|
|
|
Тема
|
Днес ще се срещнем след 10 години... (делено на 2)
|
|
| Автор |
Whistler (Свирчо) |
| Публикувано | 30.04.06 22:54 |
|
|
Стар участник се завръща след дълго отсъствие. Пишех преди около 4-5 години като Abstractor (може би някои ще си спомнят)...
А вие, от тогавашното поколение на клуба - Pushachat, valsodar, LEO и останалите, наоколо ли сте?
Виждам, че първият приятел е тук и е писал в клуба, което много ме зарадва!
Поздравииии!
 Редактирано от Whistler на 30.04.06 23:05.
| |
|
Тема
|
Re: Днес ще се срещнем след 10 години... (делено на 2)
[re: Whistler]
|
|
| Автор |
Pushachat1 (Keeper's truth) |
| Публикувано | 02.05.06 00:22 |
|
|
Здрасти Абстракторе/Съсмайнд/Аморфиус,
ами честно казано аз вече почти не влизам тук, само от време на време носталагията по старите времена ме кара да постна по нещо. Повечето от старите кучета отдавана се изнесоха оттук. Еон основа своя собствена Интернет страница - мисля че знае за това - и известно време дори се подвизавах там... само че скоро компютърът ми бе поразен от вирус, който изтри всички съществени данни, включително и името на страницата...
ОТ малкото което виждал мога да съдя, че в момента клуба е в напълно умряло положение - дотолкова че даже е безсмислено да се пише в него. Ако все пака пиша правя го не защото се надявам нещо да постигна (надежда изгубих още прид две години) а заради лично удолетворение.
Иначе в момента се готвя за държавен изпит и нямам никакво време да се занимавам с глупости. Вече имам ел. поща (ура) и ще се радвам ако ми пишеш на нея - grebensin@abv.bg
P.S. можеш да ме намериш и в клуб "войната в ирак" но и там като че ли взех да хабя излишни нерви...

| |
|
|
|
|