Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:07 21.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Тема Има ли извън земен живот на земята?нови  
Автор Koko_Jambo ()
Публикувано24.06.00 20:29

Вярвате ли в това че някаде на земята има извън земни.Знаете ли че във Вирджиния USA има специален отряд по борба с НЛО.Аз лично вярвам че,така нареченият /извън земен интелек/ съществува,не знам дали те са на Земята,затова питам вас? ТЕ СА НЯКАДЕ ТАМ Напишете,ако искате имената на филмите за НЛО които сте гледали. Благодаря Ви. N_E_O

Тема Има ли извън земен живот на земята?нови [re: Koko_Jambo]  
Автор Jordan ()
Публикувано25.06.00 20:53

Az smiatam che ima .Kakto i ti.Svarzi se s men da pogovorim imam informachia.

Автор Stefan ()
Публикувано26.06.00 13:59

Hajde da si goworim.

Автор mankuzo FBI ()
Публикувано26.06.00 17:42

niama kvo da se chudite, te sashtestvuvat,az sam vijdal, ... biah v kazarmata, chasovi, i nabliudavah visoko v nebeto (beshe okolo 23.00 h)niakolko obekta koito se dvijeha haotichno (pone taca izglejdashe) no bez da se otdalechavat mnogo edin ot drug, vijdal sam samoleti i helikopteri po vreme na polet , no tezi obekti se dvijeha s mnogo po-visoka skorost ot vsicko letiashto sazdadeno ot chovek ,koeto sam vijdal, plius tova promianata na kursa stavashe neveroiatno barzo i bez mnogo golemi zavoi, za da ne me pomisliat za lud izvikah i ostanalite voinitzi koito sashto vidiaha strannite obekti. Ot togava minaha okolo 8 godini. Ne cazvam che sa bili izvanzemni , no prosto nima kakvo drugo da e bilo.

Автор Стефан ()
Публикувано27.06.00 17:52

Ima estestweno!

Тема Има ли извън земен живот на земята?нови [re: Jordan]  
Автор wily & faith ()
Публикувано29.06.00 15:26

Ami dobre da govorim. Kumbov@yahoo.com

Тема Иманови [re: Koko_Jambo]  
Автор Angelika ()
Публикувано07.07.00 13:34

sigurna sum,4e ima izvunzemni,koito si giveiat NIKAKADE TAM i takiva(prishulci) koito sa niakade tuk. Tova e-pone taka mislia sus 100% sigurnost:) A filmi kolkoto shtesh-prishulci kosmosi marsianci iupiterci i t.n.

Автор извънземния ()
Публикувано08.07.00 19:52

И аз вярвам че на Земята има извънземни.В серияла Досиетата Х дават доста неща за извънземни и НЛО.

Тема Има ли извън земен живот на земята? [re: Koko_Jambo]  
Автор Bili ()
Публикувано22.07.00 16:34

Здравей Koko_Jambo. Дали са някъде тук? Може би. Аз вярвам, че те са тук, но се надявам да не са враждебно настроени. Относно филмите "Проклятието Блеър". Има един друг филм, на който не си спомням името, но в него се разказва за извънземни. Той е истински. Без редактор, сценарист и др. В него се разправя за едно семейство, в близост на къщата му кацат НЛО. Няма да се впуакам в подробностти, защото ако си го вземеш ще ти бъде безинтересен. Най-накрая извънземните залавят семейството, но не взимат камерата с която един от членовете му ги снима. След (мисля, че 1 година), тази камера се намира и така пускат филма по големия екран и на видео. Може би извънземните нарочно не взимат камерата, за да ни накарат да се страхуваме от тях, макар че не ми се вярва.

Автор Voyager_I ()
Публикувано03.09.00 18:49

Те са някъде тук...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.