Тема
|
Наблюдавах кацане на НЛО до Витоша
|
|
Автор |
FlLERO99 (оперативник) |
Публикувано | 11.02.18 12:10 |
|
На 9ти февруари тази 2018та година към 18.20 часа се намирах във квартал Младост-1 в София.Видимо над Черни връх в южна посока видях червена светлинка която стоеше на едно място.След няколко минути тя започна да пулсира и се премести светкавично надолу и в западна посока с около един ъглов градус.Като че ли се телепортира, а не се премести.После извърши тази маневра още един път като се появи още по на запад и надолу.След това червената светлинка започна да се спуска на фона на Витоша в района под Черни връх като се спускаше надолу бързо и спря два пъти и накрая ми се скри зад блоковете.Вероятно НЛО се е приземило някъде източно след квартал Симеоново.Изрично подчертавам че това са маневри които са абсолютно невъзможни за конвенционален летателен апарат като самолет, хеликоптер, парапланер или даже ракета.
Това е 14тия път в който наблюдавам НЛО от февруари 1991ва досега.А от юни миналата 2017та това е петото наблюдение на НЛО което имам.Това означава че за последните 8 месеца активността на НЛО над София е голяма.
|
|
Тема
|
Re: Наблюдавах кацане на НЛО до Витоша
[re: FlLERO99]
|
|
Автор |
agent OO6 (3то на ДС - ВКР) |
Публикувано | 15.02.18 04:25 |
|
Същата нощ кака ми сънува нещо голямо червено като сивите. Може да не е било сън.
|
|
Тема
|
[re: agent OO6]
|
|
Автор |
FlLERO99 (оперативник) |
Публикувано | 15.02.18 08:37 |
|
Относно сънищата според психоаналитиците които работят чрез регресивна хипноза ако човек сънува бухали вероятността той да е бил отвличан от извънземни не е малка.
Това НЛО което наблюдавах на 9ти февруари вечерта най-вероятно се е приземило малко над Бистрица в София.Казвали са ми за наблюдения на НЛО точно в този район на Витоша и даже са ми показвали снимки от такива кацания но аз досега не съм вярвал.Също съм чувал от една психоложка че в източната страна на Витоша са се приземявали извънземни по поляните и сега съм на път да се убедя и в това нещо.Отделно от това тук в този клуб НЛО на дира отдавна отдавна съм чел за наблюдение на НЛО през деня близо до Черни връх. Да не говорим че американците имат на Черни връх торсионен излъчвател което е отделен факт към общата картинка.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 15.02.18 10:41 |
|
Името генерал Деянов от нашите ВВС да ти говори нещо?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
FlLERO99 (оперативник) |
Публикувано | 15.02.18 11:05 |
|
Не, това име не ми говори нищо.За какво става на въпрос?
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Heoбoгoмил (ХЕРМАФРОДИТОЛОГ) |
Публикувано | 15.02.18 18:41 |
|
Абе Фильо, да не са нацистите от Антарктида???
Ще вземат да напънат ЖЕНДЕРА, да се чудим после, какво ще правим без ТЯХ!
Витоша нали беше куха? Ще може ли да СЕ спаси там ЖЕНДЕРЪТ и булките-износвачки, докато им скочим, да ни заколят, че да мирясат за кръв тьез богчита санскритски?
|
|
Тема
|
[re: Heoбoгoмил]
|
|
Автор |
FlLERO99 (оперативник) |
Публикувано | 15.02.18 19:16 |
|
Не знам кои са били екипажът на това НЛО.Може то да е с напълно земен произход особено след като съм гледал подобно маневри на НЛО показани в интернет и снимани в близост до Ареа-51.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 17.02.18 07:01 |
|
Е па то американците могат да сменят фасона на Путин?
Редактирано от agent OO6 на 17.02.18 07:11.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
FlLERO99 (оперативник) |
Публикувано | 19.02.18 09:12 |
|
Поне по отношение на авиацията мисля много отдавна че американците са едно 50-100 години напред пред руснаците особено след като имат самолети като Аврора.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
Heoбoгoмил (ХЕРМАФРОДИТОЛОГ) |
Публикувано | 20.02.18 03:38 |
|
Комай забравяте, че небето за секунди може да стане непригодно за летене/планиране! Особено за скъпа електроника и дори за живи същества.
АНДРОГЕНАТИТЕ ще СЕ крият под земята, но руските амазонки могат да им спретнат бурна тектоника и да ги анихилират като тумори.
|
|