Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:30 13.07.25 
Религия и мистика
   >> НЛО
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Моят случайнови  
АвторЦвeти (Нерегистриран)
Публикувано16.02.06 22:39

Хей здравейте, случайно попаднах тук и не знам защо ви пиша, може би нуждата да споделя с някого, нещо което не съм казвала на никого. Първо да уточня , че не съм лигла и не съм дошла да си правя майтап. Аз съм от хората, от които докато не видят не вярват. Разбрах че това е много глупаво и повърхностно...
Това за което говоря, беше през това лято което мина. От тогава не съм споделяла с никого, защото си мисля, че ще ме вземат за смахната
но аз си знам.......
Бях на парти в Сарафово , при приятели ( Сарафово вече е квартал на Бургас, но е на около 12 километра от него) , свършихме с забавата съвсем рано , около 6 слетобед, бях в страхотно настроение и често имам навика да се разхождам повечко, реших да ходя пеша до Бургас, 12 километра кво пък толкова си викам ....докато се приготвя то стана 7 часа , после тръгнах самичка , около 3 часа се разхождах бавничко ( не ме разбирайте погрешно, от София съм и съм свикнала, че в София не става за разходки, така че реших да се въползвам, не съм откачено смела.....) Стъмни се и вървях близо до плажната ивица, докато стана към 10 :15, когато видях три бели светлини , които първо помислих за звезди, но фактът че образуваха формата на равностранен триъгълник ме озадачи! Казах си ок тва е самолет. Обаче те се приближаваха и започнаха да изменят триъгълника след което това което най - много ме очуди беше че започнаха някави неадекватни маневри (поне за мен изглеждаха неадекватни) лутаха се насам , натам. Аз седях и гледах тъпо, не мога да кажа колко време..... не съм си гледала часовника. По едно време се сетих че не трябва да се задържам там, и тръгнах доста по бързичко
да не кажа тичешком...... , имах чувството че ме следват и че се снишават, страшно се паникьосах! Започнах да тичам с всичка сила, а те безмълвно ме следваха, сетих се че трябва да се насоча към оживлено място с коли или хора,
надявах се на магистралата да намеря помощ, слава Богу имаше много коли. Обърнах се и не видях светлините, но когато се взрях в тъмното, мисля че различих силуети ! Май бяха огасили светлините и ме дебнеха да се върна отново, затова нямах друг избор освен да се кача на автостоп, и съответно го направих. Повече нищо не видях, бях уплашена до смърт, треперех, плаках и следващите седмици бях в някава параноя! Всеки път когато видя самолет нощно време изтръпвам! Надявам се да не се повтори!

Ако щете ми вярвайте, ако щете не! Имах нужда да се изповядам и да споделя , нещо което крия в себе си, вече дълго време!

Чао

Тема mersi che spodeli..нови [re: Цвeти]  
АвторES (Нерегистриран)
Публикувано17.02.06 10:25

>Всеки път когато видя самолет нощно време изтръпвам! Надявам се да не се повтори!

I nie se nadiavame. Samoletite sa si strashnichki, da znaesh. Radvamme se che ni imash doverie da go spodelish s nas, ama shto ne probvash i v klub "aviacia"?

Тема Re: mersi che spodeli..нови [re: ES]  
Публикувано17.02.06 11:01

сарказмът ти е безмислен! Мисля че бях ясна , че видях самолет. Не съм малоумна, та да не различа самолет от нещо друго! Може жи ако ти се случи , няма да ти е толкова забавно? Ти как мислиш ?

Тема Re: Моят случайнови [re: Цвeти]  
Публикувано17.02.06 11:04

Имах предвид че "не видях самолет"

Тема Re:нови [re: Цвeти]  
АвторKoлиo (Нерегистриран)
Публикувано17.02.06 16:05

Спокойно, вярваме ти

Колко най близкос е приближи до тебе обекта (обектите) и издаваше ли някакви шумове?

В случая прави впечатление агресивното им поведение. Не си първата която вижда подобни неща. Има подобно физично явление със светещи топки но не е гаранция че е някакво земно явление. Има случай за видяни десетки такива движещи се заедно.

Например под земята нали има подводни реки- Та те по някога откъртват и носят със себе скали със различен състав- например от кварц. Тези парчета се трият едно в друго или водата влачейки ги ги трие в друга скала и в резулат се получават особено електромагнитно поле което някой път прави светещи топки на повърхността.

