|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Атила откачалника е file099... мн. е зле.   |  |  | Автор | agent OO6 (сайлон) |  | Публикувано | 14.06.20 15:02 |  |  | 

Атила откачалника е file099... мн. е зле.

Мозъка му е заминал. Окончателно, раздвоена личност.
 Да се обясни той Атила ли е, Украински евреин ли е, или къв!?
 Според мен е влашко копеле белогвардейско, майка датчанка по кръв и баща влах.

И кво ще се репчи, нека отвлече пак некой рейс или самолет и да обясни измишльотините си за нацистките НЛО. А демоните да си ги остави в концлагерите на Хитлер където му се привиждат от надеждите му за престой в Софийски централен затвор...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Атила откачалника е file099... мн. е зле.  [re: agent OO6] |  |  | Автор | FlLERO99  (авио шпионаж) |  | Публикувано | 14.06.20 15:25 |  |  | 

Нямам нищо общо с АтилаБолгарион.Нещо повече Атила е противник на милицията и полицията и на комунистите, докато открай време съм приятел на ченгетата и не съм явен враг на комунистите, даже съм правил дълъг опит да стана истински комунист.Ние сме две съвсем различни личности.

Има версия, че прадядо ми е украински евреин.Белогвардейци нямаме в рода защото прадядо ми е дошъл с руската освободителна армия през 1877ма и е станал да живее тук в България.

А измишльотините за нацистките НЛО всъщност това е втората теория за същността на НЛО, а първата е извънземната теза.Аз съм привърженик и на двете теории по-скоро казано част от НЛО имат американски и руски произход, друга част извънземен произход, трета част са просто природни феномени и бъгове в матрицата.

Демоните не са тематика на този клуб, но все пак имам известен опит и то на физическо ниво с полтърайсти и демони.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Атила откачалника е file099... мн. е зле.  [re: FlLERO99] |  |  | Автор | Luchezara (свободна птица) |  | Публикувано | 14.06.20 18:59 |  |  | 

О, значи си внук на освободител на България!
 По бащина линия ли?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Атила откачалника е file099... мн. е зле.  [re: Luchezara] |  |  | Автор | FlLERO99  (авио шпионаж) |  | Публикувано | 14.06.20 19:10 |  |  | 

Правнук на освободител на България.А неговия прадядо е от Финландия и е заминал на политическа мисия в Русия и това вероятно е станало някъде през 18ти век.

По бащина линия е.

|  |  |  
             |  |  | 

Смел, благороден и широкоскроен човек. Интересно е живял.

Редактирано от Luchezara на 14.06.20 20:02. 

|  |  |  
             |  |  | 

Твърде малко знам за него.

|  |  |  
             |  |  | 

Вижте какво видео изгледах случайно току що:

- живот след смъртта

Няма общо с темата, но ме впечатли, защото съм чувала и друг път такива разкази.

|  |  |  
             |  |  | 

На тази тема най-интересен беше разказът на едно момиче което умряло за някакви часове и Исус Христос го развел из ада и рая. Има и други подобни разкази.Ада е съвсем реално място и за наш най-голям ужас огромна част от хората отиват там...

|  |  |  
             |  |  | 

а има ли някой който е отишъл в рая? Рая е фалшификация, само ада е истински.

Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television.

|  |  |  
             |  |  | 

Няма логика да е така.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |