Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:14 06.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Тема Имало ли е живот на Марснови  
Автор August von Makesen (да, това съм аз)
Публикувано03.09.19 11:06

Преди време в този клуб имаше мнение че на Марс е имало живот, но ядрена война между тамошните СССР и САЩ го е унищожила.
Термоядрената бомба дава много силни алфа лъчи, те причиняват ядрени реакции и се получават радиоактивни елементи. Поради силната радиация на тези бомби, която е и по-продължителна в поразения район, се правят термоядрени бомби покрити с уран, необогатен или обеднен, той поема алфа лъчите и се дели получените радиоактивни елементи не са толкова опасни и не се задържат дълго радиоактивни, но поне за 30г поразената територия остава необитаема там растат само едноклетъчни водорасли и лишеи.
Термоядрена бомба от 50Мт е с маса на заряда 500кг, а ако е с уран покрита е с 5т маса.
1000Мт термоядрена бомба излиза 25т маса, тя ще унищожи живота на Земята като издуха атмосферата в космоса и въздуха ще остане много разреден, негоден за живот, а от кратера от взрива ще изригне огромен вулкан, който ще отрови останалия въздух с серен оксид. Такава ядрена бомба имат руснаците в бункерите под Москва, където е системата "Мъртва ръка", а тя пуска ядрените ракети автоматично, когато е нанесен ядрен удар по Русия.

Редактирано от August von Makesen на 03.09.19 11:15.

Тема Re: Имало ли е живот на Марснови [re: August von Makesen]  
Автор FlLERO99Модератор (ELINT)
Публикувано03.09.19 11:30

Според учените от книгите които съм прочел навремето, на Марс е имало атмосфера която е излетяла в космоса.Причината е за това е, че скоростта на забягване на молекулите в някогашната марсианска атмосфера е достатъчна за да се разсее атмосферата в космоса.Едно че Слънцето не е много далеч от Марс, второ че там гравитацията просто не е могла да задържи атмосфера.Например на Земята скоростта на забягване на молекулите е на границата и земната гравитация едва удържа нашата атмосфера да не се разсее в космическото пространство.

Отдавна знам и е истина, че руснаците имат толкова голяма и мощна термоядрена бомба, която даже и да се взриви там в Русия ще унищожи целия живот на Земята като издуха земната атмосфера в космоса.Колко е точно мощна тази водородна бомба можем само да гадаем.Например "Цар бомба" на Хрушчов е била 58 мегатона, взривът й е унищожил всичко в радиус от 250 км и е издухала всичките облаци за секунди.Една такава 50-60 мегатоннна водородна бомба осолена с кобалт може да приключи половин Англия за десетки хиляди години напред.А системата "Мъртва ръка" гарантира ядрени удари даже и след като самата Русия е унищожена като държава и като военна инфраструктура от атомна война.

Руснаците имат и план в случай, че виждат че не могат да спечелят Трета световна да бомбардират вулканът Йелоустоун с две мощни водородни бомби и той като изригне ще унищожи територията на САЩ.

Тема Re: Имало ли е живот на Марснови [re: FlLERO99]  
Автор 09h09yhu09556h (шейх на халифат)
Публикувано03.09.19 17:46

В съвременният свят войната не решава никакви вътрешнополитически или външни задачи.

Една територия по лесно можеш да я завземеш отколкото задържиш и управляваш.
Де факто Русия и САЩ нямат какво да делят на цената на живота на държавите си.
Да приемем че аз също мога да унищожа САЩ, хипотетично да го приемем, като пръдна например

, може да съм пил червен живак пък.
Въпроса е за смисъла и какво постигам ? Какво става хубаво на Русия унищожавайки САЩ, или на САЩ унищожавайки Русия ? Да не кажете суровини ! Суровините са си на борсите, и не те са решаващи икономическото величие а неща с с висока степен на преработка, даже не кремвирши и луканка, ил сирене крема.
Изкуствен интелект, автономен въздушен индивидуален транспорт, консуматорско общество ходещо по екскурзии, преработка на отпадъците.