Може да се получи и при триене на скала в скала без да има вода- значи става преди земетресения. На коя дата точно го видя? Преди или след това може да е имало земетресение

Тема Re:нови [re: Koлиo]  
Публикувано17.02.06 17:12

Беше 14 август. Нямало е земетрсение и тем подобни , не мога да повярвам че това е природно явление, природните явления не те преследват! Беше безшумно, не чувах абсолютно нищо, само ветрец. Ветрецът всъщност е характерен за крайбрежието, така че не мисля че беше от НЛО-то. Не знам на какво разстояние летяха от мен, но със сигурност целенасочено се приближаваха към мен. Нямах време да мисля и да преценявам ситуацията, трябваше да бягам! Бях уплашена, и не ме интересуваше какво е.... исках просто да се измъкна! Ако беше самолет или хеликоптер щеше да се чува, тази тишина ме ужасяваше! Когато стигнах до шосето , те изчезнаха, хубаво се огледах и ми се стори че различавам в небето овален обект, но беше толкова тъмно, че може и да съм си внушавала от паниката. Затова се качих на автостоп и се измъкнах......още се чудя какво щеше да ми се случи, ако не бях избягала, а останала за да задоволя любопитството си. Признавам си че бях много раздвоена, дали да бягам или пък да остана за да видя какво ще стане.

Тема Феинови [re: Цвeти]  
АвторKoлиo (Нерегистриран)
Публикувано17.02.06 21:18

Добре си направила. защото не се знае каква им е ценностната система на ония Може да не гледат на живота както ние.

Понеже каза че те преследвало - Значи тия електромагнитни полета за които ти писах, когато се сблъскат с обекти на повърхността те индуцират различни електостатичени заряди- Например може на три дървета едно до трудо да са различи : + - +
И понеже си била близо до "събитието" може маг. полето, което да е индуцирало различни заряди на светещите тела и върху тебе и по лекото тяло (те) да се е втурнало към по тежкото в случея къмтебе.

Ина едно явление открито последните години - казва се Феи. Става в стратосфератаи е много подобно на това с разликата че светещата маса се привлича от горните слоеве на атмосферата и там роля играят и космическите частици.

Но може и да не е така при тебе а да става въпрос за разум.

Тема Re: Феинови [re: Koлиo]  
Публикувано17.02.06 21:47

Аз мисля че това нещо беше интелигентно! Но не мога да со отговоря на редица въпроси, които ме измъчват постоянно! Защо ме гонеха? За какво съм им? Като са такива перковци , защо се изпокриха като излязах на шосето?
Затова и пиша тук. Надявам се , че ще разбера малко повече........
Аз не знам ценностната им система , но се надявам да не са ми мислили лошото....
Чела съм малко за отвличани хора, но никога не съм вярвала! Сега вече знам , че нищо не знам! кофти е че не мога да го споделя с близките си. Моите приятели са свикнали често да се майтапим за щяло и нещяло, а сега ако им кажа няма да ми повярват.
И все пак си мисля, че щом се крият значи не са толкова всесилни и неуязвими. И те си имат слабите места. Другото нещо което ме учудваше е че летището на Бургас е в Сарафово , а от там никой не го е забелязал? Когато НЛО-то дойде откъм морето, не го ли видяха? Имам чувството, че се прикрива нещо!
Кольо , може и да си прав с твоята теза, но пак ти казвам, това за мен не е природно явление! Това беше управлявано с интелект. Преди да ме подгони, когато го наблюдавах, се движеше някак си странно...... някак си лутайки се наляво надясно, но на едно място..... едва след като побягнах, то ме подгони.
Може би ме е забелязало, след като съм се размърдала..........може би трябваше да остана и нямаше да ме види...........незнам ! Може би не са искали свидетели.
Когато се прибрах вкъщи се огледах цялата, на следващия ден отидох на лекар, бях изпаднала в истерия, да не би да са ми направили нещо и после да са заличили спомените ми.... нямаше ми нищо слава Богу!
Може би когато четете това не вярвате. И аз на ваше място не биг вярвала, но ако го преживеете ще разберете колко е страшно и че хич не е забавно!

Тема Re: Феинови [re: Цвeти]  
Авторviki (Нерегистриран)
Публикувано18.02.06 13:14

аз много-мнго не вярвам на Кольо!Не вси4ко трябва да е нау4но доказано или в следствие на някоя природна аномалияЗащо хората се стремят да обяснят ВСИ4КО?и ако немогат казват 4а 4овека видял евентуално НЛО е луд?аз сащо сам виждала стаховити не6та затова напално ти вярвам!Надявам се да пеодолееш стреса
4ао

Тема Re: Моят случай [re: Цвeти]  
Авторd-r Toshkov (Нерегистриран)
Публикувано18.02.06 18:37

Cvety, hvani si gadje, vmesto da se zanimavash s gluposti :)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.