|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Над София няма chemtrails
|
|
Автор |
FlLERO99 (оптически пост ) |
Публикувано | 11.06.22 12:13 |
|
В небето над София и поне 50-100 км около София няма никакви chemtrails и вероятно никога не е имало.За да се установи наличието на chemtrails трябва пръскането да става не от двигателите, а от други места по крилата на самолетите или фюлейзажа.Никога не съм наблюдавал подобно явление над и около София за около 1030 наблюдения с бинокли и далекогледи на софийското небе от декември 1987ма досега.Виждал съм снимка правена на запад със самолет освен инверсионните дири от двигателите му от самите крила излиза друга отделна струя и това вече може да е истинско разпръскване на химикали.Илюзията за chemtrails се явява когато инверсионните дири оставяни от реактивните двигатели на пътническите самолети не се разтворят във въздуха и образуват тясни и дълги облаци които постепененно се разтварят и стават малки облаци.Тези облаци се образуват защото от турбината отзад излизат газове с температура +600 градуса Целзий, а температурата на околния въздух е около -60 градуса.Лятото когато е по топло тези инверсионни дири от пътническите самолети по бързо се разтварят в атмосферата, зимата обратно по дълго стоят в небето и създават илюзията, че някой нарочно пръска химикали в небето.
| |
|
Здравей, това, което си написал е така, но не мога да убедя жена ми, че няма кемтрейлс тук.
Когато инверсионните следи се разширят дифузно и стоят с часове, убедена е, че това са кемтрейлс.
Ако си виждал снимки, на която се вижда това, което описваш с отделната, допълнителна струя, би ли дал линк?
| |
|
Разбира се, че съм виждал точно такава снимка, но това стана някъде 2002ра-2003та година в интернет.
Това което въздейства отрицателно на физическото и психическото здраве на хората според мен по мои лични наблюдения са първо забързания динамичен живот, второ мръсен въздух и некачествени храни, трето излъчвания на мобилни телефони, 5G мрежи и wi-fi от рутери, лоша икономическа и политическа обстановка, лоши отношения между половете и изобщо между хората, злоупотреба с цигари, алкохол и кафета, тежък живот, малко сън.
| |
Тема
|
Re: Над София няма chemtrails
[re: FlLERO99]
|
|
Автор |
zizoUFO (skywatcher ) |
Публикувано | 17.07.22 21:13 |
|
Ми моето мнение е че ако решат ще си пръскат с каквото и да е , та дори и със Зарин ;) Едни пари там и знаете вече...
Навлизането на новите технологии не винаги дава добри резултати.
Много от по-младите /без да се обиждат/ свикнаха на готово, това не е толкова лошо , ама виждам ги че живеят в техен вече построен и устроен свят, който не вещае морал. Воините и короната , да ясно те са хем проблем /Не и за Бил Геитс/ , хем за да може да отклонят вниманието от истината и истинните ценности , а особенно пък и за НЛО ;)
| |
Тема
|
[re: zizoUFO]
|
|
Автор |
Публикувано | 18.07.22 17:41 |
|
В такъв случай ще трябва да сложат субстанцията в самолетното гориво керосин, а това няма как да стане защото двигателите няма да го понесат.Според мен ако струята излиза от турбините отзад няма основания за притеснения.Ако излиза от другаде това вече е друго положение.Да не се бъркат и струите пара които се получават понякога от крилата, те не са chemtrails.
Всяко поколение плюе по следващото.Има приятел на баща ми 32ри-33ти набор не иска и да чуе за музиката на Deep Purple, аз я намирам за остаряла и не агресивна.73ти набор боготворят тази група и плюят по нашето поколение.Ние плюехме по тези родени през 80те години именно заради липса на морал и принципи.Наричахме ги осемдесетидечковците.Те плюеха по вашето поколение, вие плюете по следващите.Голата истината е, че най голямата мръсотия се е родила в края на 70те и началото на 80те особено някои жени 79ти 80ти набор.Сега като гледам тези 20-25 годишните те ми се виждат много по нормални от нашето и следващите поколения родени до края на 80те.Особено силно криминално проявление имаше на нашето и следващите поколения през 90те години когато престъпността беше най висока.Внимание трябва да се обърне и на поколението на мутрите които главно бяха родени през 60те и началото на 70те.Впрочем последното силно градивно капиталистическо поколение на България е това от 60те години, направо емблематични бизнесмени.
Вече истинските ценности станаха размито понятие, в днешно време ако не си красив и добре облечен няма значение какъв си отвътре като това не знам дали важи за поколенията след вашето нагоре след 90та година.Парите определят живота, секса определя любовта, външния вид и секса в любовта са всичко.Истината не знам дали някой я вижда, но като цяло хората млади и стари са умни, но като цяло народа е тъп.
