Тема
|
Призраци и НЛО
|
|
Автор |
agent OO6 (3то на ДС - ВКР) |
Публикувано | 08.01.18 20:21 |
|
Като знам че модератора е бил обладаван от духове и е виждал сатаната да питам. Каква е според вас връзката между така наречените духове и призраци и НЛО.
А да сте виждали някакви червени призраци да бродят наоколо. Защото аз знам че са ги виждали и има доказателства за съществуването им.
|
|
|
Преди много време съм чел в едно списание че извънземни конструирали биороботи които имитарали демони.Иначе това всъщност са две съвсем различни неща които нямат никаква връзка помежду си духовете, призраците от една страна и от друга страна НЛО и техните екипажи.
|
|
|
По скоро са едни малки машини НЛО които са скрити в изкривеното пространство, но могат да направят вятър или да ти разместят примерно бумагите на бюрото, докато те няма за малко.
А могат и повече, но ще ти изкарат акъла, като демонстрират открито силите си.
А за биороботите преди време попаднаха на един в неврохирургията в Плевен. Но разбира се случеят е засекретен. Намерили импланти, наноботи, графенови, в човек. Разправят го обаче от ухо на ухо. Сигурно си го чувал.
Авангардна наука:
http://futuretechbg.blog.bgРедактирано от Krilatia zmey на 10.01.18 17:23.
|
|
|
Този случай от Плевен не го знам, не съм го чувал.Но по време на първата ми психиатрична криза в края на август 2005та година наблюдавах един близък храст от къпина който просто оживя и вътре в него нещо огромно на размер започна да му мести и чупи бързо клоните.Тъй като цялата история съм я разправя на много места главно в клубовете на дира то и за нея научиха някои мутри от подземния свят на София и цялата пълна история стана нещо като бестселър през 2006та година.До ден днешен аз определено смятам че това явление е предизвикано от демони и няма никаква връзка с НЛО.
|
|
|
Грешиш, Волене.
Това си е чисто НЛО. И аз съм имал подобни наблюдения. Не си ли чувал за копията на Ескамиля. Те могат да се видят на отделни кадри от видео филми. Иначе не.
|
|
|
Ако това явление е дейност свързана с НЛО то явно целта им е била да ме изкарат от строя психически за да не съм в реално състояние да ги изследвам.Тук трябва да се има на предвид че съм изследвал НЛО както от четене на книги и четене и писане в интернет-форуми, така и с реални наблюдения в реала с мощни бинокли и зрителни тръби.И тъй като от края на 90те наблюдателната ми дейност е доста агресивна и тя ще продължава да бъде агресивна и настъпателна и в бъдеще с още по-мощни и силни телескопи то може да се предположи че такива инциденти в бъдеще време не са изключени отново.Сегашното равнище на оптическия ми арсенал спокойно стига за това да наблюдавам Международната космическа станция в орбита в детайли със зрителната си тръба-телескоп от нас от дворът ми. Също без никакви проблеми мога да идентифицирам всякакви самолети на разстояния над 100 км.А в бъдеще ще имам още по-силни телескопи.
|
|
|
Модераторът в жена или извън жена е заченат?
Готов ли е вкаран за износване?
|
|
|
Волен Сидеров е. А как е заченат и износен предполагам се знае. Няма никаква мистерия.
Истината винаги побеждава.
|
|
|
Ти ще изкараш ин витро процедурите голяма мистерия.
|
|
|
Искаш да кажеш, че е заченат като Волен Сидеров, от СЕМЕТО на Граала? От СИНОВЕТЕ на Граала?
|
|