|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Какво мислите за Царичина?
|
|
| Автор | xaнc (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.05.06 16:01 |
|
|
какво ви е мнението за извънземните в Царичина?
Ходих там и си е малко зловещо - почти никой не живее в селото ,а тези които са там говорят, че виждат редовно извънземни!!!!!!!!!
| |
|
Тема
|
Re: Какво мислите за Царичина?
[re: xaнc]
|
|
| Автор |
izi (ентусиаст) |
| Публикувано | 04.05.06 11:06 |
|
|
Много се писа за Царичина.Аз също се инетересувах допреди година от мистерията на това място.Имам вила, която е а няколко километра от това село.
Един прекрасен ден обсъждах темата с местни жители от селото където се намира виличката. Нека кажа, че в близост на няколко км. има ВВС поделения.
Ето какво казаха месните жители.
Преди години, когато е строено поделението, военните са прокопали тунели, през които да могат да излязат при евентуално нападение и разрушаване на базата.Един от изходите е точно в Царичина.
Не ми се искаше да вярвам, но се оказва, че това е истината.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
V. Grig (антиМОНАРХИСТ) |
| Публикувано | 04.05.06 13:07 |
|
|
Че ти защо мислиш, че копаха дупката ... това всъщност беше прикритие за строежа на тайна подземна база на сивите.
Б. БОРИСОВ: "НЯМА ЦАР! НЯМА ЦАР!
| |
|
Тема
|
[re: V. Grig]
|
|
| Автор | Shrooms (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.05.06 20:47 |
|
|
Някой път явно ще се ходи там:) И поне лично за мен ще ми се разтълкуват нещата , защото умея да хващам магията във дадено нещо.
| |
|
Тема
|
[re: Shrooms]
|
|
| Автор | Xaxa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.05.06 21:14 |
|
|
Особено като се напият ще видят и цяло ято извънземни гугутки.
| |
|
Тема
|
[re: Shrooms]
|
|
| Автор |
Whistler (Свирчо) |
| Публикувано | 05.05.06 20:49 |
|
|
Голям залък глътни, голяма дума не казвай.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | - (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.05.06 12:44 |
|
|
Аз знам какво точно се е случило там защото един познат по същото време е бил в щаба на 4-и километър и ми разказа всичко в първо лице единствено число.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | G_Lynx (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.05.06 17:45 |
|
|
Мисля 4е глупаво да мислим 4е сме сами във вселената.Помислете само.Не сме достигнали до края на на6ата слън4ева система,а кои знае какво може да има в галактиката,в която се намираме-Мле4ния път.Азнаете предполагам,4е във вселената има милиарди галактики.Възможно ли в това меко казано необятно пространство да има само една населена с разумни същества планета.И то не до толкова развити.Особенно не толкова отворени за неразбираемото.Знаете ли има нещо общо между нас и пещерните хора.Не говоря за произхода,а за мисленето.Те са смятали сжеткавиците за нещо невероятно.И сега се присмиваме на примитивизма им,но няма ли след години,когато се останови 4е съществуват и други раси и това е съвсем нормално и бъдещите жители на земята да ни се подиграват на примитивизма?!
| |
|
Тема
|
[re: G_Lynx]
|
|
| Автор | l (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.05.06 18:47 |
|
|
Никой не твърди, че сме сами във вселената. Твърдим, че няма доказателства, че извънземни са посещавали Земята.
Хубаво е, че споменаваш първобитните хора, защото днешните конспиралници приличат много на тях. Първобитните като не са разбирали причините за светкавиците и са ги приписвали на боговете. Днешните конспиралници като не разбират разни явления и ги приписват на извънземните.
| |
|
Тема
|
Не са били извънземни, а земни....
[re: l]
|
|
| Автор |
BPAHA (Свобода) |
| Публикувано | 18.05.06 10:36 |
|
|
Според това което аз знам, военните не са копали тунели заради бази и прочие, а именно да разберат какво има там.
Също така по данни, които няма как да знам дали са истина, воиничетата, които са копали там са имали много силни болки в главата, психични смущения и прочие. А в последствие стават и по-зле.
Също така по това, което знам, там не са намерели извънземни, а "жълт човек" или нещо подобно беше. Дребен ръст, хуманоид...
Бил е жив, но в дълбоко летаргично състояние. Изследванията, които са му правени, показват, че е в това състояние хиляди години и това е възможно единствено заради свойството да преобразува телесните си течности (кръв, лимфа и други) в по гъста субстанция.
В книгата на Мулдашев ли как беше онзи дето изпляска и ходи обикаля Хималаите и други места, казва, че това са някакви лимуриици, ако не се лъжа, които са много древна раса, населяваща Земята.
Понеже както забелязахте, половината думи не ги помня точно, ако някой го вълнува, да потърси тук там за точни справки.
Ключ към златната врата
През нея мина Врана, отлетя.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|