази камера се намира и така пускат филма по големия екран и на видео.
Може би извънземните нарочно не взимат камерата, за да ни накарат да се страхуваме от тях, макар че не ми се вярва.
| |
|
Те са някъде тук...
| |
|
|
|
|