Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:31 23.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Аз знам,че те съществуват!!!нови  
Автор вярващата ()
Публикувано10.10.99 16:39

As sam edno 14 godishno momiche,koeto vjarva,che TE-isvansemnite-sastestvuvat. As sam tvardo obedena,che njakoi den ste namerja nachin da dokasa na sveta,che te naistina sa njakade tam gore.Reshila sam da se sanimavam s takiva stranni fenomeni i mislja,che reshenieto mi e pravilno. PS.Koito vjarva i spodelja moeto mnenie,neka mi pishe tuk ili na moja e-mail.

Тема Аз знам,че те съществуват!!!нови [re: вярващата]  
Автор Headhunter ()
Публикувано10.10.99 17:58

Лейди, не е само работата, че те съществуват. :))) Според мен това е факт, който някои доста трябва да се напънат за да оспорят. Ако си съгласна с това, то мисля, че най-добре ще бъде да насочиш усилията си в мисията "Как да направим контакт с тях?". Или ако разумът им е прекалено чужд, то нека се опитаме да ги разберем. Поздрав!

Тема Аз знам,че те съществуват!!!нови [re: Headhunter]  
Автор Juli ()
Публикувано11.10.99 13:35

Те съществуват, но на определени хора не им изнася да се знае, че не сме единствените. Всичко се покрива и старателно се заличават следите. Но нека си признаем, че ще настъпи масова психоза. Поздрави! Юли

Тема как? да стане това,нови [re: Headhunter]  
Автор НеОНеЛ ()
Публикувано11.10.99 20:49

ловецо? :)

Тема как? да стане това,нови [re: НеОНеЛ]  
Автор Headhunter ()
Публикувано12.10.99 15:01

Кое точно? Осъществяването на контакта или разбирателството? По първото точно ние, малко можем да направим, нали ви е ясно, че и другите трябва да го искат :))). А за разбирателството - е, аз не се притеснявам много за това. Ако ни забелязват, че съществуваме, има голяма вероятност да ни разбират. В края на крайщата ни изучават от памтивека. Ако не ни забелязват, най-много да стане като в "Пикник край пътя" на Стругацки :))). Поздрав, ловецЪТ на тикви :))

Тема как? да стане това, [re: Headhunter]  
Автор byly ()
Публикувано12.10.99 15:10

Всичко това вече се е случило. Въпросът сега е: могат ли мишките да хванат ловеца или най-малкото да го предизвикат към /не/обмислени действия ? Поздрави

Тема До всички!!!нови [re: byly]  
Автор вярващата ()
Публикувано12.10.99 19:38

Ei vie ste mnogo gotini,ama e kofti che ne vi posnavam. tova ne e nikakav problem(nadjavam se) bihte li se predstavili.nesto malko da kasete,no pone da go kasete.kolkoto do temata mislja,che .......oh ne njama snachenoe,tai kato povecheto hora na s koito sam spodeljala moeto mnenie me misljat sa luda ili che se opitvam da se napravja na interesna ili nai-malkoto mi se ismivat v ochite,taka che,koito iska da si pishem po seriosno neka mi pishe na:ddmulder13@hotmail.com adresa mi njama nishto obsto s obesdenijata mi. ako iskate mosem i da si pishem i tuka namam nisto protiv. bye sa sega

Тема Хмммм....нови [re: byly]  
Автор Headhunter ()
Публикувано12.10.99 22:20

Ако въпроса се отнася до nick-а ми, то нека да се разберем - аз мишки не ловя, а тикви - по възможност от клас Г-4 и както се казва с около 6000 градуса (Келвин) на повърхността. Падам си и по белите джуджета :)). А ако имаш нещо друго впревид, моля - конкретизирай се? Това ти изказване аз мога да разтълкувам по 100 различни начина, а ще стане малко дългичко да описвам всички. Поздрав! :))

Тема Хмммм....нови [re: Headhunter]  
Автор byly ()
Публикувано13.10.99 08:33

Не допусках, че можеш да ме разбереш толкова погрешно. Разбира се, че няма нищо общо с ника ти. Просто си представи /не твърдя, че е точно така/, че хората са мишките, а извънземните - ловците. Поздрави