НЛО е имало и в древността, но чак през последните 20-25 години благодарение на интернета се получи такава осветеност по този въпрос.Вече не знам дали има консервативни хора които мислят, че няма НЛО.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zizoUFO (skywatcher ) |
Публикувано | 19.07.22 20:26 |
|
Ами те могат да сложат странични спускатели, но да съгласен съм ,че ако излиза от различно място от двигателите вече е за съмнение , но да не забравяме , че замаскирането не е проблем във този век и технологии.
Сложно наистина , но представям следните факти , за да се направи лек психологически профил - може да има пропуски .. = /интернет - сайтове , търсене на спонсор ,напълно не осъзнаване на света в който живеем, липса на морал,гъзария, тузари, МОЛ и др./ СРЕЩУ /морал, любов , разбиране , уважение, осъзнаване на света в който живеем, живеене в хармония с природата и съчуствие и др./
А такааа Браво - точно така - ТОВА е истината !!! Определено Важи ! Абсолютно адски мъдро казано от твоя страна :)
Така е да. А реалността , в която трябва да е самата човещина от гледна точка на съществуване , развитие , подкрепа и да бъдем разделени не на държави ,а Планета отцъства напълно /според много стабилен източник 1961г. - глобализацията няма да доведе до добро , но аз все си мисля , че ако цялата планета гледа в една посока може да се случат нещата/
Цитат /пророчица/ от /Срещи с необяснимото/ , а авторката има 3 то око така , че няма смисал да ме обеждавате в нещо различно /единствения начин да не се случат събитията е Висша сила да промени нещата , както Ванга казват не била познала - пффф нямат идея какви сили играят там и да ... / , а жената която е казала тези неща /не е авторката , но е сериозна пак пророк/, няма да казвам името й.
" - Ще дойде време когато , силни сега считайки се за непобедими ще ги няма ,но България ще я има.
-Ще дойде време когато ще се откирият важни тайни за България. Мачкана , тъпкана и обезлюдявана , тя ще се изправя и ще става все по -силна. Ще стане такава , както по времето на славните ни царе. Тогава много държави ше се почудят на моща й.
- Ще дойде време , когато БОГ ще изпълни обещанието си , дадено към българите и славяните , нали за това им даде прекрасна земя за живеене.
Ще дойде време , когато в България ще се завърнат всички , които са я напуснали и българите ще станат много на брой.
-Ще дойде време когато тези , които оправляват света , като се срещнат , ще се прегръщат , ще се целуват , а зад гърба си нож ще държат.
-Комустите ще бъдат много малко на власт , защото за БОГ 100 години са като миг.
-Ще чувате , че някъде по света е станало заметресение , наводнение, силни ветрове , урагани , но после те ще започнат да се случват и в Бълагария.
- КОГАТО ЧОВЕЦИТЕ СТЪПЯТ НА ЛУНАТА , ТОГАВА БОГ ЩЕ СЕ РАЗГНЕВИ , ЗАЩОТО ХОДЕНЕТО ДО ЛУНАТА НЕ ЩЕ БЪДЕ ЗА ДОБРО.
- Ще дойде време когато хората ще станат лоши , немилостиви и много алчни. Ще бъдат груби, жестоки, няма да почитат родителите си.
- Сега искате момичето , за което ще се ожените да е чисто и непорочно , но ще дойде време , когато колкото е по - безсрамно и колкото повече момци е сменило , него искате за жена. То ще бъде харесвано и предпочитано.
- Ще дойде време , когато у жената нищо скрито няма да има - голи ръце, голи крака и голо тяло.
- Ще дойде време , когато мъже ще стават жени и жени - мъже.
-Ще дпйде време , когато старец ще се възбужда и ще посяга на малко дете. Тогава нито лятото ще бъде лято нито зимата ви зима. Земята няма да дава урожай, небето няма да пуска дъжд.
-Ще дойде време , когато народите така ще се объркат , че майката ще е от една вяра , бащата от друга, а децата няма да знаят кои са, какви са , кой е техния род.
-Нравственосттаи чистотата ще бъдат осмивани и отричани .
-Свещенниците ще ходят с градски дрехи.
- Ще има ново преселение на народите. Чуждият народ ще донесе обичаи и ритуали. В България ще започнат да се празнуват чусжи празници. Ще се измислят и нови.
-НЕ СЕ РАДВАЙТЕ , КОГАТО ЗАГОВОРИТЕ НА ЕДИН ЕЗИК.
- Не се радвайте , когато парите ви станат еднакви." /Винаги обаче съм смятал глобализацията за световен мир и благородие, благополучие и просперитет.../
- Не се радвайте , когато започнете да празнувате чуждите и измислени празници.
