|
|
|
Тема
|
Обратно проектирани технологии не съществуват
|
|
| Автор |
FlLERO99 (оптически пост ) |
| Публикувано | 25.12.21 08:00 |
|
|
Обратно проектирани технологии от учени и инженери на извънземни технологии не могат да съществуват защото разликата в науката и техниката между човечеството и извънземните се измерва с десетки хиляди години напред пред нас.В най добрия случай нашите учени и инженери могат да прихванат само някоя насока въз основа на части от НЛО или катастрофирало НЛО и нищо повече.Има съмнения, че елементи от процесора са намерени и копирани от катастрофиралото НЛО в Розуел САЩ през 1947ма, но за това няма никакви сериозни доказателства.За тази невъзможност ви давам един най прост пример руснаците имат останки от ударения от зенитна ракета американски стелт Ф-117 над Сърбия през пролетта на 1999та и въпреки това вече над 20 години не могат да създадат успешен истински стелт самолет и то въпреки, че са започнали да работят над такива проекти още в началото на 90те.След като учените и инженерите не могат да копират и усвоят една напреднала с не повече от 20 години земна технология как тогава ще могат да копират и усвоят технология която е на 40 000 - 50 000 пред нас правена от извънземни?
| |
|
Тема
|
Re: Обратно проектирани технологии не съществуват
[re: FlLERO99]
|
|
| Автор |
notna_anton (###) |
| Публикувано | 02.01.22 10:35 |
|
|
Hi,Честита новата 2022 на всички в клуба,интересно как сърбите са го дръннали-
като е СТЕЛТ технология,ти говориш за напреднали технологии с 40000-50000
година а какво ше кажете за 40-50 милипна или 1.5 милиарда?
https://www.youtube.com/watch?v=q_cEilnaGMQ
Тази година загубихме двама българи с огромен принос в темата-Стамен Стаменов
и Лъчо Филипов....мир на праха им и дано са на място където няма тайни и конспирации!
....
| |
|
Тема
|
[re: notna_anton]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 02.01.22 10:50 |
|
|
Честита Нова 2022ра година и на вас!Пожелавам ви много здраве, щастие и пари!
До колкото съм чел и запомнил сърбите свалиха F-117 Stelt с ракета SА-3, зенитна ракета старо съветско производство С-125 съветско техническо наименование като преди това са го засекли със стара радарна станция "Венера" произведена 50те години в СССР която улавя стел самолети заради различен диапазон на работните радарни вълни и това е станало и защото самия самолет преди свалянето му три пъти е минал по един и също маршрут и явно на четвъртия прелет е нямало начин да на бъде свален.
За технологиите на извънземните, че може да са напреднали с милиарди години пред нас вие сте напълно прав.Този период който съм дал 40 000 - 50 000 до голяма степен е условен и предполагаем, нищо повече от това.
Преди години бях на път да установя тесен контакт със Стамен Стаменов относно моите наблюдения на НЛО, но нещата се разминаха.Имахме общ приятел който е казал на Стаменов за мен и дейността ми и той е отговорил, че трябва да ме види.Общия ни познат имаше идея Стаменов да организира подвижен наблюдателен пост за засичане и заснемане на НЛО с който да работя, но това остана само една нереализирана идея.
В по далечно минало през януари 2003та се запознах с друг известен български уфолог Димитър Делян който почина през 2012та без да имаме втора среща и той ми каза, че съм си избрал много неблагодарно занимание и второ никога няма да разбера истината за НЛО.
С уфологичната дейност на Лъчераз Филипов почти не съм запознат, само съм го виждал по телевизията.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
notna_anton (###) |
| Публикувано | 11.01.22 17:52 |
|
|
Може би требва да се спомене и Стойчо Керев,доста е навътре по темата.....
....
| |
|
Тема
|
[re: notna_anton]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 11.01.22 18:11 |
|
|
Този не съм го и чувал, трябва да го потърся в нета.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
zizoUFO (skywatcher ) |
| Публикувано | 12.01.22 15:33 |
|
|
Ами той има много видеа със доста професори, включително професор Лъчезар Филипов, лека му пръст. Беше страхотен професор.
| |
|
Тема
|
[re: zizoUFO]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 12.01.22 16:17 |
|
|
Стойчо Керев ли има тези видеа с много професори?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
zizoUFO (skywatcher ) |
| Публикувано | 12.01.22 16:47 |
|
|
Да. Има много - за Магурата , за Извънземните и много неща.
| |
|
Тема
|
[re: zizoUFO]
|
|
| Автор |
notna_anton (###) |
| Публикувано | 26.01.22 21:20 |
|