Тема Хмммм....нови [re: byly]  
Автор Headhunter ()
Публикувано13.10.99 13:32

Хмм, дааа. Единственото, което мога да допълня към твоята идея за мишките, е ние сме нещо като лабораторни мишки :). А те не са никакви ловци, а просто банда луди доктори :)). Не, не. Не съм съгласен, че има нещо такова. Може би аз по начало вярвам в добрите намерения на всяко разумно същество, но наистина не вярвам, че ни мислят лошото. Първо ако се съди по разните находки с рисунки от дълбока древност, те са тук от много отдавна. После, ако са искали да ни ловят, или да ни колонизират - за тях би било много по-лесно, ако го бяха направили преди да достигнем това технологично ниво. И трето - аз бих предпочел да колонизирам планета, чиято екология е още девствена, а не смъртно наранена като нашата. Нашите учени са предсказали, че ако продължим да замърсяваме околната среда със същите темпове, както и да изсичаме екваториалните гори и т.н, то след 50 години Земята ще бъде негодна за обитаване. Може би дори нещо по-кофти от Марс :)). Е, питам аз - каква е "далаверата" от това да вземеш такава планета? Мисля, че те ни изучават и изчакват да преминат кризисните моменти в нашата история. А защо ли пък и да не се намесват. Някой да е чел "Прогресорите и странниците" или "Трудно е да бъдеш Бог" на Стругацки. Имам в предвид такава намеса. И аз не съм против нея! Защото ако оставим нещата на такива като Саддам или Били Клинтън, или дядя Елцин, то не знам докъде ще я докараме. Факт е, че през студената война е имало наколко случая, в които the final countdown е бил почти факт. Не знам дали някой от горе е помогнал, но защо пък не? А иначе мисля, че не е зле и да се поизтрепваме малко - човек се учи от грешките си, нали? Както и да е... пак ще кажа, когато порастнем като цивилизация и загърбим националистическото мислене, тогава можем да разчитаме на официален контакт. Дотогава те ще се крият от нас, а ние ще се пулим в звездите (или облаците) и ще се питаме защо? Пък кой знае? Всичко е възможно! Може да има и повече от една цивилизация, която да ни наблюдава. Може да има и Галактическа война, а ние тук да си седим невежи като селяни в дълбоката провинция Сюсюрлиево. Може пък едните да ни защитават, защото са по-демократични (Господи, защо ли пак си мисля за НАТО), а другите да искат да ни спретнат едно унищоженийце. И все пак силно се съмнявам - ако искаха да ни заличат, досега са имали хиляди възможности, а не са го направили. А и това с Галактическите войни и пр. ми звучи като прекалено очовечаване на Вселената. А ние тук като мишки, които се очаква да станат ловци един ден е по добре да си седнем на г...те и да си оправим бакиите, че са ни много. После можем и да се впуснем в лов :)). Само където не съм сигурен, кой кого... Но времето ще покаже. "Седял си великия Император на Вселената в голямата тронна зала и разлиствал Великата книга, в която били записани имената на всички цивилизации. Тогава пред него застанал един от изследователите на Пространството. Императорът запитал: - Какво ново в твоят сектор, Изследователю! - Открихме нова цивилизация, Императоре. Намира се на третата планета обикаляща около звезда от типа Г4. - А-а-а! - казал Императора и отворил книгата, за да запише новата цивилизация. - И как се наричат? - Човечество, Ваше Величество. Планетата майка наричат Земя, а звездата си Слънце. - И какви успехи са постигнали напоследък? - попитал Императорът докато записвал данните. - Излезли са в космоса и овладяват ядрената енергия. - Похвално, похвално! - промърморил Императорът пишейки - А къде провеждат ядрените си опити? - Тъкмо това е странното, Ваше Величество! Около планетата си имат огромен спътник, наричат го Луна. Но вместо да провеждат опитите си там, те правят това долу - на Земята. - А! - извикал Императорът изненадано - Е, тия няма да ги бъде дълго! - и с един замах задраскал цивилизацията от книгата си..." Разказът не е мой, но го преразказах накратко с мой думи, защото съм го чел като дете и не си го спомням дословно. Но пък си струва да се замислим, нали??? Поздрав, Павката

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.