|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Политическия строй на извънземните
|
|
| Автор |
last comunist (comunist) |
| Публикувано | 12.03.14 10:39 |
|
|
По непотвърдени сведения в космоса преобладава монархическият строй. Това не е чудно. Ако разгледаме земната цивилизация в историята преобладават монархиите и в космоса би могло да е така.
От друга страна при космическите цивилизации обществения строй би трябвало да е като комунизъм, а този строй предполага диктатура. Така би трябвало да преобладава в космоса едноличното управление.
Редактирано от last comunist на 12.03.14 10:42.
| |
|
|
|
Нищо ново не ми казваш. Аз това го знам още от епизодите на Star Wars.
| |
|
|
|
Демокрацията не е най-целесъбразния начен на управление, тъй като мнозинството не са достатъчно подготвени, информирани, добродетелни и рационални за да се самоуправляват и да избират правилно управниците си. Демокрацията е гаранция за некадърно и корумпирано управление. Освен това мнозинството са егоистични и не могат да загърбят личните си интереси, когато разумът го изисква. За това управлението трябва да бъде поверено на кадърни, подготвени, добродетелни и рационални държавници и не трябва да се ръководи от демократичните илюзорни заблуди.
Редактирано от last comunist на 13.03.14 10:43.
| |
|
|
|
Централизираният модел при нас означава Путин, а той прокарва интереса на слизающата от Москва клика. Демокрацията пък има перспективата да излъчва групи по интереси от всички места, които да заявяват своето намерение и способности да влезнат във властта или в дирижирането на процесите в страната. Демокрацията те приканва към активност, а не да се вайкаш. Ние може да сме за централизиран модел, само ако по някакъв начин във вените на Путин тече българска кръв, но пак имперският метод на развитие не е много хубав. Друг вариант е да имаме лично собствена царска фамилия, а не назначена от световните сили.
| |
|
|
|
Ръководител на Галактическата Федерация е личност с името Огън или Огнен, на санскрит Агни - подобно и на хуритски, от където на еврейски Агни става Яхве. Той се явявал в огън - огнен стълб, горяща къпина. Персите почитали огъня и бога на огъня и свелината Ахура Мазда. А евреите и персите са посветени в космическите тайни.
Основния претендент за мястото му е Луцифер Зорницата, който е човешко ГМО и е най-съвършения в Галактиката. Успява да стане Ръководител на Галактическата Федерация за едно хилядолетие ок. 1 хил. от н.е. Христос е негов клонинг изпълнил неговия план. Той и расата му биороботи имат претенции и за Земята. За това по негово време налагат изостаналост и потискат прогреса за да завладеят по-лесно изостаналата Земя. Огън е по-благосклонен към земляните и когато се връща на власт прогресът отново тръгва.
Редактирано от last comunist на 24.03.14 12:31.
| |
|
|
|
Последната реинкарнация на Ръководителя на Галактическата Федерация на Земята е дъщерята на бившата, дългогодишна българска държавна глава Тодор Живков, Людмила. Тя ни подсказва да се досетим за произхода и чрез знаменитото "Мислете за мен като за Огън!".
Кретенчето, дето е направило бот-никовете да се връщат автоматично да му изсъхнат ръчичките дано!
| |
|
|
|
Господарската раса на Галактическата федерация.
От каква раса са все пак ръководителите на Федерацията.
Те са показани на фреските от Тасили. Другите астронавти им се покоряват. Те са хуманоиди с дълги уши и четири рогчета на главата.
Приликите с дяволите не са случаини, тъй като те са ръководители на Галактическата федерация и са отговорни за космическата изолация на Земята. За това са възприемани като лоши. Демонизирането на техния образ е причината да не се появяват сега пред човеците за да не предизвикат негативни реакции.
| |
|
|
|
??
| |
|
|
|
Извънземните специални сивите живеели в социализъм. Но това е така защото те се раждат или се създават с еднакви възможности, а при хората това не е така...
| |
|
|
|
Поне аз и доста влиятелни хора около мен по времето на социализма сме на това мнение. Вероятната причина съветското разузнаване да и е помогнало да умре са нейните увлечения по източната мистика и твърде вероятно на фона на нейното политическо влияние в България някои реплики срещу Съветския съюз. Такива хора неадекватни и поставени по роднински на високи позиции в близки сателитни държави просто подлежат на унищожение задължително.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|