|
Тема
|
Среща с извънземни в планината през детството
|
|
Автор |
FlLERO99 (оптически пост ) |
Публикувано | 24.05.22 15:55 |
|
Един от най добрите ми приятели като дете в планината е срещнал двама души без папиларни линии на ръцете които му дали някакво хапче казвайки му, че като го изпие повече няма да има кошмарни сънища.Той изпил това хапче и повече не е имал кошмари.Явно извънземните могат да бъдат и много добри лекари включително психиатри.
| |
Тема
|
Re: Среща с извънземни в планината през детството
[re: FlLERO99]
|
|
Автор |
zizoUFO (skywatcher ) |
Публикувано | 21.07.22 16:07 |
|
Те определено познават нашият вид. Със сигурност са правени експерименти и е много верятно , да познават нашия организъм доста по - добре от нас.
Още се спори по темата дали има и лоши - т.е. злонамерени към хората.
| |
Тема
|
[re: zizoUFO]
|
|
Автор |
Публикувано | 21.07.22 22:26 |
|
До колкото съм чел извънземните са шокирани от съвременния живот на хората, най вече от многобройните войни хората да се избиват в тях и да си рушат инфраструктурата и държавите.По време на едно отвличане на един западняк извънземни са му казали, че края на човечеството ще е от удар с астероид който приближава Земята.Навремето през 1997ма чух, че извънземни пазят Земята точно от такива астероиди което ме навежда на мисълта, че в днешно време са вдигнали ръце от нас, престанали са да ни пазят и края ни не е далеч.
Повечето извънземни са или неутрални или положително настроени към нас.Конкретно тези които приличат външно на хора са положително настроени.За сивите те са деликатни.
| |
Тема
|
[re: FlLERO99]
|
|
Автор |
zizoUFO (skywatcher ) |
Публикувано | 29.07.22 17:58 |
|
Ами то и аз така знам! Ще пазят , ще пазят и в момент в който вече им писне да гледат саморазруха, те ще си направят пасс- а и край.
За Арктурианците и Плеядинците съм чувал , че са като нас - казват ясновидци, влизари в регресии и отвлечени , че са добре настроени. Има и други раси , които са като нас , но за тях не знам. Сивите - там не е ясно. Чувал съм и лоши неща и добри.
Редактирано от zizoUFO на 29.07.22 18:05.
| |
Тема
|
[re: zizoUFO]
|
|
Автор |
Публикувано | 29.07.22 21:57 |
|
Сивите извънземни са проблем на националната сигурност на САЩ.Вече се появиха твърдения и за отвличания на хора от България именно от сивите.
| |
|
|
|
|