|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
:)
|
|
Автор |
Пич Бoжий (талисманче) |
Публикувано | 26.06.11 15:52 |
|
Доста реално изглежда. Какво мислите?
---
| |
|
Fake.
| |
|
Постарали са се обаче.
---
| |
|
Трудно се наслагват неща на такъв раздрусан кадър, щото и камерата е неква ефтина, сигурно от смартфон или нещо?
Ми ако е истинско, ко прайме?
---
| |
|
ако е истинско, че пиеме по една за братята по разум.
| |
|
Абе май не е истинско. Гледам го вече за 15-20ти път и почвам да фащам разни елементчета, дето са насложени вероятно. Ама бая са се изпотили тея с ефектите, сигурно подир някой друг месец ще си кажат. Тва ще им е супер реклама.
Братята по разум мноо добре знаят, че не трябва да се показват. Освен ако целта не им е изрично да всеят паника.
---
| |
|
Нещо не ме убеждава. Много е шумно и се мотат безцелно. Нещо, което го нямаше когато наблюдавах едно летящо подобно.
*Мир и Светлина вам*
| |
|
Хей. Значи тук ще си хортуваме. Тея що са изпозатворили всите клуби.
Ами тва е сигурно ефекти. Знаете, аз отдавна си мечтая да видя истинско НЛО наживо . Ама още не съм.
Разкажи за твойто НЛО?
---
| |
|
Туй за затворените клубове ще да е магия няква, ама кой да ти каже! Нали ако се издаде ще го връхлети Нещастието!
Та моето НЛО си го представи като "Комета" сфера със сребърен цвят, летеше на не голяма височина хоризонтално. Имаше като горяща опашка след него и не издаваше абсолютно никакъв звук. Беше през 1984 може би. По него време имаше международни военни маневри на Варшавският договор в Балчик и моята теория е, че затова се появи. За да контролира положението. Обикновено когато има някакви засилени военни действия тогава се появяват по-често. Доста хора го видяха. Само ми мина през главата един въпрос "Какво е това?"
Ей такива работи.
*Мир и Светлина вам*
| |
|
Абе да ти кажа, после видях едно клипче в тубата със същите точици, та се замислих. Може и да не е . По същото време нямаше ли слънчеви изригвания. Някакъв светлинен феномен. Знам ли.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|