|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Здравей, Файлче!
|
|
| Автор |
Lucky Eva (независима) |
| Публикувано | 23.04.18 15:47 |
|
|
Бях пуснала в 40-50 две теми, за Енох и за произхода на Адам и Ева, които предизвикаха такива бурни дебати, че не е за приказване:
и
Та, реших да попитам и тук какво ви е мнението за произохода ни. Четох и за Захария Сичин и за теорията му за анануките, там той митът за Каин, Авел, както и за потопа, го свързва с анануките. Ето:
Отделно може да видиш и Лекцията на тази издателка, тя е от издателство Абагар и има доста познания:
Искам да те питам ти какво мислиш по въпроса. Пък и някой друг, ако има познания и му е интересно.
Редактирано от Lucky Eva на 23.04.18 16:03.
| |
|
|
|
Мога да изкажа само и единствено лично мнение особено след като не съм запознат с въпросните материали.Първо това което съм чувал е че извънземни ни променят ДНК на всеки 150 години.На второ място аз намирам големи външни видими разлики в отделните поколения примерно през последните над 100 години по снимки и по лични наблюдения в реала.Например поколенията от 76ти набор нагоре са физически и донякъде умствено недоразвити в сравнение с предишните поколения и и други хора са на същото мнение.Толкова бързо развитие в някаква неизвестна посока на поколенията или тяхното модифициране според мен говори определено за външна намеса в гените ни.
| |
|
|
|
А може би се дължи на това, че все повече задълбаваме в материалното.
| |
|
|
|
Мисля че донякъде си права по този въпрос и смятам че до известна степен упадъкът на генерациите след набор 76 се дължи на по-лекият живот в сравнение с преди 50-100 години.Също нещо много важно понеже историята сама си ражда своите герои смятам че през следващите десетилетия ще бъдат идиотски и олигофренски времена на кретени и идиоти като това особено много важи за Европа с изключение на Русия.Виждам че поколенията в Русия и в Китай не са засегнати от това явление и там продължават да се раждат нормални хора.
| |
|
|
|
Емануел Свенеборг, учен и механик, роден през 1688 г., на 56 годишна възраст, на 6ти април 1744 г. започва да вижда в невидимия свят. Оттогава написва доста книги. Та, той казва, че:
1. Нито една дума не е безсмислена и случайно изречена.
2. Духовният смисъл не е вързан с времето. Времето е представа само за материалния свят.
3. Числата показнат не количество, а качество.
Висшето познание не се дава за зло.
| |
|
|
|
За думите съм напълно съгласен и смятам че те понякога са по-опасни даже и от куршумите.
Също друго нещо в нашата Вселена няма нищо случайно и всичко има значение.
| |
|
|
|
Четох, че при древното учение на Херметизма, словото съответства на сина Божий, тоест на Христос. Кръстът значи стабилизиране между активното и пасивното и хармонизиране. Бог там е на 22ро ниво, може би 22ро измерение, а този, който отговаря за нас е на 7мото. От седмо надолу изглежда са материални светове и вселени, ние сме на 3тото. Тоест, духът е свързан с този на 22ро ниво, а душата с този на 7мото.
| |
|
|
|
Аз съм учил в гимназията че кръстът символизира земния живот до центърът си от центърът нагоре някакъв остатък от живот след земния ни живот явно в отвъдното.А колкото до Христос това което е интересно е че оказва че той съди и спасява или осъжда всички хора след смъртта им и реално има възможността да се намира на няколко хиляди места едновременно в един и същи момент.Също навремето си мислих че в ада отиват след смъртта си само най-най-лошите хора, но в действителност от това което четох през последните години се оказва че в ада отиват почти всички хора и малцина се спасяват.В ада има даже и деца които приживе са били непослушни и там в ада могат да те вкарат за съвсем дребни житейски провинения камо ли за нещо сериозно като сатанизъм, убийства, магьосничество и богохулства.В крайна сметка човек носи отговорност за
всички свои действия и думи и не може по никакъв начин да избегне тази отговорност пред Бога.
| |
|
|
|
В най-древното учение кръстът означава хармонизиране. Това е гръцкият кръст, а латинският е изместен нагоре. Кръстът също значи духовното върху материалното. Ако се обърне латинският кръст, вече материята доминира над духа, затова не бива да се обръща. Ванга говори, че рано или късно човечеството ще се върне към него. Това е учението на Енох/Тот, Хермес/. Всички божествени нива са 30, Бог е на 22ро, този който ни управлява конкретно нас - на 7мо. Ние сме на 3то...
В Кабала се казва, че като Бог е създал човека и го е напълнил с его, но за да стане духовен, той трябва да се изпразни от егото.
| |
|
|
|
Точно така - за да стане духовен човека той трябва да се изпразни от егото.Обратното при сатанизма изключително много се толерира егото и най-вече хора с прекалено голямо и болно его се втурват към Сатаната и договор с него.Всъщност при пътя към Бога индивидуализмът се размива докато точно обратното при сатанизма егото и индивидуализма се толерират в изключително висока степен.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|