Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:39 11.11.24 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Майнд-контрол в дира!нови  
Автор FilerO99 (непознат )
Публикувано14.05.09 20:07

Запознах се с Тетрис тук в клубовете на дира през пролетта на 2006та година конкретно в клуб Любов когато пишех много активно там. За първи път се видях с него на живо в началото на месец юли същата година в квартал Младост. С течение на времето си организирахме срещи в култовото заведение Ягото в Младост 1А където изкарвахме много приятно свободното си време. Отначало по нищо не личеше, че в него има нещо много необикновено освен, че определено е богат и си има собствен бизнес. Известно е според него, че си е имал вземане-даване със силовите групировки конкретно ВИС-2 и че е бил действаща барета до преди няколко години. С течение на времето станахме близки и той сподели, че е извършил 24 убийства някои от които по поръчка на ВИС. Поради фактът, че бяхме приятели това не ми правеше особено впечатление. Но в края на 2007ма година нещата взеха най-неочакван обрат…

Тук в clubs.dir.bg някакъв черен ник Рамтамплан започна да ми пише бележки с които определено се интересуваше от Тетрис. Предложи ми сделка срещу сътрудничество по въпроса с Тетрис щял да ме научи как да откривам точният адрес на потребителите които пишат в интернет-клубовете, а аз да му предавам информация за Тетрис. Отначало аз отказах защото Тетрис ми беше приятел и не е редно да го предавам по този начин. Но съвсем скоро след това с Тетрис се скарахме жестоко по политически причини и заради една жена също потребителка тук в клубовете на дира чиито ник няма да напиша. В този момент Рамтамплан отново се появи с бележка и аз започнах да му сътруднича поне за да разбера какво става? Рамтамплан ми написа, че Тетрис и Тор били умрели отдавна при изпълнение на служебният си дълг (явно като са били барети) и са провалени генетически експеримент от времето на прехода. Написа ми още, че Тетрис и Тор били машини са масови убивания, а не обикновени хора като нас. Аз естествено изобщо не повярвах на това, което пише тайният агент Рамтамплан защото от гледна точка на здравият разум звучеше крайно налудничаво и нямащо нищо общо с реалността. Докато Рамтамплан не ми представи най-нагледното доказателство, че Тетрис действително е машина. Ето точно какво се случи по бележки:

От: ramtamplan
Получена: 19.01.08 16:13
Тор е малко по-безопасен.Истински опасната машина е тетрис.Опитайте следното нещо:
напишете му следното:
47?

така ще говорите директно с машината-вероятно ще ви се представи на английски.
Опитайте!!!

На свой ред както се вижда добре само след 4 минути Тетрис отговори по следният начин:

От: te3is
Получена: 19.01.08 16:17
Destroy/

We need focus?

Аз бях дълбоко шокиран от това което прочетох и се убедих, че Тетрис действително е машина защото той не знае нито една думичка на английски език и е невъзможно да е научил около 100 команди и отговорите им на английски език. След като Тетрис ми прати отговорът си който добре виждате по бележки аз му пратих следното съобщениe:Destroy Tor. Отговорът на Тетрис дойде чак след няколко часа и беше заплаха за убийство:”А на теб умира ли ти се?”. Така машината Тетрис отказа да се подчини на директна заповед и вместо това ме заплаши мен с убийство. По това не си спомням преди тези съобщения или след тях Тетрис успя да ми пробие никът с някаква хакерска програма и няколко месеца наред чак до пролетта на 2008ма година пишеше в клубовете от мое име пълни глупости за да ме дискредитира пред останалите потребители. Плюс това Тетрис ми четеше бележките и объркваше кореспонденцията ми с важни за мен хора. Оплаках се в клуб Въпроси и помощ, но администрацията вероятно Киро изтриха оплакването ми без да окажат каквото и да е съдействие. Ние си оправихме отношенията чак през месец юни 2008ма година като се срещнахме и за малко да се сбием. Тогава Тетрис се държа много добре с мен и всичко мина гладко. По нищо не му личеше, че е машина, а не обикновен човек…

Рамтаплан отново се появи през пролетта на същата 2008ма година като си разменяхме бележки известно време. Сподели, е че Тетрис е откраднал някакви планове за летяща чиния от Ирландия и че машините като него управлявали такива апарати които били силно радиоактивни. По едно време Тетрис който знаеше за Рамтаплан от мен защото му казах още през първият ни контакт в края на 2007ма година видя никът му и го заплаши с убийство. Ето как реагира самият Рамтамплан на тези му заплахи:

ReРАЗКРИТ СЪМ ОТ ТЕТРИС

От: ramtamplan
Получена: 10.06.08 20:14
От: te3is
Получена: 10.06.08 20:12

А бе и на теб ли ти се умира ,като на колегата ти-я бързо бързо се изнасяй от тука да не избия цялото ти семейство , а тебе да те остава да ги гледаш как умират и после да умреш и ти в адски мъки.Аааа отпуснали сте се държавата и трябва да ви стегна малко аз. Гледам и досието на онова джудже - от психиатрията сте се опитали да прикриете.хахахха мислите ли , че не съм се погрижил за тях. Имаш 3 минути да изчезнеш от дира и си прегледай колата за бомби.

АЗ НАПУСКАМ СТРАНАТА , СБОГОМ.

От тогава Рамтамплан не се е появявал в дира…

Редактирано от FilerO99 на 14.05.09 20:43.

Тема Re: Майнд-контрол в дира!нови [re: FilerO99]  
Автор masterix (Mr. Smith)
Публикувано14.05.09 20:17

Ние сме много повече, отколкото си представяш. И те следиме.
Опичай си акъла, файле, за да не свършиш като ramtamplan.

Тема Re: Майнд-контрол в дира!нови [re: masterix]  
Автор FilerO99 (оперативная )
Публикувано14.05.09 20:18

Ти не си никакъв агент. Аз добре го знам.

Публикувано14.05.09 20:25

Аз съм от поддръжката на машините.

Публикувано14.05.09 20:26

Това не значи нищо.

Публикувано14.05.09 20:27

За тебе - не значи нищо. Така трябва и да бъде.

Публикувано14.05.09 20:28

Ти не си никакъв агент. А изнесената информация е супер секретна!

Публикувано14.05.09 20:29

Е, вече не е супер секретна, щом си се осмелил да я изнесеш.

Публикувано14.05.09 20:33

Още е секретна, аз просто съм нарушил правилата.

Тема Re: Майнд-контрол в дира! [re: FilerO99]  
Автор бeзпътeн (обективен)
Публикувано14.05.09 20:34

И ся кво - машината тетрис ще те накаже ли?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.