Да кажем аз съм една държава, комшията е друга държава. Отивам гладен и чукам на вратата ! Предавам се ! взимай ме у вас да ме гледаш, че ми писна да ми свършват парите !

Автор 09h09yhu09556h (шейх на халифат)
Публикувано03.09.19 18:01

Човекът е бог в развитие.

На квантово ниво, електрон изстрелян към мишена, се насочва точно към място което е най логично за него. Това наричат "Квантов Дарвинизъм"

Преди събитието, случката да се сблъска с друг атом да кажем, той знае че от всички вероятности таз е най "сладката" , тоест имаме информация преди времето, един вид обратно движение във времето, на информацията, бъдещето казва на миналото какво е добре да прави.

По тоз начин погледната, може да се окаже, че като богове развити там напред,живеем Мироздание което самите ние в бъдеще сме построили.

Та животът на Марс не е важен. То и в Сомалия има живот, но никой не му пука.

Чисто държавнически погледнато, на таз територия живеят много насекоми, които никак не ебават правовата материя и държавността, ДДС, пенсионни вноски, винетки при придвижване, и тнт......

Ако ние хората можем да поробим насекомите, та те като биомаса ни надвишават хиляди пъти, и като брой.

Крепостничеството в Русия. Работят за себе си, но и за господаря.
Тия шесткраки биороботи, като гледам колко трудодни нахалост отиват.

Защо са ви тъкачни станове, ако шейсет хлебарки правят чудеса с влакно вискозна коприна.

Да мислим авангардно, това предлагам. Живот на Марс ! Чудно, ако можем да ги накараме да ни плащат репарации че сме ги открили. а пък, ако стават и за ибане !

Тема Re: Имало ли е живот на Марс [re: 09h09yhu09556h]  
Автор FlLERO99Модератор (ELINT)
Публикувано03.09.19 18:10

В тотална заблуда си ти и много хора.Голата истина е, че САЩ и Русия не могат да разделят сферите си на влияния на планетата и рано или късно ще се стигне до Трета световна.Причината е, че САЩ смучат ресурсите на света.Например 75% от всички пари по света отиват там, САЩ са овладяли пазарите на бившата Английска империя на 70%От друга страна вековната руска стратегия е да завладяват все повече територии, да подчиняват населението им, да скубат природните ресурси, после с тях още повече да се въоръжават с все по-силна армия и да се докопат до още повече територии, човешки ресурс и полезни изкопаеми.Но този номер няма да мине сега през 21век и единствената причина западът да не им скочи е, е че имат атомно оръжие.

Колкото до ресурсите първо без тях никой нищо не може да направи, второ има изследване, че от следващата 2020та те ще започнат да се свършват и изобщо ресурсите на Земята отдавна са на привършване.В същото време Русия държи най-големите природни ресурси на света в полезни изкопаеми, уран, диаманти, дървесина и изобщо всичко за което можеш да се сетиш.Когато на западния свят му свършат тези основни ресурси и не могат да поддържат високия стандарт на населението си те отново ще посегнат на Русия под един или друг предлог и това ще е края и на Русия и на западния свят също.Само Китай много ще спечели от предстоящата голяма война.Двата се карат, третия печели.Това е положението.

Автор Israel Thornstein (либиец)
Публикувано04.09.19 03:17

не се залъгвайте дори и най-мощната термоядрена бомба е бебешка играчка в сравнение с пораженията които ще бъдат предизивикани от удара на метеорит с радиус от няколко километра. Всичките постижения на войнстващата част от човечеството не са нищо повече от пръдня в стая.

всъщност като се замисля не би било лошо да се самоунищожим , удовлетоврявайки парадокса на Ферми и правейки път на някои по-интелигентни видове (например от семейството на гарваните) да ни заместят.

Редактирано от Israel Thornstein на 04.09.19 03:19.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.