Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:34 08.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Тема Аммм,чудя се...нови  
Автор BelODUPE (непознат )
Публикувано30.11.07 22:13

дали ако реалноста ни не е съвсем истинска, е причина да не виждаме НЛО??
Ако има НЛО,защо не ги виждаме??. Всякакви служби,дезинформации, и конспирации са вече изтъркани според мен.
Ако примерно ние живеем в неистинска реалност,и предположим че има НЛО,значи там е бъкано с НЛО,но просто ние не ги виждаме. Нещо такова ми се върти в кратуната

Тема Re: Аммм,чудя се... [re: BelODUPE]  
Автор 998_is_back (president)
Публикувано01.12.07 00:25

Тема Re: горе гъмжи от НЛОнови [re: BelODUPE]  
Автор FileO99 (оперативная )
Публикувано01.12.07 12:50

Причината да мислите по този начин се корени в обстоятелството, че вие не се занимавате със системни наблюдения на небето. Ако имате един малко по-мощен бинокъл и съответните познания в тази област ще се убедите, че горе в орбита направо гъмжи от НЛО.

Тема Re: горе гъмжи от НЛОнови [re: FileO99]  
Публикувано01.12.07 14:18

Защо пък да е само в орбита,какво да не би някой да не ги пуска (което е смешно).
Гъмжи за мен значи че дори и някой незапознат изобщо с НЛО,където и да си насочи далекогледа се ще види някое. А то някак си не се получава.

Публикувано01.12.07 17:00

Ако насочваш далегоклед всяка седмица по два пъти шансът да видиш НЛО в рамките на четири години надвишава 50%.

Тема Re: горе гъмжи от НЛОнови [re: FileO99]  
Публикувано01.12.07 21:28

виж,да не се приема като спор,но "гъмжи",значи че наистина гъмжи. Аз също смятам че е пълно с НЛО,но това за вероятните проценти не го приемам,твърде много години са минали,откакто феноменът се следи ,и нищо съществено,това е странното,не звам дали ме разбираш,но това е нещото дето е странно.
И друго ,ако разни правителства крият НЛО- тата,то какви са тия НЛО-та дето се съобразяват с тях???
Нещо с времето започна да ми се губи връзката на НЛО с разни силни правителства.

Тема Re: Аммм,чудя се...нови [re: 998_is_back]  
Публикувано01.12.07 21:30

998_is_back
Готино анимационно...
ще трябва да се уча да свиря явно..
освен ако не се приема примерно базука

Публикувано01.12.07 23:45

Никаква връзка не се губи след като има толкова много хора които се занимават с изследване на този феномен и някои от тях даже въоръжени със специална преправяна оптика са си направили цяла колекция от лични снимки на НЛО. Колкото до правителствата там нещата действително не са ясни, но съществуват редица косвени индиции за съществуването на обратно-проектирани технологии особено в сферата на медицината и военното дело. А ако съществуват извънземни те наистина няма какво да се съобразяват с разните правителства освен една малка част от тях и донякъде в известни взаимноизгодни граници. Може би извънземни имат договор примерно с американското правителство до толкова до колкото то след като има такъв юридически акт да няма изгода от обявяването на тяхното съществуване което да улесни дейността им на земята. Просто въпрос на чисто подвеждане в свои интерес.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.