Сигурно девицата ""Името"" е имала предвид глобализацията и неговият ред. - от книгата не е коментар
-БОГ ЩЕ ДАДЕ ПОБЕДАТА НА СВЕТИЯ , А НЕ НА ПЪРВОРОДНИЯ.
Имат достатъчно информация , за да се замислят.
Не случайно съм споменавал някои неща... , но ...
Ооо да за НЛО вече има супер много хора , които гледат и снимат и какво ли не. Просто да , има фалшиви , но са все по - малко , а и си личи доста кое е правено и кое не е .
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от zizoUFO на 19.07.22 20:33.</EM></FONT></P>Редактирано от zizoUFO на 19.07.22 20:35.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 19.07.22 20:59 |
|
За да замаскират пускането на химикали в небето от пътнически самолети е най добре самото вещество което разпръскват да е безцветно и то трябва да има такива характеристики, че да не кондензира високо в атмосферата на 10-11 км където температурата е -60 градуса.Изключително изненадан съм доста умни хора да вярват на такива теории.За пръв път прочетох за chemtrails някъде преди 20 години в интернет и само един път съм виждал снимка в интернет на самолет който разпръсква нещо което не излиза от двигателите, а от друго място на самолета.
Не е само до поколенията които имат изкривени разбирания за света и липса на морални качества.Има една такава теория която учителката ми по история в гимназията каза, че историята сама си ражда своите хора, своите герои.Например аз казвам, че ако Хитлер се беше родил 100 години по късно през 1989та щеше да е постоянен пациент на лудниците, а Ленин ако се беше родил и той 100 години по късно щеше да бъде портиер.Явно понеже края на света наближава матрицата ражда хора и поколения боклуци за да ускори процеса на разпад на човечеството.Нравствената мръсотия на жените се появи тук през 90те години втората половина някъде най късно 1997ма когато те комерсиализираха секса и превърнаха личния си живот в пазар и борса.
Това което прави в момента Путинска Русия според Александър Дугин е въстание срещу глобализацията и има известна вероятност бившите и настоящи кадри на ФСБ доста да я забавят.Всъщност в бъдеще има само два варианта или глобализацията ще продължи, или ще спре и всяка държава ще е срещу всяка държава което означава доста нови войни навсякъде.Някъде бял чел или гледал в интернет християнска проповед, че никога всички народи няма да се обединят в една държава защото всеки народ е различен, представлява различна сплав и това няма как да се получи.Все едно арабите да работят както японците и германците просто това няма как да стане.От глобализацията имат полза Щатите и ЕС защото завладяват нови пазари по цялата планета, но за последните 22 години Китай измести САЩ от огромна част от тези пазари и запада направи невероятна грешка да си премести производството там.
Последните 20-25 години бяха много полезни за уфологията благодарение на интернет.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zizoUFO (skywatcher ) |
Публикувано | 21.07.22 16:03 |
|
Това вече не знам , но много хора твърдят че пръскат. Някои твърдят , че пръскат със химикали , като Зарин/засяга белия дроб/ , а други твърдят , че пръскането го правят заради с частици , които могат да бъдат манипулирани с ХААРП.
Тъжна история.
Доста е трудно , идеята ми не е да се приемат чужди празници или от сорта просто хората да работят заедно , за да има развитие и вече да са съюзници , а не да има воини и разните му глупости. Не за друго ами , ако не се саморазрушим може пък да се развием и да се колонизират други планети и много много други неща. Иначе да икономически погледнато е така , но така де както стане , но все си мисля , че могат и повече.
Да уфологията доста дръпна чрез интернета. Вече могат да се видят всякакви кадри. Както казах има и фалшиви , но има и истински кадри и то с много по - добро качество от моите :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 21.07.22 22:19 |
|
Не мисля, че ХААРП манипулира времето и климата, но не съм сигурен в това.Как може хората да се хващат за такива глупости и да не знаят други важни и интересни факти които пряко ги засягат?
По света има твърде много различия, омраза, противопоставяне и паразити за да стане такова световно обединение в една държава.Да не говорим, че доста народи прецакват други народи и са по добре от тях и не искат да делят пари и ресурси с никого.
Вече отдавна се появиха истински кадри с извънземни в youtube и вече и най обиграния професор-скептик не може да им противостои.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zizoUFO (skywatcher ) |
Публикувано | 29.07.22 17:41 |
|
И аз не съм сигурен , но доколкото съм чувал е възможно.
- Може , както виждаш вече почти никой не се вглежда във звездите и какво се крие там.
Да абсолютно съм съгласен. Трябва да има набъркани доста неща в тази цялата простотия.
Трябва да има интелект , за да може новите технологии да се използват за наука и забавление, но много от младежта го имат за начин на живот (от социалните мрежи).
Определено даже и телевизии наеха хора с опит да направят изследвания и те се оказаха положителни в много аспекти.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|